blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.797
- Πόντοι
- 26.096
σημερα θα φαμε καρμποναρα
Σεις, τα μειράκια, μπορείτε να τρώτε τόσο λιπαρά φαγητά....
Σπανάκι νερόβραστο για τους περισσότερους από εμάς στο νήμα σήμερα!
εγω εχω μανιταροσουπα σημερα...το παρακανε χθες βραδυ σε πολυ κλασατο γκουρμε μαγαζι της πολης..οποτε σημερα πολυ light καταστασεις
Δηλαδή μουνόζουμα.σημερα θα φαμε καρμποναρα
αντε φερε και το μπλιζ ...αυτος θα βαλει τα καστανα εμεις τη φωτια.....το διαολο(ξερεις ποιον λεω διαολο εεεε)...θα τον κρεμασουμε απο την καμιναδανα γινει καπνιστος
Σεις, τα μειράκια, μπορείτε να τρώτε τόσο λιπαρά φαγητά....
Σπανάκι νερόβραστο για τους περισσότερους από εμάς στο νήμα σήμερα!
Καλή επιτυχία από εμένα. Μπελαλίδικο φαγητό! Χαρά στο κουράγιο σου να το φέρεις βόλτα μόνος στο μαγείρεμα.Αξιότιμε κ.Blizardeye καλημέρα σας!
Το δικό μου το μενού σήμερα περιλαμβάνει κοφτό μακαρονάκι με καλαμαράκια (κοκκινιστό).
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να το μαγειρέψω μόνος μου δίχως τις οδηγίες της μητρός μου.
Καλημέρα και να σας βλέπουμε συχνότερα στο νήμα μας!Αξιότιμε κ.Blizardeye καλημέρα σας!
Το δικό μου το μενού σήμερα περιλαμβάνει κοφτό μακαρονάκι με καλαμαράκια (κοκκινιστό).
Ευχηθείτε μου καλή επιτυχία, καθώς είναι η πρώτη φορά που επιχειρώ να το μαγειρέψω μόνος μου δίχως τις οδηγίες της μητρός μου.
Καλή επιτυχία από εμένα. Μπελαλίδικο φαγητό! Χαρά στο κουράγιο σου να το φέρεις βόλτα μόνος στο μαγείρεμα.
Δηλαδή μουνόζουμα.
Κάτι έχω. Όχι μεγάλη, αλλά έχω. Τι τραβάει η όρεξή σας;Σεις όμως και από όσα γνωρίζω από κριτική σας, έχετε μεγάλη εμπειρία στο μαγείρεμα. Ναι;
Κάτι έχω. Όχι μεγάλη, αλλά έχω. Τι τραβάει η όρεξή σας;
Αξιότιμε κ.Blizardeye καλημέρα σας!
Κάτι θα βρούμε. Αν και σε κανονικές ποσότητες μποιρείτε να φάτε τα πάντα.Σημασία έχει τι μου επιτρέπει ο ιατρός μου ...
προσφερομαι εγω να παρω τη θεση της μανουλας σας ως προς τις συμβουλες....