erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
нет. Я греческий. но я узнал русский..τι ρουσκαγια?
нет. Я греческий. но я узнал русский..τι ρουσκαγια?
το έχουμε γαμησει εδώ μέσα σε λίγο θα μιλάμε μόνο ρωσσικα να πάνε να γαμηθουν όλοι αχαχαχαχαχαχα
ειναι μιλφαρα τυπε?ερωτευθηκα μια μπαργουμαν και πρεπει να ειμαι στυλακι οταν κανω το ντου
τοσο πυρφορος ρε μαν και μας το παιζεις και πονηριδης :Sερωτευθηκα μια μπαργουμαν και πρεπει να ειμαι στυλακι οταν κανω το ντου
το έχουμε γαμησει εδώ μέσα σε λίγο θα μιλάμε μόνο ρωσσικα να πάνε να γαμηθουν όλοι αχαχαχαχαχαχα
τι μιλφαρα ρε τυπε...πιπινι του γαλακτος ειναιειναι μιλφαρα τυπε?
нет. Я греческий. но я узнал русский..
ερωτεύτηκες ?καλά εσύ δεν ήσουν νοικοκυρης ?ερωτευθηκα μια μπαργουμαν και πρεπει να ειμαι στυλακι οταν κανω το ντου
και το έγραψα κ λάθος γκρεσκαγια ουζναλα.. Αλλα ουτε το είδεςμε χαλασες το ρωσικο ονειρο και εσυ ελλεινιδα εισαι φτου γαμωτο
τυπε μου ρθε κατακουτελα..ερωτευθηκα την ΚΩΛΑΡΑ της με την πρωτη ματια...τοσο πυρφορος ρε μαν και μας το παιζεις και πονηριδης :S
Его лео на тоус врузуме олус еци на мин каталавенуне христули...
εχει ωραια μαμα?τι μιλφαρα ρε τυπε...πιπινι του γαλακτος ειναι
αν μου δωσει το πρασινο φως η μπαροβια, ειμαι ετοιμος να τιναξω το σπιτικο μου στον αερα :-ερωτεύτηκες ?καλά εσύ δεν ήσουν νοικοκυρης ?
και το έγραψα κ λάθος γκρεσκαγια ουζναλα.. Αλλα ουτε το είδες
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ καλόνπιπερι στο στομα θα σου βαλω φιλτατε popov
καλο ξεροσταλιασμα στη μπαρα να περιμενεις τη καψοκαλυβα μποιτυπε μου ρθε κατακουτελα..ερωτευθηκα την ΚΩΛΑΡΑ της με την πρωτη ματια...
τωρα ειμαι σε διλημμα..να της ξηγηθω σπαθι και πασαλιμανιωτικα οτι εχω γκομενετο και αμα θελει να μου κατσει ή επειδης εχω δαγκωσει λαμαρινα να το παιξω μπαμπεσικα και να της σκασω το ποιημα οτι θελω να την καμω βασιλισσα?
αντε καλά..το ειδα απορησα με το λαθος σου και καταλαβα οτι εισαι ελλεινιδα ;)
η γιαγια τα σπαει τυπεεχει ωραια μαμα?
κριμα ρε μποι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν το περίμενα αυτόαν μου δωσει το πρασινο φως η μπαροβια, ειμαι ετοιμος να τιναξω το σπιτικο μου στον αερα :-