Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Κάτι θα βρούμε. Αν και σε κανονικές ποσότητες μποιρείτε να φάτε τα πάντα.

URL]]

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.449
Πόντοι
28.246
Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Ελάτε να σας φιλέψω!
Πρόσφατα μετακόμισα σε δικό μου διαμέρισμα και έχω ξεκινήσει πιο ενεργά / δυναμικά να ασχολούμαι με το..."άθλημα", διότι θα με έγδυναν και εμένα τα ντελίβερι και δεν αξίζει!
Μπορώ να πω πάντως ότι είναι ευχάριστη σαν ενασχόληση και αρκετά δημιουργική!

:)
Δώσε προσοχή και θα δεις τι ποσότητες μπορείς να τρως από σπιτικό και δεν θα φουσκώνεις σαν μπαλόνι όπως από τα όξω! Εννοείτε δεν το παρακάνεις κι εσύ, μην ξανήγεσε.
Νέος εργένης είπες, ε; Πάνε από άυριο και αγόρασε και ένα σίδερο και μια σιδερώστρα. Θα σου χρειαστούν και θα δεις ποοοοοοσο ωραία και χάρτινα θα τα κάνεις! Το πλυντήριο φαντάζομαι το έχεις ήδη αγορασμένο.

tip για το σιδέρωμα. Μην τα αφήνεις να μαζευτούν πολλά, γιατί θα είναι καλύτερα να τα πετάξεις και να πάρεις καινούρια ρούχα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.449
Πόντοι
28.246
Μην γελάς καθόλου! Όταν αποφάσισα να βάλω σίδερο και είδα το βουνό (3 πλυντήρια γεμάτα) τα έκανα 5 μπλούζες (καλοκαίρι ήταν) και μετά από κανα δυο ώρες άλλες πέντε. Την άλλη μέρα πάλι. Τώρα μην περιμένετε να σας πω ότι σιδερώνω και τα σώβρακα. Πολύ πάει.  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Μην γελάς καθόλου! Όταν αποφάσισα να βάλω σίδερο και είδα το βουνό (3 πλυντήρια γεμάτα) τα έκανα 5 μπλούζες (καλοκαίρι ήταν) και μετά από κανα δυο ώρες άλλες πέντε. Την άλλη μέρα πάλι. Τώρα μην περιμένετε να σας πω ότι σιδερώνω και τα σώβρακα. Πολύ πάει.  :2funny: :2funny: :2funny:

Για το σιδέρωμα ζητείστε συμβουλές από τον κ. raopau. Είναι εξαίρετος και σ΄ αυτό και η πεθερά του είναι απόλυτα ικανοποιημένη μαζί του.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Βέβαια η πεθερά του δεν ξέρει [ ακόμη ] για το 'μικροθεματάκι΄του ...

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Δώσε προσοχή και θα δεις τι ποσότητες μπορείς να τρως από σπιτικό και δεν θα φουσκώνεις σαν μπαλόνι όπως από τα όξω! Εννοείτε δεν το παρακάνεις κι εσύ, μην ξανήγεσε.
Νέος εργένης είπες, ε; Πάνε από άυριο και αγόρασε και ένα σίδερο και μια σιδερώστρα. Θα σου χρειαστούν και θα δεις ποοοοοοσο ωραία και χάρτινα θα τα κάνεις! Το πλυντήριο φαντάζομαι το έχεις ήδη αγορασμένο.

tip για το σιδέρωμα. Μην τα αφήνεις να μαζευτούν πολλά, γιατί θα είναι καλύτερα να τα πετάξεις και να πάρεις καινούρια ρούχα.  :2funny: :2funny: :2funny:

Έχετε απόλυτο δίκιο.
Βλέπω και παρατηρώ ήδη τις διαφορές ως προς την κατανάλωση, την διατροφή, το οικονομικό κομμάτι και φυσικά (πολύ σημαντικό για μένα), τα αποθέματα φαγητού για τις υπόλοιπες μέρες διότι δουλεύω καθημερινά και δεν υπάρχει διάθεση / χρόνος για καθημερινό μαγείρεμα.
Τώρα ως προς το διαμέρισμα τα έχω (σχεδόν) αγοράσει όλα. Από ηλεκτρικές συσκευές είμαι πλήρης. Μου μένουν μόνο κάτι κουρτινόξυλα που τα έχω αφήσει για το τέλος. Σιγά σιγά θα το "ντύσω" εξ ολοκλήρου.

