lookatme21
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
να επανέλθετε γρηγορα
να επανέλθετε γρηγορα
Για να μας γράψει εκεί που εννοείτε, χρειάζεται στενογράφο. Ο χώρος του είναι λίαν, λίαν περιορισμένος ...
δεν βλεπω ορεξη σημερα στην ομαδα!!!!!
Εγώ δε θα δουλέψω για αυτή τη βδομάδα άλλο Εχει και κάποια θετικά η κατάστασή μου[size=6pt](Κάνουν οτι)[/size] δουλεύουν ρε συ τα παιδγιά!!!
λες να σου κανω συμπαρασταση? αλλα με ποια δικαιολογια ? εσυ τι εχεις πει ?Εγώ δε θα δουλέψω για αυτή τη βδομάδα άλλο Εχει και κάποια θετικά η κατάστασή μου
Έχω αναρρωτική. Και ίσως για πρώτη φορά, πραγματικήλες να σου κανω συμπαρασταση? αλλα με ποια δικαιολογια ? εσυ τι εχεις πει ?
Αν και μη γαύρος, ένα ποστ για τους αδικοχαμένους συνΑΝΘΡΩΠΟΥΣ μας.
γμτ μου εγω ειμαι καλα ουτε βηχω ουτε ποναω ουτε τιποτα !!!! θα ζητησω και εγω αναρρωτικη γιατι δεν μπορει να ειμαι τοσο καλα αρρωστια ειναι και αυτο!!!!Έχω αναρρωτική. Και ίσως για πρώτη φορά, πραγματική
Τα ιδανικά και τα όνειρα των εκλιπόντων ήταν ο γαύρος?γιαυτους και για ολους που εχασαν την ζωη τους ενω ακολουθουσαν τα ιδανικα τους και τα ονειρα τους!!!!!!
γιαυτους και για ολους που εχασαν την ζωη τους ενω ακολουθουσαν τα ιδανικα τους και τα ονειρα τους!!!!!!
γμτ μου εγω ειμαι καλα ουτε βηχω ουτε ποναω ουτε τιποτα !!!! θα ζητησω και εγω αναρρωτικη γιατι δεν μπορει να ειμαι τοσο καλα αρρωστια ειναι και αυτο!!!!