Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 480K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (3 μέλη και 39 επισκέπτες)

Αν βρείτε γκόμενα, θα της θέσετε το αμείλικτο ερώτημα,: Κώλο ή βυζιά;; (Έως 3 ψήφους )

• Και που θα βρούμε γκόμενα;

• Τι είναι ο κώλος και τι είναι τα βυζιά;

• Τι ακριβώς κάνουμε με τον κώλο και τα βυζιά;;;

• Κώλο! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Βυζιά ! Εννοείται ... Που να ξέρεις εσύ, ρε φουκαρά blizardeye;;;

• Τελικά υπάρχει αιδοίο στο γυνακείο σώμα ή είναι μύθος των Κομμουνιστών;;;

• Μόνο κώλο και μόνο με άντρες και αφήνω τις γυναίκες για εσάς. ΟΥΣΤ!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Τὶς θέλω γραμμένες σὲ παπύρους ἤ περγαμηνές. Ἔτσι διαβάζουν στὸ Θιβέτ :2funny:
κοιτα δεν ακολουθώ τους γκουρού των ιμαλαιων είμαι μια σπάνια γκουρού των θαλασσινων υδάτων της νεδας  :o

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου! Χαίρομαι που συμβάλλω στην ταχύτερη ανάρρωσή σας  :grin:. Κι εμένα μου λείψατε. ΄Όπως έχει πει κι ένας συναγωνιστής (πάντα ήθελα να πω αυτή τη λέξη), το μπου είναι οπιούχο  :grin: :grin:

Τώρα μιλάς σωστά!  :cool2:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
489
Επιβεβαιωμενες πληροφορίες μου είπαν ότι κοριτσακια ελλεεινιδες έβαζαν τον γκομενο τους σε ουρά να περιμένει για να κρατήσει σειρά κ να μπορέσουν αυτές να ψωνιζουν σε δύο μαγαζα. Γνώμη σας

καλα κανουν και στεκονται στον ανθρωπο τους σε δυσκολες στιγμες :2funny: :2funny:..

παντω ς σημερα στα PUBLIC γινοτανε πανζουρλισμος ..στην  εισοδο ειχε 3 σεκιουριταδες

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.030
Πόντοι
25.467
Εντάξει Μπούλη, πάμε παρακάτω...

Έτσι μπράβο Φουλίνο μου.  :)

Και να μην επανέρθουμε παρακαλώ, γιατί, αν και δεν το επιθυμώ, θα αναγκαστώ να κάνω ανάλυση στην παπαριά περί First Hand εσωτερικής ενημέρωσης για πρόσωπα και πράγματα που γράψατε, και θα γελάσει κάθε πικραμένος.  :)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Έτσι μπράβο Φουλίνο μου.  :)

Και να μην επανέρθουμε παρακαλώ, γιατί, αν και δεν το επιθυμώ, θα αναγκαστώ να κάνω ανάλυση στην παπαριά περί First Hand εσωτερικής ενημέρωσης για πρόσωπα και πράγματα που γράψατε, και θα γελάσει κάθε πικραμένος.  :)

Tώρα μάλιστα, ανατρίχιασα Μπούλη...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.030
Πόντοι
25.467
αγιε αν είχες μια κόρη σαν τη ροζυ που τα εφτιαχνε με παντρεμενους και την έπεφτε σε αγιους πως θα ενοιωθες ?

Αντιπαρέρχομαι την παρομοίωσή με το  υπαρκτό νίκ που κάνετε (για να εξυπηρετήσετε προφανώς δικούς σας σκοπούς) και  απαντώ ευθέως στην ερώτησή σας:

Αν είχα λοιπον μια κόρη που τα έφτιαχνε με παντρεμένους και την έπεφτε σε άντρες που είναι κοντά στην ηλικία του παππού της, θα αισθανόμουν  αποτυχημένος ως γονιός σε αυτόν τον τομέα, και θα προσπαθούσα να αναλογιστώ το τι δεν έκανα καλά στην ανατροφή που της έδωσα. Θα προσπαθούσα επίσης να την βοηθήσω να ξεπεράσει την ανάγκη της για τέτοιου είδους σχέσεις και αυτό επειδή δεν τις θεωρώ υγιείς.

Το ίδιο βέβαια θα αισθανόμουν και στην περίπτωση που θα είχα γιό, και που θα τα έφτιαχνε με παντρεμένες ή γυναίκες κοντά στην ηλικία της γιαγιάς του.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
38.030
Πόντοι
25.467
Tώρα μάλιστα, ανατρίχιασα Μπούλη...

Καλέστε κάνα κωλ γκέρλι να σας φέρει καμιά κουβέρτα... Άλλωστε το έχετε πολύ εύκολο το να τα καλείτε όποτε έχετε πρόβλημα.  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom