brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.212
- Πόντοι
- 2.606
πως το είδες αυτο;κοριτσάκι γλυκό χαίρομαι που σε βλέπω καλά και όμορφη όπως πάνδα
πως το είδες αυτο;κοριτσάκι γλυκό χαίρομαι που σε βλέπω καλά και όμορφη όπως πάνδα
καλα κανουν και στεκονται στον ανθρωπο τους σε δυσκολες στιγμες ..
παντω ς σημερα στα PUBLIC γινοτανε πανζουρλισμος ..στην εισοδο ειχε 3 σεκιουριταδες
πως το είδες αυτο;
εμενα γερο δεν με αγγίζει οτι κι αν πει και γω τις λεω εξάλλου το τι ειμαι το ξερω εγω καλα οι άλλοι ας εχουν οτι γνωμη θέλουν δεν με αφοράΈχει ( κληρονομικό ; ) χάρισμα να βλέπει την οπτασία αυτων που αλληλογραφεί.
Εσάς δηλαδή, δεν σας πήγε ο νούς στο πως κατάλαβε αμέσως ότι είστε αλκοολικός;
Έβλεπε συνεχώς την οπτασία σας με την μπουκάλα στο χέρι.
Καλέστε κάνα κωλ γκέρλι να σας φέρει καμιά κουβέρτα... Άλλωστε το έχετε πολύ εύκολο το να τα καλείτε όποτε έχετε πρόβλημα.
Εγώ Μπούλη για τα στερνά μου, βρήκα τουλάχιστον ψυχοκόρες να με φροντίζουν και να με περιποιούνται, σε αντίθεση με εσάς που θα ψοφίσετε μαγκούφης κι έρμος κλαψομούνης στο γηροκομείο, περιμένοντας ακόμα να σας στείλουν το τηλέφωνο επικοινωνίας τους...
Καλα κανάτε και το φροντίσατε από νωρίς. Γιατί αν χρειάζεστε από τώρα που είστε ακόμα νέος και ακμαίος την συνδρομή τους για πρόβληματα που σας προκύπτουν σε εικονική πραγματικότητα, φανταστείτε το δράμα που θα ζήσετε όταν με το καλό θα φτάσετε στην ηλικία μου και που τα προβλήματα δεν θα είναι εικονικά.
Μα ποιός σας είπε ότι είμαι νέος και ακμαίος; Εδώ υπάρχουν αδιάσειστα επιχειρήματα για το αντίθετο, από έγκυρες πηγές
των μυστικών υπηρεσιών του bou. τις οποίες και εμπιστεύεστε...
Εεε δεν σας περιέγραψαν ως χούφταλο !
Ένα ώριμο παλικάρι που κάνει κουαρτέτα και με την επαναληπτική του ρίχνει 3-4 τουφεκιές...
Τελικά, μάλλον δεν ξέρετε κι εσείς από ποιές πηγές ενημερώνεστε και ποιές τελικά πιστεύετε...
Φυσικά και είμαι χούφταλο, 104 ετών.
Είδατε;;; Έκανα πάλι λάθος ο μωρός και σας ζητώ ταπεινα συγγνώμη πολυχρονεμένε μου.
Προφανές λοιπόν, ότι αντιθέτως με αρκετούς εδώ μέσα, δεν το ψάχνω να ενημερώνομαι ή να συμμετέχω σε παρεάκια που ασχολούνται με το πως είναι και τι κάνουν οι άλλοι.
Eντούτοις κάνετε το ολέθριο λάθος να απευθύνεστε υβριστικά σε μια υπαρκτή εργαζόμενη με αληθινό τηλέφωνο και άβαταρ
νομίζοντας ότι μιλάτε ισότιμα νικ προς νικ. Επίσης να μεροληπτείτε θεωρώντας δεδομένες ενδοενημερώσεις άλλων για άλλους...
1ον.- Γεγονός ότι την λοιδώρησα (όπως άλλωστε και αυτή εμένα), αλλά ουδέποτε την εξύβρισα (όπως αυτή εμένα). Βέβαια, από την στιγμή που αναφέρθηκε σε συγγενείς μου θα αρχίσω πάραυτα να το πράττω.
2ον.- Έχει φροντίσει να μην αναγνωρίζεται από τις αναρτημένες φωτογραφίες της (και πολύ καλά κάνει).
3ον. Δεν επικοινωνώ προσωπικά-τηλεφωνικά μαζί της. Ό,τι πάρε δώσε έχουμε, τα έχουμε εδώ ως νικ.
4ον. Δεν μεροληπτώ καθόλου. Εξάλλου κι εσείς από μόνος σας μόλις μερικές σελιδες πίσω, παραδεχθήκατε και επιβεβαιώσατε ότι υπάρχουν μέλη που έχουν "εσωτερική πληροφόρηση", και μάλιστα ότι μερικά από αυτά την έχουν από πρώτο κιόλας χέρι. Συνεπώς...
Εσένα, που δεν άντεξες την αντιπαράθεση νικ με νικ, και που είσαι τόσο κακεντρεχής ώστε έφτασες να πιάσεις στην γραφίδα σου τους συγγενείς μου, θα σε πάω πίπα κώλο. (Και να ξέρεις ότι η πίπα θα είναι διάλειμμα).
1ον.- Γεγονός ότι την λοιδώρησα (όπως άλλωστε και αυτή εμένα), αλλά ουδέποτε την εξύβρισα (όπως αυτή εμένα). Βέβαια, από την στιγμή που αναφέρθηκε σε συγγενείς μου θα αρχίσω πάραυτα να το πράττω.
2ον.- Έχει φροντίσει να μην αναγνωρίζεται από τις αναρτημένες φωτογραφίες της (και πολύ καλά κάνει).
3ον. Δεν επικοινωνώ προσωπικά-τηλεφωνικά μαζί της. Ό,τι πάρε δώσε έχουμε, τα έχουμε εδώ ως νικ.
4ον. Δεν μεροληπτώ καθόλου. Εξάλλου κι εσείς από μόνος σας μόλις μερικές σελιδες πίσω, παραδεχθήκατε και επιβεβαιώσατε ότι υπάρχουν μέλη που έχουν "εσωτερική πληροφόρηση", και μάλιστα ότι μερικά από αυτά την έχουν από πρώτο κιόλας χέρι. Συνεπώς...
Καλημέρα αγαπητή μου Αφροδίτη! Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε!