erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
με κουφανε το μωροαχαχα.....τρελλη παρε τωρα ενα μωρο που τραγουδαει για σενα...ωραιο μωρο δεν ειναι?δεν εχει ωραιο ονομα ομως
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
με κουφανε το μωροαχαχα.....τρελλη παρε τωρα ενα μωρο που τραγουδαει για σενα...ωραιο μωρο δεν ειναι?δεν εχει ωραιο ονομα ομως
ο ραοπαοκ καψουρευτηκε την μικρα σερβιτορα - ο βικινγκ την συμβια του και εφυγε οπως και ο λαιφ, ο μπαροκ την ρετσινα, ο μπραμπ τον εαυτο του, ο μπλιζ κατι μας κρυβει, ο βλουβλου μετον αστατο που χαθηκαν και καλα δουλειε μαλλον ερωτοτροπουν μεκαψουροτραγουδα. το νημα παει απο το κακο στο χειροτερο :S![]()
![]()
εγω διαβασα και το θρεντ με την απιστια και το κερατο μεσα απο επιστημονικες ερευνες και μαλλον τελικα ειμαι δογματικη και ελέγα βλακειες χθεςο excaliber ερωτευτηκε το νεο του σκαφος ..πλησιαζει τωρα η ανοιξη και θα ανοιξει σαμπανιες για παρτυ του ....ο νηματο θετης καλα ειναι κολυμπαει και τρωει παγωτα.......του αρεσει το γλειψιμο..κι οταν δε βρισκει κοριτσοπουλα απασχολει τη γλωσσα του με τα χωνακια
![]()
Παιδγιά ήρθα να σας φιλήσω γιατί φεύγω, πάω Αμερική να βρω την καψούρα μου.
Τώρα αν με γράψει στ΄ "αρχίδια" της, θα ματαξαναγυρίσω.
Στο καλο εμεις θα ακουμε ριτα που συστηνει ο αγιοςΠαιδγιά ήρθα να σας φιλήσω γιατί φεύγω, πάω Αμερική να βρω την καψούρα μου.
ζημιαρη;καλωστον...το ζημιαρη![]()
τρανς ειναι η καψουρα σας κυριε?![]()
![]()
καλωστον...το ζημιαρη![]()
Σεις δεν θα έπρεπε να ρωτάτε τέτοια, είναι πλέον συνηθισμένη έκφραση γυναικών το "σε γράφω στα αρχίδια μου"
Παρόλα αυτά αν είδατε το έβαλα σε αυτάκια ούτως ή άλλως.
Παιδγιά ήρθα να σας φιλήσω γιατί φεύγω, πάω Αμερική να βρω την καψούρα μου.
Στο καλο εμεις θα ακουμε ριτα που συστηνει ο αγιος![]()
Μην μασάτε την προπαγάνδα της κας. Έριναλ.
Ο νηματοθέτης είναι υπεράνω καψούρας [ ... αφού ούτε θηλυκή μύγα δεν τον πλησιάζει ... ].