Παπούς Παράξενος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
χμ... Θα το σκεφτώ
χμ... Θα το σκεφτώ
μαλλον έγινα αντιληπτός απο οτι βλεπωγια ξηγησου τι επαθες ? Σου θιξαμε το φιλελευθερισμο ?
πασοκτζης >> μπηχτης
δεν έγινες. Για κάνε λιανά το θέμα σου ? Γιατί εγώ ξέρεις δεν τα μασσαω τα λόγια κ δεν είμαι από τα κοριτσάκια που ξέρεις.οποτε αν σε πείραξε κάτι να είσαι σίγουρος θα το κάνω οπότε εγώ κρίνω ότι θέλω. Απειλές στις πουτανες σουμαλλον έγινα αντιληπτός απο οτι βλεπω
εσυ εισαι η μόνη που βλεπω μπροστά μουδεν έγινες. Για κάνε λιανά το θέμα σου ? Γιατί εγώ ξέρεις δεν τα μασσαω τα λόγια κ δεν είμαι από τα κοριτσάκια που ξέρεις.οποτε αν σε πείραξε κάτι να είσαι σίγουρος θα το κάνω οπότε εγώ κρίνω ότι θέλω. Απειλές στις πουτανες σου
τα δεξιό μούτρα ξινισανε με το Φιντέλ κ απειλούν.αρε πασοκαρα πανε τα χρονια της κουταλας τωρα εχει μνημονια
δεν έγινες. Για κάνε λιανά το θέμα σου ? Γιατί εγώ ξέρεις δεν τα μασσαω τα λόγια κ δεν είμαι από τα κοριτσάκια που ξέρεις.οποτε αν σε πείραξε κάτι να είσαι σίγουρος θα το κάνω οπότε εγώ κρίνω ότι θέλω. Απειλές στις πουτανες σου
ότι σου έχω γίνει εμμονή το έχουμε καταλάβει. Λοιπόν θα πεις η όλο παπαριες ?εσυ εισαι η μόνη που βλεπω μπροστά μου
εξήντα επτά συναπτα με ένα παιδί στο εξωτερικό κ ενα παντρεμένο.ποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται, ρωταω γιατι αυτοαποκαλεισαι κοριτσακι η μηπως εισαι καμια μεγαλοκοπελα;
τα δεξιό μούτρα ξινισανε με το Φιντέλ κ απειλούν.
κοριτσακι τυπε ειναι ανθος της νιότης σαν τα κρύα τα νερά που λένεποσο χρονων εισαι αν επιτρεπεται, ρωταω γιατι αυτοαποκαλεισαι κοριτσακι η μηπως εισαι καμια μεγαλοκοπελα;
κοριτσακι τυπε ειναι ανθος της νιότης σαν τα κρύα τα νερά που λένε
δεν εχω λόγια τυπε τέτοιο μουνι ειχε χρονια να περάσει απ το μπουτην εχεις δει απο κοντα ειναι καλο μουνακι;
εξήντα επτά συναπτα με ένα παιδί στο εξωτερικό κ ενα παντρεμένο.
δεν εχω λόγια τυπε τέτοιο μουνι ειχε χρονια να περάσει απ το μπου
δεν εχω λόγια τυπε τέτοιο μουνι ειχε χρονια να περάσει απ το μπου
ε τι θα κοροϊδευόμαστε τωρα ; Εγω της τα ειχα ρίξει αλλα μου ρίξε άκυροδεν σε πιστευω
ρωσιδα ειναι;
με κοινοτικό διαβατήριο απ το κορδελιορωσιδα ειναι;