blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
Κάτι θα βρούμε. Αν και σε κανονικές ποσότητες μποιρείτε να φάτε τα πάντα.
Κάτι θα βρούμε. Αν και σε κανονικές ποσότητες μποιρείτε να φάτε τα πάντα.
Δώσε προσοχή και θα δεις τι ποσότητες μπορείς να τρως από σπιτικό και δεν θα φουσκώνεις σαν μπαλόνι όπως από τα όξω! Εννοείτε δεν το παρακάνεις κι εσύ, μην ξανήγεσε.Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!
Ελάτε να σας φιλέψω!
Πρόσφατα μετακόμισα σε δικό μου διαμέρισμα και έχω ξεκινήσει πιο ενεργά / δυναμικά να ασχολούμαι με το..."άθλημα", διότι θα με έγδυναν και εμένα τα ντελίβερι και δεν αξίζει!
Μπορώ να πω πάντως ότι είναι ευχάριστη σαν ενασχόληση και αρκετά δημιουργική!
tip για το σιδέρωμα. Μην τα αφήνεις να μαζευτούν πολλά, γιατί θα είναι καλύτερα να τα πετάξεις και να πάρεις καινούρια ρούχα.
Μην γελάς καθόλου! Όταν αποφάσισα να βάλω σίδερο και είδα το βουνό (3 πλυντήρια γεμάτα) τα έκανα 5 μπλούζες (καλοκαίρι ήταν) και μετά από κανα δυο ώρες άλλες πέντε. Την άλλη μέρα πάλι. Τώρα μην περιμένετε να σας πω ότι σιδερώνω και τα σώβρακα. Πολύ πάει.
Δώσε προσοχή και θα δεις τι ποσότητες μπορείς να τρως από σπιτικό και δεν θα φουσκώνεις σαν μπαλόνι όπως από τα όξω! Εννοείτε δεν το παρακάνεις κι εσύ, μην ξανήγεσε.
Νέος εργένης είπες, ε; Πάνε από άυριο και αγόρασε και ένα σίδερο και μια σιδερώστρα. Θα σου χρειαστούν και θα δεις ποοοοοοσο ωραία και χάρτινα θα τα κάνεις! Το πλυντήριο φαντάζομαι το έχεις ήδη αγορασμένο.
tip για το σιδέρωμα. Μην τα αφήνεις να μαζευτούν πολλά, γιατί θα είναι καλύτερα να τα πετάξεις και να πάρεις καινούρια ρούχα.
Έχετε απόλυτο δίκιο.
Βλέπω και παρατηρώ ήδη τις διαφορές ως προς την κατανάλωση, την διατροφή, το οικονομικό κομμάτι και φυσικά (πολύ σημαντικό για μένα), τα αποθέματα φαγητού για τις υπόλοιπες μέρες διότι δουλεύω καθημερινά και δεν υπάρχει διάθεση / χρόνος για καθημερινό μαγείρεμα.
Τώρα ως προς το διαμέρισμα τα έχω (σχεδόν) αγοράσει όλα. Από ηλεκτρικές συσκευές είμαι πλήρης. Μου μένουν μόνο κάτι κουρτινόξυλα που τα έχω αφήσει για το τέλος. Σιγά σιγά θα το "ντύσω" εξ ολοκλήρου.
Δώρο του νήματος για το νέο σας σπιτικό και την κουζίνα σας!
Τι ώρες πας για δουλεια και τί ώρες σχολάς; Έχω κι άλλο tip. Γυναικείο! Αν μου επιτρέπεις βεβαια!Έχετε απόλυτο δίκιο.
Βλέπω και παρατηρώ ήδη τις διαφορές ως προς την κατανάλωση, την διατροφή, το οικονομικό κομμάτι και φυσικά (πολύ σημαντικό για μένα), τα αποθέματα φαγητού για τις υπόλοιπες μέρες διότι δουλεύω καθημερινά και δεν υπάρχει διάθεση / χρόνος για καθημερινό μαγείρεμα.
Τώρα ως προς το διαμέρισμα τα έχω (σχεδόν) αγοράσει όλα. Από ηλεκτρικές συσκευές είμαι πλήρης. Μου μένουν μόνο κάτι κουρτινόξυλα που τα έχω αφήσει για το τέλος. Σιγά σιγά θα το "ντύσω" εξ ολοκλήρου.
Μόλις μας καρφώσανε το τρίτο κοίταγα όπως κοίταγα μπάλα και σιδέρωνα. Σαν νεράκι κύλησε το σιδέρωμα λέμε! Μέχρι να φάμε το τέταρτο είχα τελειώσει
Αν και για κάποιο ανεξήγητο λόγο δεν μου την εμφανίζει την φωτογραφία σας, σας ευχαριστώ πολύ όπως και να χει!
Τι ώρες πας για δουλεια και τί ώρες σχολάς; Έχω κι άλλο tip. Γυναικείο!
http://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-emotions/6349.gif[/img[/URL]]
Γι΄ αυτό να γίνετε ΠΑΟΚ. Θα ξέρετε από την αρχή το αποτέλεσμα και δεν θα έχετε αμφιβολίες για το αν θα σιδερώσετε ή όχι. Θα σιδερώσετε!
[/quote]Και όμως το ήξερα! όταν με ρώτησαν τι προβλέπω, απάντησα δεν γλυτώνουμε τον διασυρμό. Η Άρσεναλ και η Ντινάμο μάζεψαν από πέντε ο κάθε ένας εκεί μέσα τότε. Εμείς το σταματήσαμε στα 4!
Καλημερα στα εκλεκτα μελη του thread.
Ομορφι πρωινο μετα τη βραδινη μπορα στην Αθηνα.
Εξω ολα αποπναιουν φρεσκαδα.
Αντε λοιπον μια "καθαρη πρωινη ευχή". Προσωπικη σταση ζωης για εμενα !!
[/quote[/URL]]
Αυτά να τα ακούν οι χοίροι που ειρωνεύονται την ηλικία των περισσοτέρων μελών του νήματός μας!
Καλημερα στα εκλεκτα μελη του thread.
Ομορφι πρωινο μετα τη βραδινη μπορα στην Αθηνα.
Εξω ολα αποπναιουν φρεσκαδα.
Αντε λοιπον μια "καθαρη πρωινη ευχή". Προσωπικη σταση ζωης για εμενα !!