Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
με κοινοτικό διαβατήριο απ το κορδελιο
αλλη μια ελεινιδα δηλαδη
με κοινοτικό διαβατήριο απ το κορδελιο
ορμα τυπε δοκίμασε και Συ την τύχη σου εγω δεν τα κατάφερα αλ εσενα μπορεί να σου κάτσει ;)
αλλη μια ελεινιδα δηλαδη
ορμα τυπε δοκίμασε και Συ την τύχη σου εγω δεν τα κατάφερα αλ εσενα μπορεί να σου κάτσει ;)
ρωσιδα ειναι;
Πάω να νανισω. Υπό το φως του τζακιου
Υ.γ γαμιεστε
νταξει δεν μοιάζει με ελληνίδα ειναι ψηλή ξανθιά λιγεροκορμη με ωραία μάτια φοβερό σώμα και αέρα αυτοπεποίθησηςμπα μονο με ρωσιδες παω εγω δεν πηδαω ελλεινιδες
Ναι. Από τα Κουφάλια Κιλκίς.
νταξει δεν μοιάζει με ελληνίδα ειναι ψηλή ξανθιά λιγεροκορμη με ωραία μάτια φοβερό σώμα και αέρα αυτοπεποίθησης
δεν ειναι ελληνίδα ρε παππού λέμεαλλα ελλεινιδα ομως οχι ρωσιδα
δεν ειναι ελληνίδα ρε παππού λέμε
γεωργιανη απο γονείς γεωργούςτι ειναι; ρωσιδα; ουκρανη;
πες μας ντε μας κρατας σε αγωνια
αλλα ελλεινιδα ομως οχι ρωσιδα
ζηλευεις γερο και Συ που δεν κατάφερες να την γαμησεις τετοια μουνια δεν ειναι για το δόντια τα δικά μαςΠολιτογραφημένη ελληνίδα. Όχι από "ράτσα".
Η ράτσα της είναι μιξ ρωσίδα με αγγλικό τσοπανόσκυλο.
ζηλευεις γερο και Συ που δεν κατάφερες να την γαμησεις τετοια μουνια δεν ειναι για το δόντια τα δικά μας
μπα δεν εχω θεμα ενταξει ειμαι και ουτε πεσιμο της εκανα
για εσας δεν ξερω αλλα εγω αν κανω πεσιμο εχω πολλες ελπιδες
Να ξέρετε παντως ότι είναι πολύ εκλεκτική. Αν η γαρδούμπα της δεν είναι σβησμένη με Madera Bual του 1920, δεν την τρώει.
ζηλευεις γερο και Συ που δεν κατάφερες να την γαμησεις τετοια μουνια δεν ειναι για το δόντια τα δικά μας
Εννοείται!!!
Τέτοια κλασάτα μουνιά ούτε που θα καταδεχθούν να μας κοιτάξουν κ. Μπράμπε μου.
ο γλυκός μου ο μπλιζακι φοβουμαι μην πάθει εγκεφαλικό με τις δύο μας πως θα μας καταφέρει αχαχαχαχαχαχα
γιατι η εριναλ απεφυγε την συναντηση με την σαρανταρα;σαρανταρα οπως ειδες η εριναλ απεφυγε τη συναντηση μαζι σου.