:sunglasses:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Έχετε απόλυτο δίκιο.
Βλέπω και παρατηρώ ήδη τις διαφορές ως προς την κατανάλωση, την διατροφή, το οικονομικό κομμάτι και φυσικά (πολύ σημαντικό για μένα), τα αποθέματα φαγητού για τις υπόλοιπες μέρες διότι δουλεύω καθημερινά και δεν υπάρχει διάθεση / χρόνος για καθημερινό μαγείρεμα.
Τώρα ως προς το διαμέρισμα τα έχω (σχεδόν) αγοράσει όλα. Από ηλεκτρικές συσκευές είμαι πλήρης. Μου μένουν μόνο κάτι κουρτινόξυλα που τα έχω αφήσει για το τέλος. Σιγά σιγά θα το "ντύσω" εξ ολοκλήρου.

Δώρο του νήματος για το νέο σας σπιτικό και την κουζίνα σας!  :grin:
01.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.449
Πόντοι
28.246
Άλλο στορυ περσινό. Είναι πέντε πουκάμισα. Στο πουκάμισο είναι λίγο μανίκι η δουλειά. 2 Τζιν παντελόνια και τρια μακρυμάνικα T-shirts. Είμαι σπίτι βράδυ έχω ρεπό και τα βλέπω και λέω μέσα μου. Να σας σίδερώσω ή να μην σας σιδερώσω τώρα που βρήκα και το χρόνο; Τελικά περνάει η ώρα και παίζει ο Ολυμπιακός με την Μπάγερν στην Γερμανία. Μόλις μας καρφώσανε το τρίτο κοίταγα όπως κοίταγα μπάλα και σιδέρωνα. Σαν νεράκι κύλησε το σιδέρωμα λέμε! Μέχρι να φάμε το τέταρτο είχα τελειώσει  :grin:

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Δώρο του νήματος για το νέο σας σπιτικό και την κουζίνα σας!  :grin:
01.jpg

Αν και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου την εμφανίζει την φωτογραφία σας, σας ευχαριστώ πολύ όπως και να χει!

:hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.449
Πόντοι
28.246
Έχετε απόλυτο δίκιο.

Τι ώρες πας για δουλεια και τί ώρες σχολάς; Έχω κι άλλο tip. Γυναικείο! Αν μου επιτρέπεις βεβαια!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096
Μόλις μας καρφώσανε το τρίτο κοίταγα όπως κοίταγα μπάλα και σιδέρωνα. Σαν νεράκι κύλησε το σιδέρωμα λέμε! Μέχρι να φάμε το τέταρτο είχα τελειώσει  :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-emotions/6349.gif[/img[/URL]]
Γι΄ αυτό να γίνετε ΠΑΟΚ. Θα ξέρετε από την αρχή το αποτέλεσμα και δεν θα έχετε αμφιβολίες για το αν θα σιδερώσετε ή όχι. Θα σιδερώσετε!

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16
Τι ώρες πας για δουλεια και τί ώρες σχολάς; Έχω κι άλλο tip. Γυναικείο!

Τα ωράρια είναι 07:30 - 15:30 , 08:00 - 16:00 και 09:00 - 17:00.

Υπολογίστε περίπου συν 2 ώρες στους δρόμους διότι η δουλειά μου είναι αρκετά μακρυά.

Ένα 10ωρο το τρώω μαζί με τους δρόμους χαλαρά.

:)

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Καλημερα στα εκλεκτα μελη του thread.

Ομορφο πρωινο μετα τη βραδινη μπορα στην Αθηνα.

Εξω ολα αποπναιουν φρεσκαδα.

Αντε λοιπον μια "καθαρη πρωινη ευχή". Προσωπικη σταση ζωης για εμενα !! :hi:

Συνημμένα

• FB_IMG_1480237979631.jpg
    FB_IMG_1480237979631.jpg
    77,1 KB · Εμφανίσεις: 13

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
31.449
Πόντοι
28.246
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-emotions/6349.gif[/img[/URL]]
Γι΄ αυτό να γίνετε ΠΑΟΚ. Θα ξέρετε από την αρχή το αποτέλεσμα και δεν θα έχετε αμφιβολίες για το αν θα σιδερώσετε ή όχι. Θα σιδερώσετε!
[/quote]Και όμως το ήξερα! όταν με ρώτησαν τι προβλέπω, απάντησα δεν γλυτώνουμε τον διασυρμό. Η Άρσεναλ και η Ντινάμο μάζεψαν από πέντε ο κάθε ένας εκεί μέσα τότε. Εμείς το σταματήσαμε στα 4!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.797
Πόντοι
26.096

Ομορφι πρωινο μετα τη βραδινη μπορα στην Αθηνα.

index.php
[/quote[/URL]]

Αυτά να τα ακούν οι χοίροι που ειρωνεύονται την ηλικία των περισσοτέρων μελών του νήματός μας!  :)

Pecados

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2015
Like
137
Πόντοι
16

Ομορφι πρωινο μετα τη βραδινη μπορα στην Αθηνα.

Καλή σας μέρα αξιότιμε κ. Mindreader!

:hi:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom