Το ανατομικό σας χαρακτηριστικό που αναφέρατε, δεν συνάδει με το χαρακτηριστικό των υπολοίπων μελών αυτού του νήματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο τίτλος του![]()
![]()
εγω απο σποντα ηρθα εδω ....!!!!! η ερι με εφερε μου αρεσε και εκατσα....
Το ανατομικό σας χαρακτηριστικό που αναφέρατε, δεν συνάδει με το χαρακτηριστικό των υπολοίπων μελών αυτού του νήματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο τίτλος του![]()
![]()
Τέτοια λέμε και θα μπει σε λίγο ο σαουλ να σε ρωτάει για την ντίστρικτ![]()
![]()
Μα κι εσύ ρε παιδί μου. Τον έχει καταραστεί κι η Κύπρια, του λες και τέτοια πράγματα, δεν τον σκέφτεσαι καθόλου. :SΝομίζω οτι από χθες που έμαθε, μου ξέφυγε σα νικ erinal, οτι συνουσιάζεται ασυστόλως και ποικιλοτρόπως, κάπου έχει ψυχρανθείτο πουλίη καρδιά του για αυτήτην κάργχια, την ποτάνα.:o
Μα κι εσύ ρε παιδί μου. Τον έχει καταραστεί κι η Κύπρια, του λες και τέτοια πράγματα, δεν τον σκέφτεσαι καθόλου. :S
(Μπέρδεψα τους υπολογιστές αλλά δεν πειράζει, επανέφερα για λίγο και το νικ erinal).![]()
τελικα πιστευω οτι ειμαι μονος εδω μεσα και απλα μου απανταει το ιδιο ατομο με αλλα νικ !!!!!
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τελικα πιστευω οτι ειμαι μονος εδω μεσα και απλα μου απανταει το ιδιο ατομο με αλλα νικ !!!!!
ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΙΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
τωρα ποιος εχει βαρδια?Τα παραλέτε...
Τρείς είμαστε, και αλλάζουμε βαρδια κάθε οκτάωρο.![]()
Τα παραλέτε...
Τρείς είμαστε, και αλλάζουμε βαρδια κάθε οκτάωρο.![]()
Καλησπέρα Γέροντα.Η βάρδια της μεσημβρινής ραστώνης...
Καλησπέρα Γέροντα.