Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
αντε καλά..
δεν το ειπα για να σε προσβαλω απλα δεν ενδιαφερομαι για ελληνιδες γυναικες, μου ειναι παντελως αδιαφορες
μην το παρεις επι προσωπικου
αντε καλά..
αμα ειναι μεχρι 50 του κανω γεωτρησηη γιαγια τα σπαει τυπε
ερωτευθηκα μια μπαργουμαν και πρεπει να ειμαι στυλακι οταν κανω το ντου
μην αγχώνεσαι μια χαρά όλα.δεν το ειπα για να σε προσβαλω απλα δεν ενδιαφερομαι για ελληνιδες γυναικες, μου ειναι παντελως αδιαφορες
μην το παρεις επι προσωπικου
τι να καμω?ειμαι σε διλημμα...την δικια μου την εχω κορωνα στο κεφαλι μου...μονο κανα πουτσο δεξια και αριστερα εριχνα οποτε μου καθοτανε καμια, αλλα ποτε δεν φερθηκα σκουληκιαρικα...αλλα τωρα ειμαι με το φυτιλι και το τσακμακι στο χερι για να τα βαλω ολα φουκο...ειμαι με ενα κουβα παγο στα αρχιδια μου απο το πρωι μπας και μου πεσει...ειμαι φουλ καψουρης με το πιπινικριμα ρε μποι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα αυτό
ρε συ από όλους το περίμενα αλλά από το ραο ?Θα σου φτιάχνει και ωραία κοκτέιλς, να πίνετε μαζί εις ανάμνησιν των περασμένων μεγαλείων...
μην αγχώνεσαι μια χαρά όλα.
δεν ξερω τι να σου ευχηθώτι να καμω?ειμαι σε διλημμα...την δικια μου την εχω κορωνα στο κεφαλι μου...μονο κανα πουτσο δεξια και αριστερα εριχνα οποτε μου καθοτανε καμια, αλλα ποτε δεν φερθηκα σκουληκιαρικα...αλλα τωρα ειμαι με το φυτιλι και το τσακμακι στο χερι για να τα βαλω ολα φουκο...ειμαι με ενα κουβα παγο στα αρχιδια μου απο το πρωι μπας και μου πεσει...ειμαι φουλ καψουρης με το πιπινι
υ.γ : βεβαια αν μου ριξει ακυρο η μπαροβια, θα γυρισω σαν βρεγμενη γατα στο σπιτικο μου ( ή θα φαρμακωθω οπως η χελμη για τον ντορη) :-
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ καλόν
παω να ριξω μια πηχτη να ξελαμπικαρω και να χτυπησω κανα κουρκουμπινι...δεν ξερω τι να σου ευχηθώ
οχι. Μου άρεσαν άρχισα να μαθαίνω είχα φίλους Ρώσους πήγα Ρωσία έκανα κ άλλους φίλους πήρα κ πτυχίο κ γουστάρω γενικά πολιτισμό λογοτεχνία τη χώρα τη γλώσσατα ρωσικα πως προεκυψαν σπουδασες ρωσικη φιλολογια στο πανεπιστημιο της κομοτηνης;
δεν είσαι στη γραμμωση ?παω να ριξω μια πηχτη να ξελαμπικαρω και να χτυπησω κανα κουρκουμπινι...
το πραμα σηκωνει σκεψη... :-
σατανικοτι να καμω?ειμαι σε διλημμα...την δικια μου την εχω κορωνα στο κεφαλι μου...μονο κανα πουτσο δεξια και αριστερα εριχνα οποτε μου καθοτανε καμια, αλλα ποτε δεν φερθηκα σκουληκιαρικα...αλλα τωρα ειμαι με το φυτιλι και το τσακμακι στο χερι για να τα βαλω ολα φουκο...ειμαι με ενα κουβα παγο στα αρχιδια μου απο το πρωι μπας και μου πεσει...ειμαι φουλ καψουρης με το πιπινι
υ.γ : βεβαια αν μου ριξει ακυρο η μπαροβια, θα γυρισω σαν βρεγμενη γατα στο σπιτικο μου ( ή θα φαρμακωθω οπως η χελμη για τον ντορη) :-
ο ντοπα είναι θεός
Гяти дилади, о Допас ине пио калос поу мас дулеви олус ме аглогрекика?
αχαχαχαχαχαχαχαχσατανικο
θα το καψω με την μαλακιαδεν είσαι στη γραμμωση ?
αυτό είναι εμφανές..θα το καψω με την μαλακια
οχι. Μου άρεσαν άρχισα να μαθαίνω είχα φίλους Ρώσους πήγα Ρωσία έκανα κ άλλους φίλους πήρα κ πτυχίο κ γουστάρω γενικά πολιτισμό λογοτεχνία τη χώρα τη γλώσσα
οχι. Μου άρεσαν άρχισα να μαθαίνω είχα φίλους Ρώσους πήγα Ρωσία έκανα κ άλλους φίλους
οχι. Μου άρεσαν άρχισα να μαθαίνω είχα φίλους Ρώσους πήγα Ρωσία έκανα κ άλλους φίλους πήρα κ πτυχίο κ γουστάρω γενικά πολιτισμό λογοτεχνία τη χώρα τη γλώσσα