erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
θέλω να πω αυτό που λέει η καρεζη στο δεσποινις διευθυντής. "για μένα χτυπιουνται τα παιδιά"Στα χρόνια μου μονομαχουσαμε...Ξέρω από τέτοια!
θέλω να πω αυτό που λέει η καρεζη στο δεσποινις διευθυντής. "για μένα χτυπιουνται τα παιδιά"Στα χρόνια μου μονομαχουσαμε...Ξέρω από τέτοια!
γιατι παλια τι μετραγε ρε μαν τα πες ολατωρα τυπε μετραει τα χρηματα και η ομορφια και το μυαλο
δεν ειναι γκομενα μου..ποτε δεν εχω κανει παραλληλη σχεση...εγω ειμαι ρσενικο με καθαρο κουτελο στην κοινωνια που τα τιμαει τα παντελονια του και τα δυο καμπαναρια που κρεμονται αναμεσα στα ποδαρια του...καλέ εσύ δεν το είπες τις προάλλες ? Εκτός που σου είναι ζελέ έχασες κ μνήμη ?
τυπε αυτην την πουλησαμε και ξεστοκαραμε...
μας εχει μεινει αμανατι η αλλη η καμπια η ρεγκινα αμα τθελεις...
Χιόνια στο καμπαναρίο. Είναι και της εποχήςδεν ειναι γκομενα μου..ποτε δεν εχω κανει παραλληλη σχεση...εγω ειμαι ρσενικο με καθαρο κουτελο στην κοινωνια που τα τιμαει τα παντελονια του και τα δυο καμπαναρια που κρεμονται αναμεσα στα ποδαρια του...
μια γκομενα εχω, επισημη που την κυκλοφοραω στην πιατσα...μονο κανα φλοκι πεταω δεξια και αριστερα οποτε κατσει
της χουμε κουρεψει το μαλλι, της κοψαμε και την ουρα, ειναι εμβολιασμενη και δινει και 2 λιτρα γαλα την μερα...Με την αγαμία που με δέρνει...ότι να ναι....Ρίξε όμως πληροφορίες για την
...καμπια!
Μπεεεεεεετης χουμε κουρεψει το μαλλι, της κοψαμε και την ουρα, ειναι εμβολιασμενη και δινει και 2 λιτρα γαλα την μερα...
παιζει ομως να ειναι στερφα... :-
για σενα δουλευω μωρη ρομπα..θα σε αποκαταστησω και σενα..ο μοναρχιδος φαινεται απελπισμενοςΜπεεεεεεε
τυπε πες οτι σ εχει φαει η μαλακια,αναμεταξυ μας ειμαστεεγω μια χαρα ειμαι ελευθερο πουλι και γαμαω οποια γουσταρω
της χουμε κουρεψει το μαλλι, της κοψαμε και την ουρα, ειναι εμβολιασμενη και δινει και 2 λιτρα γαλα την μερα...
παιζει ομως να ειναι στερφα... :-
Τι ψυχή τι ηθος αυτό το παιδί. Είναι συγκινητικό πραγματικάγια σενα δουλευω μωρη ρομπα..θα σε αποκαταστησω και σενα..ο μοναρχιδος φαινεται απελπισμενος
Είμαι αποκατεστημένη εγώ. Για σένα ανησυχώ :Sγια σενα δουλευω μωρη ρομπα..θα σε αποκαταστησω και σενα..ο μοναρχιδος φαινεται απελπισμενος
Μεγάλη καρδιά. Καρδιά τονίζωΤι ψυχή τι ηθος αυτό το παιδί. Είναι συγκινητικό πραγματικά
για σενα δουλευω μωρη ρομπα..θα σε αποκαταστησω και σενα..ο μονετσιαρχιδος φαινεται απελπισμενος
Είμαι γκουρού. Προσοχή όχι κουρου τυροπιτακια. Γκουρού αχαχαχαχαχαχαΚαλά εἶμαι Ἐρινάκι.
Δὲν θέλω νὰ συγχύζεσαι. :-*
Είμαι αποκατεστημένη εγώ. Για σένα ανησυχώ :S http://[URL unfurl="true"]www.ihappy.gr/wp-content/uploads/2015/11/4-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ρε γυναιο νομιζεις οτι με αυτες τις ειρωνειες θα ψαρωσει ο διμετρος ο παιδαρος απο το καρναγιο? :s&m_2:
καρδουμπα αχαχαχαχαχαχαΜεγάλη καρδιά. Καρδιά τονίζω