erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
ο βασιλοφρων πήγε στο τιμ του Λάκηγιατι χωριζεις?
ο βασιλοφρων πήγε στο τιμ του Λάκηγιατι χωριζεις?
Επιτέλους! Μπορώ να ελπίζω;Εμένα με πίκρανε. Κσι το διαζύγιο με τον βασιλοφρονα είναι κοντά. Θα πάρω δικηγόρο μου τον μπλιζ. Αυτό που έκανε ήταν μοιραίο
Καλά όχι μέχρι εκεί, αλλά του αναγνωρίζω πολλά. Μπορούσε όμως και περισσότερα...αυτό ελειπε, να εχεις παραπονο από τον κυριο ΣΩΚΡΑΤΗ.... :S
και την ζωη μου δινω για τον ΣΩΚΡΑΤΗ, να ξες....
χαρτογιακάς + βγαζει γουστα = 100% στραπονιαρισμα μου μυριζει...![]()
τι λεει ..πως παμε ?γαμαμε καθολου η μονο μπλα μπλα...μερες εχεις να φανεις
καποιοι γαμαμε κιολας...δεν ειμαστε ολη μερα στο σορολόπ...
εσυ πως τη στηριζεις ραυ?αμα δεν στηρίζετε την ομαδα, μην εχετε απαιτησεις μετα γαμω το φελεκι σας![]()
Κυρία Καυτή, ο αδερφός είναι σε κόσμια κατάσταση. Μην προσπαθείτε να τον βγάλετε από τα ρούχα του!![]()
![]()
εννοείται τυπε...καρτα μελους και συνδρομη στον ερασιτεχνη κάθε χρονο ανελλιπως...και κανα διαρκειας οποτε κατσει...εσυ πως τη στηριζεις ραυ?
πληρωνεις ακομα το 60αρι του θειου?
![]()
Φίλτατε ΜπαρόκΓεια χαρα στους μυστες, βλεπω και ρεκτισσες μαζεμενες!
Φίλτατε Μπαρόκ![]()
Τι παει να πει οποτε κατσει?τα ακουμπας στις γκομενες και για την ομαδα οτι περισσεψει αν περισσεψει,εισαι ωραιος πολυ ωραιος...εννοείται τυπε...καρτα μελους και συνδρομη στον ερασιτεχνη κάθε χρονο ανελλιπως...και κανα διαρκειας οποτε κατσει...![]()
Και δεν μου φτάνουν όλα αυτά τώρα που χωρισω έφυγε και ο μπραμπ
ο βασιλοφρων πήγε στο τιμ του Λάκη
Εμένα με πίκρανε. Κσι το διαζύγιο με τον βασιλοφρονα είναι κοντά. Θα πάρω δικηγόρο μου τον μπλιζ. Αυτό που έκανε ήταν μοιραίο
βυζια ειπαμε σημερα?