erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
καρναγιο!? Μας βγηκε λιμενεργατης ο παπι αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχρε γυναιο νομιζεις οτι με αυτες τις ειρωνειες θα ψαρωσει ο διμετρος ο παιδαρος απο το καρναγιο?
καρναγιο!? Μας βγηκε λιμενεργατης ο παπι αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχρε γυναιο νομιζεις οτι με αυτες τις ειρωνειες θα ψαρωσει ο διμετρος ο παιδαρος απο το καρναγιο?
Εγώ δεν ειρωνεύομαι. Συμπονώ και συμπάσχω :Sρε γυναιο νομιζεις οτι με αυτες τις ειρωνειες θα ψαρωσει ο διμετρος ο παιδαρος απο το καρναγιο?
ειμαι λαικο παιδι εγω..εξου και η νοικοκυροσυνη που με χαρακτηριζεικαρναγιο!? Μας βγηκε λιμενεργατης ο παπι αχαχαχαχαχαχα αχαχαχαχ
εχεις και μουστακι τυπε?ειμαι λαικο παιδι εγω..εξου και η νοικοκυροσυνη που με χαρακτηριζει
καν καθημερινά διαλέξειςΧμμ
Θὰ μὲ συμβουλέψεις πῶς νὰ κάνω σωστὸ διαλογισμό;
κοντεψα να πνιγω η γριά με τη μασελα μου από το γέλιοειμαι λαικο παιδι εγω..εξου και η νοικοκυροσυνη που με χαρακτηριζει
οχι τυπε...γιατι τη σημερινη εποχη το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη...εχεις και μουστακι τυπε?
Τώρα ένα δίκιο το χεις. Και μουστάκι πάει πολύ :Sοχι τυπε...γιατι τη σημερινη εποχη το μουστακι ειναι ο φερετζες του πουστη...
κοιτα δεν ακολουθώ τους γκουρού των ιμαλαιων είμαι μια σπάνια γκουρού των θαλασσινων υδάτων της νεδας :oΤὶς θέλω γραμμένες σὲ παπύρους ἤ περγαμηνές. Ἔτσι διαβάζουν στὸ Θιβέτ
Σας ευχαριστώ πολύ αγαπητέ μου! Χαίρομαι που συμβάλλω στην ταχύτερη ανάρρωσή σας . Κι εμένα μου λείψατε. ΄Όπως έχει πει κι ένας συναγωνιστής (πάντα ήθελα να πω αυτή τη λέξη), το μπου είναι οπιούχο
ειμαι λαικο παιδι εγω..εξου και η νοικοκυροσυνη που με χαρακτηριζει
Επιβεβαιωμενες πληροφορίες μου είπαν ότι κοριτσακια ελλεεινιδες έβαζαν τον γκομενο τους σε ουρά να περιμένει για να κρατήσει σειρά κ να μπορέσουν αυτές να ψωνιζουν σε δύο μαγαζα. Γνώμη σας
Εντάξει Μπούλη, πάμε παρακάτω...
Έτσι μπράβο Φουλίνο μου.
Και να μην επανέρθουμε παρακαλώ, γιατί, αν και δεν το επιθυμώ, θα αναγκαστώ να κάνω ανάλυση στην παπαριά περί First Hand εσωτερικής ενημέρωσης για πρόσωπα και πράγματα που γράψατε, και θα γελάσει κάθε πικραμένος.
αγιε αν είχες μια κόρη σαν τη ροζυ που τα εφτιαχνε με παντρεμενους και την έπεφτε σε αγιους πως θα ενοιωθες ?
Tώρα μάλιστα, ανατρίχιασα Μπούλη...