blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Κατάφερε όμως να φέρει, ο ίδιος, την αποστολή εις πέρας!
Καλημέρα, φίλε!
Είμεθα παντός καιρού!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
Κατάφερε όμως να φέρει, ο ίδιος, την αποστολή εις πέρας!
Καλημέρα, φίλε!
Καλημέρα αγαπητέ φίλεΚατάφερε όμως να φέρει, ο ίδιος, την αποστολή εις πέρας!
Καλημέρα, φίλε!
Καλημέρα κύριε Έντουαρντ Μπούλβερ-ΛύττονΚαλημέρα, νιάτα!
Αναφερόμουν στην προηγούμενη ανάρτηση μου αλλά μεσολαβήσατε
Είμεθα παντός καιρού!
![]()
![]()
![]()
Οδηγίες προς τον κ. The Saint: σήμερα εορτάζουν:
Αναστασία, Ζωΐλος, Ζωΐλα, Ζωίλος, Νατάσα, Νατάσσα, Τασία, Σία, Τατία, Τάσα, Τέσα, Τασούλα, Τασσώ, Σίσσυ.
Εν τω μεταξύ, έχουμε σε εξέλιξη και τον μεγάλο τελικό που ξεκίνησε χτες. Μπροστά "ο απρόβλεπτος" με όχι μεγάλη διαφορά. Μεγάλο ματς και τα πάντα μπορούν να συμβούν!
Γιατί αγαπητή; Την ψυχρολουσία την πήραμε ...καλημερα στους πρωινους φιλους
αχαχα.....παμε μπανιο τωρα?οχι στη μπανιερα του σπιτιου σου .....στη μεγαλη την αλμυρη...τολμας?![]()
![]()
καλημερα στους πρωινους φιλους
αχαχα.....παμε μπανιο τωρα?οχι στη μπανιερα του σπιτιου σου .....στη μεγαλη την αλμυρη...τολμας?![]()
![]()
Μεξικανός! Δεν ξέρω αν το προσέξατε... Στον μικρό τελικο παίξανε δυο κουμουνιστές! Στον Μεγάλο έχουνε ΝΔ με Χ.Α.Στον μικρό ποιος νίκησε;
Μεξικανός! Δεν ξέρω αν το προσέξατε... Στον μικρό τελικο παίξανε δυο κουμουνιστές! Στον Μεγάλο έχουνε ΝΔ με Χ.Α.![]()
Καλημέρα, κυρία!
Ευχαριστώ αλλά θα προτιμούσα να σας συναντήσω, για πρώτη φορά, σε κάποιο πιο ζεστό μέρος!![]()
Βλέπετε αγαπητέ τα λέω στο σκύλο για να ακούει η ουρά του ...
Κάνατε μεγάλο λάθος και αν η ψήφος σας επηρεάσει το αποτέλεσμα δεν θα σας συγχωρήσω! >Μόλις ψήφισα τον κ. Picker. Δεν ήταν καν δίλημμα.
Τουναντίον, εκεί θα πονέσει ...φυγοπονε...![]()
![]()
Βλέπετε αγαπητέ τα λέω στο σκύλο για να ακούει η ουρά του ...
Γιατί αγαπητή; Την ψυχρολουσία την πήραμε ...