raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.285
- Πόντοι
- 5.006
τυπε τωρα που εισαι μπακουρι την βγαζεις με χειρογλυκανο?βυζια ειπαμε σημερα?
τυπε τωρα που εισαι μπακουρι την βγαζεις με χειρογλυκανο?βυζια ειπαμε σημερα?
οχι παντα, οταν με πιανουν τα δυνατα κεφια στρεφομαι σε μια πολυθρωνα με σωστη χαραρδα στα μαξιλαραρια που εχω στο σαλόνι..τυπε τωρα που εισαι μπακουρι την βγαζεις με χειρογλυκανο?
εμείς καλά εσύ γιατρό πηγές ?πως υπαγετε?
έπεσες από τα σύννεφα ?
Υπαγε εσυ να μαζεψεις τον δικο σου απο το νημα του Ντοπα, που το παιζει οπλαρχηγος, και ασε τον Τομαεμείς καλά εσύ γιατρό πηγές ?
αντε μωρη πατσαβουρα που αντι να κανεις το σταυρο σου καθε πρωι που βρεθηκε ανθρωπος και στραβωθηκε και σε πηρε, μας το παιζεις και δυσκολη και τον απειλεις οτι θα τον χωρισεις κιολας...αεισιχτηρ βρωμαέπεσες από τα σύννεφα ?
τσου.κανω ψυχολογικη προετοιμασια..εμείς καλά εσύ γιατρό πηγές ?
Και συζυγικα δραματα στους παππουληδες. Ειναι μαγικο αυτο το σαιτ![]()
οπλαρχηγος του λακη με μουσι?Υπαγε εσυ να μαζεψεις τον δικο σου απο το νημα του Ντοπα, που το παιζει οπλαρχηγος, και ασε τον Τομα![]()
Ναι, αλλα θα φορεσει κροκοδειλε στρατιωτικη μποταοπλαρχηγος του λακη με μουσι?![]()
καντην μετά το γιατρό. Μη φοβουτσου.κανω ψυχολογικη προετοιμασια..
αντε μωρη πατσαβουρα που αντι να κανεις το σταυρο σου καθε πρωι που βρεθηκε ανθρωπος και στραβωθηκε και σε πηρε, μας το παιζεις και δυσκολη και τον απειλεις οτι θα τον χωρισεις κιολας...αεισιχτηρ βρωμα
δισ γουικ νταρλινγκ.καντην μετά το γιατρό. Μη φοβου
έχω πέσει να πεθάνω. Ο δικός μου ανθρώπος οπλαρχηγος ?οπλαρχηγος του λακη με μουσι?![]()
θα αναλαβω τις Ναυτικες δυναμεις ρε τυπε,τι θες?οπλαρχηγος του λακη με μουσι?![]()
τι εχεις τυπε?θα σε φαει αυτη η γαμημενη η ομαδα... :Sδισ γουικ νταρλινγκ.
εχω το φιλο μου το γιαννακη,ασφαλιστης,ξερει ολους τους γιατρους.
αυτοι τους δινουν δουλειες....
βασικα απ οτι καταλαβα μου ετοιμαζει εξετασεις φουλ πασιον ερκοντισιον γιατι μου ειπε για ολο το πρωι μεχρι το μεσημερι :S
ωραία τώρα μιλάς σωστάδισ γουικ νταρλινγκ.
εχω το φιλο μου το γιαννακη,ασφαλιστης,ξερει ολους τους γιατρους.
αυτοι τους δινουν δουλειες....
βασικα απ οτι καταλαβα μου ετοιμαζει εξετασεις φουλ πασιον ερκοντισιον γιατι μου ειπε για ολο το πρωι μεχρι το μεσημερι :S
Μεγαλεια αγαπη μου,αλλαζουμε κοινωνικο στατους,ασε αυτες τις αηδιες με χωρισμουςέχω πέσει να πεθάνω. Ο δικός μου ανθρώπος οπλαρχηγος ?