NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
σε πειραζω
I know ;)
σε πειραζω
έλα ρε κολλητέ, τι λες για τη νεα μου καψουρα Vivi TS ? (ΜΑΥΡΗ ΓΑΖΕΛΑ)![]()
Μη γελάς 20 πόντους καραπουτσακλάρα έχει, σου φεύγει η καψούρα με τη μία![]()
Δεν ρώτησα νέα της, απλά τη γνώμη του για τη νέα μου καψούραΓιατί ερωτάτε τον κ. kostasm να σας πει νέα 'της';
![]()
Δεν ρώτησα νέα της, απλά τη γνώμη του για τη νέα μου καψούρα![]()
Κύριε νηματοθέτα, σεις έχετε καψουρευτεί ποτέ?
βεβαιως εχει καψουρευτει. Εγω τον ειδα με τα ματια μου.Τον είδα με τα ματια μου να κοιταει ενα μελομακαρονο και να το τρωει με βουλιμια. Παιζει ναμην εχει ζησει μεγαλυτερη καψουρα χαχαχαχαχαχαχαχαΚύριε νηματοθέτα, σεις έχετε καψουρευτεί ποτέ?
βεβαιως εχει καψουρευτει. Εγω τον ειδα με τα ματια μου.Τον είδα με τα ματια μου να κοιταει ενα μελομακαρονο και να το τρωει με βουλιμια. Παιζει ναμην εχει ζησει μεγαλυτερη καψουρα χαχαχαχαχαχαχαχα
Στον προηγούμενο αιώνα, κύριε.
Μετά ήλθε το Αλτζχάϊμερ και τα ξέχασα όλα ... ;)
Κρίμα και είχα να σας προτείνω ένα καλό cd και αφήστε τον Αγιο με την Έρη να ακουν Ρίτα
βεβαιως εχει καψουρευτει. Εγω τον ειδα με τα ματια μου.Τον είδα με τα ματια μου να κοιταει ενα μελομακαρονο και να το τρωει με βουλιμια. Παιζει ναμην εχει ζησει μεγαλυτερη καψουρα χαχαχαχαχαχαχαχα
ω ρε φίλε το είχα ξεχασειΤο μιλφέϊγ που μου είχατε προσφέρει ήτο πλέον καψουρεύσιμο!![]()
![]()
![]()
![]()
ειναι αλεπου ο μπλιζακι ολο κωλους και τετοια βλεπεικι εγώ τον έχω δει να κοιτάει έναν κώλο με βουλιμία, λέτε να τον καψουρεύτηκε κι αυτόν?![]()
ω ρε φίλε το είχα ξεχασειτωρα μπαίνω σε αυστηρή διαιτα να γινω μουναρα να με καψουρευτει ο νικ για να μην τρεχει στις αμερικες
![]()
ειναι αλεπου ο μπλιζακι ολο κωλους και τετοια βλεπει![]()
ναι ενταξει αλλα ας χασω και κανενα κιλοΕσύ είσαι παλιά καψούρα και παντοτινή![]()
![]()
![]()