Zebu
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 8 Μαΐ 2016
- Κριτικές
- 42
- Like
- 31.320
- Πόντοι
- 28.246
Θεωρείστε ότι δεν έγινε ποτέ η πρόταση!θα ζητειται απο τους διαγωνιζομενους και φωτο απο το πεος τους ?προς επαληθευση του μικροτσουτσουνος?
Θεωρείστε ότι δεν έγινε ποτέ η πρόταση!θα ζητειται απο τους διαγωνιζομενους και φωτο απο το πεος τους ?προς επαληθευση του μικροτσουτσουνος?
θα ζητειται απο τους διαγωνιζομενους και φωτο απο το πεος τους ?προς επαληθευση του μικροτσουτσουνος?
Θεωρείστε ότι δεν έγινε ποτέ η πρόταση!
Με το νέο έτος λέω να ξεκινήσουμε διαγωνισμό Μιστερ Παππούλης και "μικροτσούτσουνος" Θα γίνουν μεγάλες μάχες!
μανδαμ, πως την έχετε σήμερα
Αυτός θα πάρει μέρος σε άλλον διαγωνισμό... Δεν ανήκει σε αυτόν που συζητάμε.Θα στείλουμε του κ. NICK TRIVE ...
Να περιλαμβάνει και φωτό των διαγωνιζομένων, όχι μόνο δηλώσεις.
Θα στείλουμε του κ. NICK TRIVE ...
όχι προιοντα μονταζ κύριε, εγώ θα αναρτήσω τα νέα στοιχείαΩραία!
Να ξεκινήσουμε ξαναποστάροντας την δική σας φωτο;
Αυτός θα πάρει μέρος σε άλλον διαγωνισμό... Δεν ανήκει σε αυτόν που συζητάμε.
Δεν σας χρειάζεται για τον διαγωνισμό που έχω στο μυαλό μου! Όσο μεγάλη και αν είναι. Εκεί παίζουν άλλα προσόντα!μη με προκαλείτε, θα τη βάλω από τωρα
όχι προιοντα μονταζ κύριε, εγώ θα αναρτήσω τα νέα στοιχεία
Δεν σας χρειάζεται για τον διαγωνισμό που έχω στο μυαλό μου! Όσο μεγάλη και αν είναι. Εκεί παίζουν άλλα προσόντα!
Αφήστε τα αυτά!
Έχουν αναφερθεί εργαζόμενες εν Αθήναις για τα προσόντα σας!
Και μικρότερη να είναι πάλι τελικό θα πάτε. Και είστε φαβορί και το τρόπαιο!μα για τη μικροτερη του μπου μιλαω
μη με προκαλείτε, θα τη βάλω από τωρα
μα για τη μικροτερη του μπου μιλαω
Ο Νικ έπινε τον καφέ του στο Φάληρο και η εργαζόμενη του ´παιρνε πίπα στο Πασαλιμάνι ...Στο μεταξύ τώρα ενθυμούμαι ότι πριν από δύο χρόνια είχε αναρτηθεί και άλλη φωτο των προσόντων σας. Εξίσου θεαματική και την είχε τραβήξει εργαζόμενη ...
Καλημέρα Νικπαιδγια, να αλλάξουμε θέμα?