ΛΗΞΙΑΡΧΟΣ...
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 39
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 24.346
Παρακαλώ, είναι η αλήθεια (παρότι ο Μπρεχτ είχε πει κάποτε πως "η αλήθεια είναι πολύ άβολο πράγμα")Είσθε πολύ ευγενής, κύριε!![]()
Παρακαλώ, είναι η αλήθεια (παρότι ο Μπρεχτ είχε πει κάποτε πως "η αλήθεια είναι πολύ άβολο πράγμα")Είσθε πολύ ευγενής, κύριε!![]()
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Εδώ ακόμη και ο νηματοθέτης πιστεύει ότι [ κάποτε ] θα βρει γκόμενα ...![]()
Καλά για γκόμενα δεν το συζητώ, έχω πάψει να θρέφω φρούδες ελπίδες. :-
Ιταλομαθής και σεις;
Είσθε το δεύτερο μέλος του νήματος που ομιλεί την Ιταλικήν.
Ο κ. popov δεν προσμετράται αφού ομιλεί όλες τις γλώσσες του πλανήτου τούτου και επιπλέον περίπου 157 από αυτές που έχουν εξαφανισθεί πλέον.![]()
Μην ανησυχείτε αγαπητέ. Ως ακούραστος σταχανοβίτης εργάτης κι εσείς, μια των ημερών θα δικαιωθείτε !!!Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία.
Εδώ ακόμη και ο νηματοθέτης πιστεύει ότι [ κάποτε ] θα βρει γκόμενα ...![]()
Allora, cosa fai qua , tessoro?Σι, τσέρτο! Ίο σόνο ούνο βοκαμπιλάριο πολιγκλότο! Μολτο σεγούρο!![]()
πρόσθεσε στο τέλος "και οι απλοί παρατηρητές αυτών" για να μπορούμε να μπαίνουμε κι εμείς![]()
Εχω την αίσθηση πως είναι ουτοπικό αυτό που λέτε, αλλά μου δίνετε θάρρος.
Άρα έχετε ακόμη μια δεκαετία μπροστά σας...Η δεύτερη νιότη, έρχεται μετά το ξεμώραμα. Γίνεσαι μωρό στα 150 και στα 165 μπαίνεις στη δεύτερη εφηβεία...
io parlo un poco italianoΙταλομαθής και σεις;
Είσθε το δεύτερο μέλος του νήματος που ομιλεί την Ιταλικήν.
Ο κ. popov δεν προσμετράται αφού ομιλεί όλες τις γλώσσες του πλανήτου τούτου και επιπλέον περίπου 157 από αυτές που έχουν εξαφανισθεί πλέον.![]()
Η δεύτερη νιότη, έρχεται μετά το ξεμώραμα. Γίνεσαι μωρό στα 150 και στα 165 μπαίνεις στη δεύτερη εφηβεία...
io parlo un poco italiano
Του κερατά! Σε Ιταλικό ξενοδοχείο δουλέψαμε!
Δεν μετράει δυστυχώς... Ο κ. Αιδοιολείχος και το άλλο μέλος του νήματος, στο οποίο αναφέρθηκα, ομιλούν την Ιταλικήν καλώς έως λίαν καλώς. Το άλλο μέλος μάλιστα ως μητρικήν ...
Δεν θα κάνω την ίδια διευκρίνηση πάλι για τον κ. popov. Στον κ. popov ακόμη και τα ιερογλυφικά θεωρούνται μητρική...
Κύριοι, πρέπει να υπάγω προς εργασίαν. Σας χαιρετώ προσωρινώς. Υγιαίνετε.
Να υπάγω κι εγώ!
Gorusuruz arkadaslar!![]()