Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
β σαλονικαχ
κοντα ειμαστε ;)
β σαλονικαχ
τυπε μυστικα στη παρεα
κ με το ραοπαπι αχαχαχαχαχαχα που ερωτεύτηκεκοντα ειμαστε ;)
γτ δεν πηγες στης σαρανταρας να φατε καστανα;κ με το ραοπαπι αχαχαχαχαχαχα που ερωτεύτηκε
κ με το ραοπαπι αχαχαχαχαχαχα που ερωτεύτηκε
ενας υπνος σας χωριζεικοντα ειμαστε ;)
μην αλλαζεις θεμα πολλες ντριπλες κανεις, μπας και παιζεις μπαλα πουθενα ;)
αλλού τρώει, αλλού πίνει κι αλλού πάει και ξεδίνει...
αλλού τρώει, αλλού πίνει κι αλλού πάει και ξεδίνει...
νωντα κατανοώ ότι έχεις θέμα μαζί μου. Όμως βρήκες κουτο τρόπο να με βγάλεις δήθεν κάρτα. Σε πρώτη φάση πες τον άγιο να μην σε υποστηρίζει γιατί ακυρώνει την προσπάθεια σου. Σε δεύτερη φάση συνέχισε πιο έξυπνα τον δίκαιο αγώνα σουγτ δεν πηγες στης σαρανταρας να φατε καστανα;
παππουδισιους είμαι παντρεμένηαν αξιζει παντως και ειναι δυνατο γκομενακι ενα βραδι το χαραμιζα μαζι της για αχαλινωτο σεξ
νωντα κατανοώ ότι έχεις θέμα μαζί μου. Όμως βρήκες κουτο τρόπο να με βγάλεις δήθεν κάρτα. Σε πρώτη φάση πες τον άγιο να μην σε υποστηρίζει γιατί ακυρώνει την προσπάθεια σου. Σε δεύτερη φάση συνέχισε πιο έξυπνα τον δίκαιο αγώνα σου
νωντα κατανοώ ότι έχεις θέμα μαζί μου. Όμως βρήκες κουτο τρόπο να με βγάλεις δήθεν κάρτα. Σε πρώτη φάση πες τον άγιο να μην σε υποστηρίζει γιατί ακυρώνει την προσπάθεια σου. Σε δεύτερη φάση συνέχισε πιο έξυπνα τον δίκαιο αγώνα σου
Είμαι ένα αγγελουδιπαλια ελεγε οτι εισαι ο πιο κακος ανθρωπος στο σαιτ
εσυ κ ο εκτορ λοπεζ
γνωμες
παππουδισιους είμαι παντρεμένη
ο σύζυγος μου είναι εδώ σε βλέπει. Είναι το Νικ βασιλοφρων αχαχαχαχ αχαχαχαχε και δεν λεει τιποτα αυτο, το αν εισαι παντρεμενη και κανεις σεξ με εναν αγνωστο μια φορα ;)
παππουδισιους είμαι παντρεμένη
ο σύζυγος μου είναι εδώ σε βλέπει. Είναι το Νικ βασιλοφρων αχαχαχαχ αχαχαχαχ
Τι θεωρίες είναι αυτές. Δεν ξέρω να κάνουμε ψηφοφορία αχαχαχαχαχαχατο μια φορα δεν πειραζει το πολλες φορες ειναι μετα προβλημα σοβαρο για μια παντρεμενη ;)
Ποιος σου ειπε οτι εχουμε δημοκρατια?Τι θεωρίες είναι αυτές. Δεν ξέρω να κάνουμε ψηφοφορία αχαχαχαχαχαχα