Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 199
- Πόντοι
- 166
κ. Saul, μήπως το παρακάτω είναι μία λύση για εμάς;
http://[URL unfurl="true"]www.piq.gr/wp-content/uploads/2016/07/titouvrike.png[/img[/URL]]
[/quote]ειδη ειμαι αυτος ο τυπος απλα χωρις γκομενα :tooth:
Μεταξύ μας βέβαια ... Και αυτό το κάναμε αλλά και πάλι ...
http://[URL unfurl="true"]www.afoi-avdoula.gr/thpic.php?w=900&h=800&image=/uplds/198_brisi_pigadia_ekkl1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]γιαυτο εγω εχω αφιερωθει στα γουφερ :headbang3:
ti einai louferΕγώ έχω αφιερωθει στο λουφερ
κοροιδευεις τον Φιντέλ κ εμείς οι δυ δεν θα τσ πάμε καλάκαι οι 2 οι μακαριτες ηταν μεγαλοι μπηχτες παντως
μπηχτη τον ειπακοροιδευεις τον Φιντέλ κ εμείς οι δυ δεν θα τσ πάμε καλά
ειναι η δεύτερη φορα που χτυπησες κατω απο τη μέση την πρώτη φορα αν θυμάσαι έφυγες κλαίγοντας τριτη αν υπάρξει θα δεις με τον ποιο σκληρό τροπο για σένα οτι δεν πρεπει να τα βαζεις με λάθος άτομα να ξέρεις δεν εχω καμια αναστολή στο κακό που κάνω οταν αποφασίσω να επιτεθώ σε κάποιον και αυτο μην το πάρεις σαν προειδοποίηση αλλα σαν απειλή αν θεωρείς οτι μπλοφαρω δεν σου μένει παρά να με δοκιμάσεις και τωρα αμέσως αν θέλεις έγινα αντιληπτός ; ;)κοροιδευεις τον Φιντέλ κ εμείς οι δυ δεν θα τσ πάμε καλά
σορρυ μαν δεν σε έπιασα. Ο βασιλοφρων μου είπε τον Φιντέλ πσσοκτζη. Εσύ γιατί ζοριστηκες κ απειλεις ?αχαχαχαχαχαχαειναι η δεύτερη φορα που χτυπησες κατω απο τη μέση την πρώτη φορα αν θυμάσαι έφυγες κλαίγοντας τριτη αν υπάρξει θα δεις με τον ποιο σκληρό τροπο για σένα οτι δεν πρεπει να τα βαζεις με λάθος άτομα να ξέρεις δεν εχω καμια αναστολή στο κακό που κάνω οταν αποφασίσω να επιτεθώ σε κάποιον και αυτο μην το πάρεις σαν προειδοποίηση αλλα σαν απειλή αν θεωρείς οτι μπλοφαρω δεν σου μένει παρά να με δοκιμάσεις και τωρα αμέσως αν θέλεις έγινα αντιληπτός ; ;)
πασοκτζης >> μπηχτηςσορρυ μαν δεν σε έπιασα. Ο βασιλοφρων μου είπε τον Φιντέλ πσσοκτζη. Εσύ γιατί ζοριστηκες κ απειλεις ?αχαχαχαχαχαχα
εγινα αντιληπτός ;σε ξαναρωτωσορρυ μαν δεν σε έπιασα. Ο βασιλοφρων μου είπε τον Φιντέλ πσσοκτζη. Εσύ γιατί ζοριστηκες κ απειλεις ?αχαχαχαχαχαχα
για ξηγησου τι επαθες ? Σου θιξαμε το φιλελευθερισμο ?εγινα αντιληπτός ;σε ξαναρωτω
χμ... Θα το σκεφτώπασοκτζης >> μπηχτης