blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
σαν αντρας παιρνω πρωτοβουλιες...δεν θα μου πει αυτη τι θα κανω
σαν αντρας παιρνω πρωτοβουλιες...δεν θα μου πει αυτη τι θα κανω
Καλημέρα σας Κύριε. Εσείς δεν πήρατε αρκουδάκια χθες;Καλημέρα στις κυρίες!
Γάντια φοράς; Καλημέρα σας Κύριε Τρουμπάκη!
Εμένα που όταν πλένω το μπάνιο καλοκαιριάτικα είμαι όπως με γέννησε η μανούλα μου σας κάνω;το θεμα ειναι τι φοραει οταν σφουγγαριζει κυριε....αν φοραει φορμιτσεςκαλως ...αν σφουγγαριζει με το στριγκακι παρακαλω στειλτε τον σπιτι μου για σκλαβο
Καλημέρα σας Κύριε. Εσείς δεν πήρατε αρκουδάκια χθες;
Ό,τι να 'ναι!σκετα λαστιχενια η με πουπουλα και στρασακια?
Έλα τώρααααααα...Για να πάρω αρκουδάκια πρέπει πρώτα να με πλησιάσει θηλυκό ...
εντελως γυμνος...
με φτιαξατε ασχημα κυριε...θ αρχισω να χοροπηδαω
Εμένα που όταν πλένω το μπάνιο καλοκαιριάτικα είμαι όπως με γέννησε η μανούλα μου σας κάνω;
Μήπως θέλετε και τίποτα άλλο; :Sεαν πλενατε και το μπαλκονι και ποτιζατε και το γκαζον σ αυτη την καταταση φυσικα
την τελευταια φορα που τον πλησιασε θυληκο εβαλε την παραπανω ψηφοφορια και ψηφισε 8 φορες"δεν θα υπαρξει αλλη σαν αυτη"...
Μήπως θέλετε και τίποτα άλλο; :S
Μήπως θέλετε και τίποτα άλλο; :S
Μήπως θέλετε και να με που λέει και ο νηματοθέτης;να μου καθαριζετε και τη βαρκα....με τη γλωσσιτσα σας...ζηταω πολλα?
Ο podolagnos μου έστειλε και προσωπικό μήνυμα αλλά με έκανε να αηδιάσω. Έχω ξαναπεί ότι δεν θα μπορούσα ποτέ να γαμήσω άντρα, δεν θα μου σηκωνόταν με τίποτα αφού είμαι straight. Θα καθόμουν μόνο να με γαμήσει κάποιος για 5.000 ευρώ.
την βαρκα??? ημαρτον....να μου καθαριζετε και τη βαρκα....με τη γλωσσιτσα σας...ζηταω πολλα?
Μήπως θέλετε και να με που λέει και ο νηματοθέτης;