Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Τι θεωρίες είναι αυτές. Δεν ξέρω να κάνουμε ψηφοφορία αχαχαχαχαχαχα
μια ερωτηση επι προσωπικου δεν σε ικανοποιει ο δικος σου και ψαχνεσαι εδω στο σαιτ;
Τι θεωρίες είναι αυτές. Δεν ξέρω να κάνουμε ψηφοφορία αχαχαχαχαχαχα
μια ερωτηση επι προσωπικου δεν σε ικανοποιει ο δικος σου και ψαχνεσαι εδω στο σαιτ;
:titsΠοιος σου ειπε οτι εχουμε δημοκρατια?
Είμαι κομπλέμια ερωτηση επι προσωπικου δεν σε ικανοποιει ο δικος σου και ψαχνεσαι εδω στο σαιτ;
Είμαι κομπλέ
αυτό λέω εδώ για τις ανάγκες του νήματος αχαχαχαχαχαχαθελω να σου αναθεσω μια δουλεια να κανεις, επειδη ξερω οτι εισαι δικηγορος
τυπε γιατι κλεινεις το ματι συνεχεια σα το καρατζαφερη μεγαλε-μεγαλε το πιασες το υπονοουμενο?ψαχνεσαι ομως, αν σου κατσει κανενας με καλο εργαλειο δεν λες οχι ;)
δε πειραζει τυπε ,δεν ανησυχω,αλλωστε που να βρεθει καλο εργαλειο εδω μεσαΠαππούλη μου, δεν το γυρίζετε σε παρακαλώ καλύτερα σε πμς; Μην γίνεσαι αδιάκριτος
επειδή ο σύζυγος είναι εδώ και διαβάζει...
αυτό λέω εδώ για τις ανάγκες του νήματος αχαχαχαχαχαχα
δε πειραζει τυπε ,δεν ανησυχω,αλλωστε που να βρεθει καλο εργαλειο εδω μεσα
Παππούλη μου, δεν το γυρίζετε σε παρακαλώ καλύτερα σε πμς; Μην γίνεσαι αδιάκριτος εδώ
επειδή ο σύζυγος δεν χωρατεύει...
πάω νανι παπουλιτο ξερω αυτο οτι δεν εισαι δικηγορος, μπιζνα θα κανουμε θα σου δωσω χρηματα για να μου πουλησεις κρεας (μπριζολα φιλετο) ;)
το επιασες τι εννοω ;)
πάω νανι παπουλι
Τυπε μου ακου με λιγο,λεγε οτι θες,αλλα υποννοουμενα για αγοροπωλησιες κρεατων κομμενα μη τα γαμησω ολα εδω μεσα,γκεγκε?το ξερω αυτο οτι δεν εισαι δικηγορος, μπιζνα θα κανουμε θα σου δωσω χρηματα για να μου πουλησεις κρεας (μπριζολα φιλετο) ;)
το επιασες τι εννοω ;)
Τυπε μου ακου με λιγο,λεγε οτι θες,αλλα υποννοουμενα για αγοροπωλησιες κρεατων κομμενα μη τα γαμησω ολα εδω μεσα,γκεγκε?
Его лео на тоус врузуме олус еци на мин каталавенуне христули...
νωντα κατανοώ ότι έχεις θέμα μαζί μου. Όμως βρήκες κουτο τρόπο να με βγάλεις δήθεν κάρτα. Σε πρώτη φάση πες τον άγιο να μην σε υποστηρίζει γιατί ακυρώνει την προσπάθεια σου. Σε δεύτερη φάση συνέχισε πιο έξυπνα τον δίκαιο αγώνα σου