Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
βαζεις το ένα ξυλο επανω στο άλλο που θες να ενωσεις. Κανεις την τρυπα και σημαδυεται και το δευτερο.
Αφαιρεις το πρωτο και τρυπας το 2ο μονο του

το σκεφτηκα κι ετσι αλλα οταν γινεται μον οκοματη η τρυπα γινεται ολοισια ..ενω ετσι διακινδυνευω να γινει λιγο πιο λοξη η δευτερη και μπαινοντας η βιδα λιγο στραβα να μου σκισει το ξυλο...τι λες?

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Πιθανές λύσεις:

1. Μπορείς να φωνάξεις τον Μπλιζ, αλλά επειδή δε θα τα καταφέρει, μάλλον αλλού θα καταλήξετε!

2. Οι ξυλόβιδες είναι μυτερές μπρόστά. Προσπάθησε να την καρφώσεις 2-3 χιλιοστά και μετά τη βιδώνεις. Αν είναι πολύ σκληρό το ξύλο (ωσάν το πέος του Μπλιζ) δε θα τα καταφέρεις. Σε αυτή την περίπτωση, πάρε μια λεπτότερη ξυλόβιδα, βίδωσε την και ξεβίδωσε την και μετά χρησιμοποίησε την κανονική.

1)το μπλιζακι ειναι χαρτογιακας....ειναι μονο για ναβγαζει γουστα

2)αυτο που λες θα το εκανα για να βιδωσω μια βιδα ...εγω ομως εχω 150 τετοιες βιδες και θα γερασω μεχρι να τις βιδωσω ολες με τον τροπο που λες

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
το σκεφτηκα κι ετσι αλλα οταν γινεται μον οκοματη η τρυπα γινεται ολοισια ..ενω ετσι διακινδυνευω να γινει λιγο πιο λοξη η δευτερη και μπαινοντας η βιδα λιγο στραβα να μου σκισει το ξυλο...τι λες?
μπορεις να βαλεις οδηγούς αν δεν εχεις σταθερο χερι

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
1)το μπλιζακι ειναι χαρτογιακας....ειναι μονο για ναβγαζει γουστα

2)αυτο που λες θα το εκανα για να βιδωσω μια βιδα ...εγω ομως εχω 150 τετοιες βιδες και θα γερασω μεχρι να τις βιδωσω ολες με τον τροπο που λες

να ερθω εγω να στο φτιαξω μωρο μου ????

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
τι εννοεις οδηγους δε τοχω ξανακουσει αυτο?

Σοβαρα τωρα
αν εχεις καλο ηλεκτικο δραπανοκατσαβιδο ...και ΑΝ το ξυλο είναι μαλακο τοτε βιδωσε κατ ευθειαν ... δεν νομιζω να γινει τιποτα ..αν το ξυλο ειανι σκληρο η λυση είναι να πας μια βολτα από praktiker και να παρεις ένα μακρυ 3ρι ..εχει σιγουρα ... ( εχω παρει και στο λεω )

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Σοβαρα τωρα
αν εχεις καλο ηλεκτικο δραπανοκατσαβιδο ...και ΑΝ το ξυλο είναι μαλακο τοτε βιδωσε κατ ευθειαν ... δεν νομιζω να γινει τιποτα ..αν το ξυλο ειανι σκληρο η λυση είναι να πας μια βολτα από praktiker και να παρεις ένα μακρυ 3ρι ..εχει σιγουρα ... ( εχω παρει και στο λεω )

εχω δραπανοκατσαβιδο ,,,,στο praktiker kai sto leroy merlin πηγα...αλλα τα 3αρια βγαινουν μονο κοντα...παρ ολα αυτα αν εχεις εσυ τροπο να βρεις μακρυ μιλαμε

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
αν είναι χοντρα ξυλα χρησιμοποιησε καβιλιες, όχι βιδες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αξιότιμε κ. νηματοθέτα, χρησιμοποιώ ξέρετε τα ξενοδοχεία για το σκοπό που ιδρύθηκαν. Εσείς από την άλλη μεριά, αν και βρεθήκατε αναρίθμητες φορές σε ξενοδοχείο, δε νομίζω ότι διανυκτερεύσατε ποτέ!
εγώ χρησιμοποιώ τα ξενοδοχεία για πονηρους σκοπούς. Συχνά σκέφτομαι ότι αργά ή γρήγορα θα πέσουμε μούρη με μουρη με κάποιο συναγωνιστη ρεκτη παίχτη και βραστα αχαχαχαχαχαχα

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Καλησπέρα στους ρέκτες συναγωνιστές και τις ρεκτισες συναγωνίστριες!

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
Καλώς τον αδερφό! Πως πάνε τα κέφια;

erinal