barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 25.055
- Πόντοι
- 5.506
Τα ιδανικά και τα όνειρα των εκλιπόντων ήταν ο γαύρος?![]()
Στο μυαλό τους, ναι. Δεν είναι κακό αυτό.
Τα ιδανικά και τα όνειρα των εκλιπόντων ήταν ο γαύρος?![]()
Πες ότι έχεις τη μέση σου. Δεν φαίνεται σε καμία εξέταση και παίρνεις αεράτη αναρρωτική. Ένα αχ, ένα βαχ, κάθεσαι και λίγο σαν 8 καρώ και για 3 μέρες βρίσκεις την ησυχία σουγμτ μου εγω ειμαι καλα ουτε βηχω ουτε ποναω ουτε τιποτα !!!! θα ζητησω και εγω αναρρωτικη γιατι δεν μπορει να ειμαι τοσο καλα αρρωστια ειναι και αυτο!!!!
Λέμε τα ίδια και σκιάζομαι.Κάνε παιχνίδι με τη μέση, είναι μη ανιχνεύσιμο.![]()
![]()
![]()
![]()
Πες ότι έχεις τη μέση σου. Δεν φαίνεται σε καμία εξέταση και παίρνεις αεράτη αναρρωτική. Ένα αχ, ένα βαχ, κάθεσαι και λίγο σαν 8 καρώ και για 3 μέρες βρίσκεις την ησυχία σου![]()
![]()
Κάνε παιχνίδι με τη μέση, είναι μη ανιχνεύσιμο.![]()
![]()
![]()
![]()
Κακό είναι αυτό που έπαθαν. Κατά τα άλλα, ότι έχει ο καθένας στο νου του, καλώς το έχει ;)Στο μυαλό τους, ναι. Δεν είναι κακό αυτό.
αχαχαχαχαχαχαχαχαχΈμπειρη είσαι!! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Λέμε τα ίδια και σκιάζομαι.![]()
![]()
![]()
![]()
Σοφόν το σαφές που λέει κι ο νηματοθέτηςΕντάξει, εικάζω πως ήλθε η ώρα να αποκαλύψουμε οτι erinal, Ρεγκίνα Λούκου και barock είναι ΕΝΑ nick. Ίσως και ένα άτομο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το ανατομικό σας χαρακτηριστικό που αναφέρατε, δεν συνάδει με το χαρακτηριστικό των υπολοίπων μελών αυτού του νήματος, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο τίτλος τουεγω ειμαι ο λαρυς ο μεγαλοπαπαρις και ειμαι μονος μου δεν εχω αλλα νικ ουτε ειχα ποτε !!!!!!!
καλα εγω μιλαω με ολους αυτους και ειναι ενας???????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
εγω ειμαι ο λαρυς ο μεγαλοπαπαρις και ειμαι μονος μου δεν εχω αλλα νικ ουτε ειχα ποτε !!!!!!!
Ειμαστε μια τριχασμένη προσωπικότηταΥπάρχει όμως πολύπλευρη ανταλλαγή απόψεων, δε μπορείς να πεις......![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ειμαστε μια τριχασμένη προσωπικότητα![]()
![]()
![]()
Πάντως είμαστε ταχύτατοι. Λογκάρουμε - ξελογκάρουμε με ταχύτητα φωτόςΕίμαστε τα τρια μας σε ένα![]()
![]()
![]()
![]()
Πάντως είμαστε ταχύτατοι. Λογκάρουμε - ξελογκάρουμε με ταχύτητα φωτός![]()
Ένα άτομο, ένα λαπτοπ, 3 νικΑν είχαμε τα λαπτοπ και στο ίδιο δωμάτιο, εκεί να δεις, μαδομούνι!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Ένα άτομο, ένα λαπτοπ, 3 νικ![]()
![]()
Τέτοια λέμε και θα μπει σε λίγο ο σαουλ να σε ρωτάει για την ντίστρικτΔεν υπάρχουν κλώνοι στο σαη.
Το νικ erinal το έχω παραμελήσει λιγάκι.![]()
![]()