Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (0 μέλη και 31 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
ότι θα σε ακουγα να μιλάς ως πιρφορος δεν το περίμενα. Τα σοδομα αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ αχαχαχαχ

για ολα υπαρει παντα μια πρωτη φορα....αλλωστε οι γεοντοερωτες ειναι και οι πιο δυνατοι ...η μηπως οχι?ο νηματοθετης καλειται εις την εδρα για να απολογηθει ...παρακαλω κυριε πειτε μας τι γνωριζετε επι του θεματος οι κυριοι συνηγοροι ανυπομονουνε....και οι κ.κατηγοροι (γυναικες του νηματος) περιμενουν ν ακουσουν την καταθεση της ψυχης σας :rockon: :rockon: :rockon:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.247
Πόντοι
28.246
Εγώ πήρα την δόση μου χτες το απόγευμα από την γυναικομουρμούρα! Ας τα λουστεί ο νηματοθέτης τώρα. Κι αν έρθει και η Κυρία Λούκου, να δω πως θα τα βγάλει πέρα.  :grin: :2funny: Σας καλημερίζω λοιπόν, ξανά, και στους επόμενους και υπάγω.  :hi:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ πήρα την δόση μου χτες το απόγευμα από την γυναικομουρμούρα! Ας τα λουστεί ο νηματοθέτης τώρα. Κι αν έρθει και η Κυρία Λούκου, να δω πως θα τα βγάλει πέρα.  :grin: :2funny: Σας καλημερίζω λοιπόν, ξανά, και στους επόμενους και υπάγω.  :hi:
Καλημέρα σας αγαπητέ  :grin:
Καλημέρα σε όλους  :orchestra:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Συναγωνιστή Zebu εμείς δεν κάνουμε τέτοια. Είμεθα πολιτισμένα θήλεα που εκφράζουν απλά την άποψη τους στα καυτά θέματα τα οποία θέτει ο αξιότιμος νηματοθέτης.  :grin: :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Συναγωνιστή Zebu εμείς δεν κάνουμε τέτοια. Είμεθα πολιτισμένα θήλεα που εκφράζουν απλά την άποψη τους στα καυτά θέματα τα οποία θέτει ο αξιότιμος νηματοθέτης.  :grin: :grin:

πολυ σωστα βεβαιως βεβαιως....

εμεις ως ωριμα θηλεα ξερουμε οτι η καψουρα και μαλιστα η αγρια καψουρα ειναι αναφαιρετο δικαιωμα ολων μας...κι επειδη καμμια απο τις 3 μας δεν ειναι κατιναρα αλλα ειμαστε γυναικες με προσωπικοτητα χαιρομαστε που ο αρχηγος ειναι ετοιμοπολεμος παντα...

λετε το οπλο της αιωνιας νεοτητας του να ειναι το κολυμπι?εχω βαλει σκοπο της ζωης μου να τον κανω χειμερινο...αλλα δε μου καθεται...κρυωνει λεει

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.686
Πόντοι
606
δε πα να κανετε καμια δουλεια λεω εγω που εχει παει η ωρα 1500?
καλημερα

:coffee:

lookatme21

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
66
Εγώ παιδάκια όντως πρέπει να υπάγω. Ξεχάστηκα με τον καλλωπισμό και με πήρε η ώρα. See you later  :-* :-* .

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Καλημέρα στα τζόβενα!  :hi:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
διαπιστώνω ότι νυσταζω ανελέητα  :grin:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.275
Πόντοι
25.467
ακριβως δε θα αφηνανε να τσαλακωθει τιποτα απο τη στρωμενη με ροδοπεταλα ζωη τους για την καψουρα τους.....καψουρα μεχρι ν αρχισουν τα ζορια δηλ....εεε αυτο δε λεγεται καψουρα λεγεται απλα καυλα κι εγωισμος οτι του ανηκει η αγαπημενη του

Εδώ, δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω. Ομολογώ ότι έχετε και κάποιες ενδιαφέρουσες πτυχές. :)

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
έχω καψουρευτεί και έπινα όλο το βράδυ απογοητευμένη απο τη ζωη  :tooth:

αχαχα.....τρελλη παρε τωρα ενα μωρο που τραγουδαει για σενα...ωραιο μωρο δεν ειναι?δεν εχει ωραιο ονομα ομως :headbang:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ο ραοπαοκ καψουρευτηκε την μικρα σερβιτορα - ο βικινγκ την συμβια του και εφυγε οπως και ο λαιφ, ο μπαροκ την ρετσινα, ο μπραμπ  τον εαυτο του, ο μπλιζ κατι μας κρυβει, ο  βλουβλου μετον αστατο που χαθηκαν και καλα δουλειε μαλλον ερωτοτροπουν μεκαψουροτραγουδα. το  νημα παει απο  το κακο στο χειροτερο :S :tickedoff: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom