Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246
Τα ωράρια είναι 07:30 - 15:30 , 08:00 - 16:00 και 09:00 - 17:00.

Υπολογίστε περίπου συν 2 ώρες στους δρόμους διότι η δουλειά μου είναι αρκετά μακρυά.

Ένα 10ωρο το τρώω μαζί με τους δρόμους χαλαρά.

:)
Λοιπόν. Θέλει όμως και ηρωική απόφαση! Θα σηκώνεσαι μιάμιση ώρα πριν και θα μαγειρεύεις. Τουλάχιστον όταν είναι να πας στις 08:30 ή 09:00 για δουλειά. Και αφού από την προηγούμενη θα έχεις κάνει το μενού της ημέρας και αφού θα έχεις ξεπαγώσει αν χρειαστεί αποβραδίς, θα το μαγειρεύεις πρωι πρωί. Το μεσημέρι που θα γυρίσεις θα το βρεις έτοιμο να σε περιμένει να το κατασπαράξεις! Απλά θα το ζεστάνεις! Όχι όλη την κατσαρόλα. όσο φας θα ζεστάνεις. Το έκανε η πρωην γυναίκα μου όταν είχαμε το βενζινάδικο στο Ναύπλιο. Εγώ απλά πήγαινα το μεσημέρι, το ζέσταινα και το πήγαινα στο μαγαζί για να το απολαύσουμε!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το ανέκδοτο της ημέρας!   :2funny:

Οι επόμενοι μήνες είναι μήνες εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων για τη δημόσια διοίκηση, δηλώνει σε συνέντευξή της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μια λειτουργική, αποτελεσματική και αξιοκρατική δημόσια διοίκηση, προκειμένου να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της χώρας και στην ανασύνταξη της κοινωνίας.

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246
Καλημέρα και από εμένα στο κύριο mindreader!  :hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτά να τα ακούν οι χοίροι που ειρωνεύονται την ηλικία των περισσοτέρων μελών του νήματός μας!  :)

Αξιοτιμε νηματοθέτα !! :hi:

Μια και πιασατε τα οικιακα είδη !!

Το πρωτο μυστικο της νεοτητας και της υγείας ειναι να εχεις παντα κατι στο ψυγειο σου !!! :grin: :grin:

Συνημμένα

• 15250.jpg
    15250.jpg
    23,2 KB · Εμφανίσεις: 14

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Λοιπόν. Θέλει όμως και ηρωική απόφαση! Θα σηκώνεσαι μιάμιση ώρα πριν και θα μαγειρεύεις. Τουλάχιστον όταν είναι να πας στις 08:30 ή 09:00 για δουλειά. Και αφού από την προηγούμενη θα έχεις κάνει το μενού της ημέρας και αφού θα έχεις ξεπαγώσει αν χρειαστεί αποβραδίς, θα το μαγειρεύεις πρωι πρωί. Το μεσημέρι που θα γυρίσεις θα το βρεις έτοιμο να σε περιμένει να το κατασπαράξεις! Απλά θα το ζεστάνεις! Όχι όλη την κατσαρόλα. όσο φας θα ζεστάνεις. Το έκανε η πρωην γυναίκα μου όταν είχαμε το βενζινάδικο στο Ναύπλιο. Εγώ απλά πήγαινα το μεσημέρι, το ζέσταινα και το πήγαινα στο μαγαζί για να το απολαύσουμε!

Πολύ σωστό TIP.
Αν και για να είμαι ειλικρινής πράγματι κ.Zebu θέλει όρχεις κάτι τέτοιο και εγώ αυτή την στιγμή δεν τους διαθέτω.
Είναι αρκετά βάρβαρο.

:2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246

Οι επόμενοι μήνες είναι μήνες εφαρμογής των μεταρρυθμίσεων για τη δημόσια διοίκηση, δηλώνει σε συνέντευξή της η υπουργός Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Όλγα Γεροβασίλη, τονίζοντας ότι στόχος της κυβέρνησης είναι μια λειτουργική, αποτελεσματική και αξιοκρατική δημόσια διοίκηση, προκειμένου να συμβάλει στην ανασυγκρότηση της χώρας και στην ανασύνταξη της κοινωνίας.
Αυτά είναι!  :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses: :bounce-glasses:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Θα ήθελα τις γνώσεις / βοήθειά σας και σε κάτι άλλο.
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να κάνω κάποιο χόμπι που να συνδυάζει άθληση σωματική και πνευματική χωρίς όμως να μου απορροφάει και πολύ μεγάλη ενέργεια (ζητάω πολλά ε;).
Νορμάλ πράγματα δηλαδή. Έχετε να μου προτείνετε κάτι;

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246
Πολύ σωστό TIP.
Αν και για να είμαι ειλικρινής πράγματι κ.Zebu θέλει όρχεις κάτι τέτοιο και εγώ αυτή την στιγμή δεν τους διαθέτω.
Είναι αρκετά βάρβαρο.

:2funny:
Κάτσε τότε μια Κυριακή και μαγείρεψε τρια με τέσσερα φαγητά (κιμά για μακαρόνια, πλάσε μπιφτέκια,  κανένα κοκκινιστό) για όλη την εβδομάδα. Χώρισέτα σε μερίδες και βάλτα στην κατάψυξη. Μπριζόλες στο φούρνο, κοτόπουλο είναι μια ώρα δουλειά το κάνεις και επί τόπου όταν θέλεις να φας.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αξιοτιμε νηματοθέτα !! :hi:

Μια και πιασατε τα οικιακα είδη !!

Το πρωτο μυστικο της νεοτητας και της υγείας ειναι να εχεις παντα κατι στο ψυγειο σου !!! :grin: :grin:

Και ξεπαγώνει στο κρεβάτι ...
tumblr_o0let46MjH1r43ttjo1_1280.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246
Σκέφτομαι να ξεκινήσω να κάνω κάποιο χόμπι που να συνδυάζει άθληση σωματική και πνευματική χωρίς όμως να μου απορροφάει και πολύ μεγάλη ενέργεια (ζητάω πολλά ε;).

Στον νηματοθέτη. Σε λίγο θα πάει για άθληση.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

URL]]

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
139
Πόντοι
16
Κάτσε τότε μια Κυριακή και μαγείρεψε τρια με τέσσερα φαγητά (κιμά για μακαρόνια, πλάσε μπιφτέκια,  κανένα κοκκινιστό) για όλη την εβδομάδα. Χώρισέτα σε μερίδες και βάλτα στην κατάψυξη. Μπριζόλες στο φούρνο, κοτόπουλο είναι μια ώρα δουλειά το κάνεις και επί τόπου όταν θέλεις να φας.

Σωστός.
Αυτό έκανα την προηγούμενη Κυριακή, ενώ σήμερα φτιάχνω ένα φαγητό μεν, αλλά σε μεγάλη ποσότητα για να με βγάλει 2-3 μέρες (τουλάχιστον μιας και τρώω σαν γουρούνι).
Εσείς τι θα παραγγείλετε σήμερα;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.710
Πόντοι
28.246
Σωστός.
Αυτό έκανα την προηγούμενη Κυριακή, ενώ σήμερα φτιάχνω ένα φαγητό μεν, αλλά σε μεγάλη ποσότητα για να με βγάλει 2-3 μέρες (τουλάχιστον μιας και τρώω σαν γουρούνι).
Εσείς τι θα παραγγείλετε σήμερα;

Δεν ξέρω. Κοιτάω τι μπορώ να κάνω να το γλυτώσω Κυριακάτικα.  :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom