[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ[/size]
Με ατομική μου ευθύνη και γνωρίζοντας τις κυρώσεις, που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ. 6 του άρθρου 22 του
Ν. 1599/1986, δηλώνω οτι:
Σήμερα, 14/2/2017 και περί ώρα 16:19 εως και 16:49, "άγνωστος/οι" διέρρηξαν (hacking) το προσωπικό μου διαδικτυακό λογαριασμό μέλους γνωστού ιστότοπου με διακριτικό τίτλο "bourdela.com" και όνομα μέλους "barock" με ημερομηνία γέννησης 15/3/2016 και προέβησαν σε χρήση αυτού με δημοσιεύσεις σε γνωστό, λαοφιλή τόπο συνάντησης μελών, "Οι παππούληδες και οι "μικροτσούτσουνοι" του μπου!", με σκοπό την προσβολή και τη συκοφάντηση μου καθώς και τη παραπλάνηση των συνδαιτημόνων. Επειδή η ως άνω πράξη πιθανώς να είναι προμελετημένη και στοχευμένη προχωρώ στην παρούσα καταγγελία προς πάσα κατεύθυνση και κάθε υπεύθυνο, καθώς επίσης τη γνωστοποιώ και σε κάθε ενδιαφερόμενο και βεβαίως επιφυλλάσομαι για τις νόμιμες ενέργειές μου. Παρακαλώ πολύ για τις ενέργειές σας και φυσικά θα κατατεθούν και οι αντίστοιχες μηνύσεις. Επειδή οι δημοσιεύσεις αυτές προσβάλλουν βάναυσα τον χαρακτήρα, την τιμή και την υπόληψή μου θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή σας για το κατεπείγον της υπόθεσής μου.
Ημερομηνία: 14....../2...../2017..
Ο - Η Δηλών
[size=20pt]Barock[/size]
[size=40pt]+[/size]
(Υπογραφή)