kostasm2005
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 32
- Like
- 1.406
- Πόντοι
- 6.575
να βοηθήσω βρε παιδια ανα ειναι :-*
Δεκτών ! πότε ?
τωρα θα δω μια τις κοπελε και θα προτείνω μια καληΔεκτών ! πότε ?
τωρα θα δω μια τις κοπελε και θα προτείνω μια καλη
Ας δοκιμάσει ο bliz και βλέπουμε !
Έχω να σας προτείνω μία πολύ καλή ...
Λέγεται Γκέμα! Προτιμήστε την!
Έχω να σας προτείνω μία πολύ καλή ...
Λέγεται Γκέμα! Προτιμήστε την!
Τις κριτικες γιατι δεν τις διαβαζεις ρε τυπε?
καλως το κορίτσι τρεχω με δουλειεςκαλημερα Ερη ...σε λιγο θα σε εβγαζα στο AMBER ALERT...που εισαι συ?
καλως τον καρδιοκατακτητηΟ τίτλος βγάζει μια πίκρα γιατί στη πόλη μας τα γραφεία φέρνουν μπάζα με ελάχιστες εξαιρέσεις.
Δυστυχώς δεν θυμόομουν την κριτικη του συναγωνιστη ΝΙΚΙΦΟΡΟΥ τον οποίο διαβάζω μιας και τις περισσοτερες φορες τα γουστα μας είναι κοινά.
Η κοπέλα ειναι πολύ όμορφη αλλά μέχρι εκεί. Καμία συμμετοχή, όχι το ένα όχι το άλλο, μη έτσι πονάω. Στο μισάωρο είχα φύυυυγει.
Καμία διάθεση, απορώ γιατι το γραφειο φερνει τετοια κομοδινα.
Ψηλό ρωσιδάκι, γύρω στα 1,75, ξανθιά γυμνάστρια με γυμνασμένο σώμα ΠΟΙΗΜΑ. Βυζί 1,5 αλλά κώλος ΑΨΟΓΟΣ, δέρμα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ, μουνάκι ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΣΤΟ, πόδια ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ. Δυστυχώς τα ωραία τελειώνουν εδώ καθώς η αερόπιπα και η λιγομίλητη συμπεριφορά της χάλασαν την αρχική εικόνα. Ωστόσο στα 4 γαμιέται ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ με καλές αντοχές και φανταστική θέα. Ο 2ος γύρος αφιερώθηκε στο γλύψιμο του επίπλου και στο σφυροκόπημα στα 4. Α....μην το ξεχάσω...το κορίτσι γαργαλιέται στις μασχαλίτσες....
Τις κριτικες γιατι δεν τις διαβαζεις ρε τυπε?
τι εκανα παλι? :Sκαλως τον καρδιοκατακτητη
Ε καλα σιγα την μελετη που θελουν, 2 λεπτα υποθεση.Σαν να μου λες πατησα ναρκη γιατι δεν ειχα χρονο να διαβασω την ταμπελα "Προσοχη Ναρκοπεδιο"Το απαντώ, κύριε, στην κριτική μου!
Ο blizardeye επιδεικνύοντας την περισσή αλαζονεία, που επιδεικνύει ο Διάβολος στο γνωστό τραγούδι των Stones [ Please allow me to introduce myself I 'm a man of wealth and taste ] αποφάσισε άμεσα να δώσει τα 200 ευρώ, παρασυρόμενος από τις καλόγουστες και όμορφες φωτογραφίες της εργαζομένης και πιεζόμενος από την έλλειψη χρόνου και τον πόθο του για συνεύρεση μετά θήλεως.
Ταχύτατη συνεννόηση με το ευγενικό γραφείο, η σύντομη διάρκεια της οποίας απετέλεσε τελικά παγίδα για τον ευήθη τούτο μεσήλικα, που πάντα κυνηγά τον χρόνο και γι΄ αυτό δεν διάβασε τις ιερές γραφές του μπου.
τυπε μαγεψες καναν πισωγλεντη στο σαιτ?τι εκανα παλι? :S
Εχει πισωγλεντηδες το σαη τυπε?Πεφτω απο τα συννεφα :Sτυπε μαγεψες καναν πισωγλεντη στο σαιτ?
Δεν ξέρω τι λέτε αλλά τα έπιπλα του σπιτιού μου, δεν με έχουν κάνει να χύσω ούτε μία φορά.
Θα πάρω καινούργια made in Pompeii αφού εγγυάται ο Μπλιζ ότι θα χύσω.
Ίσως επειδή δεν έχετε "την συνδρομή του πλούσιου φαντασιακού υλικού, που ο blizardeye τηρεί με ευλάβεια για δύσκολες ώρες"
Είσθε οξυδερκής, κύριε!
εντωμεταξυ αυτος ο μπλιζ θα παει επιτελους με καμια πουτανα της προκοπης να δει προκοπη η μηπως δεν ειναι αυτος της προκοπης και δεν βλεπουν προκοπη οι πουτανεσ?