Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Πολάκης: «Αλέξη αερίσου δίπλα στον Ομπάμα να σκάσει η διαπλοκή!»

Μετά την προτροπή προς τους «δηθενάδες» που σχολιάζουν τον Πρωθυπουργό «να πνιγούν από τις γραβάτες τους», ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας προτείνει στον Πρωθυπουργό νέο χτύπημα κατά του μικροαστικού καθωσπρεπισμού...
http://[URL unfurl="true"]www.protagon.gr/wp-content/uploads/2016/11/Polakis_Facebook.jpg[/img[/URL]]
Η οργή του Παύλου Πολάκη εναντίον όσων φορούν γραβάτα ή κάνουν άλλα παρόμοια διαπλεκόμενα πράγματα φαίνεται ότι ξεχείλισε, καθώς αντί να ψάχνουν τις δηλώσεις του Μπαράκ Ομπάμα για βρουν τους υπαινιγμούς που έκανε για το χρέος, σχολιάζουν τη χθεσινή εικόνα του Αλέξη Τσίπρα.

Ετσι μετά την πρώτη ανάρτησή του στο facebook όπου τους αποκαλεί «Λαμόγια», «Κομπλεξικούς», «Δηθενάδες του μικροαστικού ψευτοευπρεπεισμού», «Πολιτικά φερέφωνα της διαπλοκής», «Πληρωμένα μικρόφωνα και κονδυλοφόρους», προχώρησε ακόμα πιο πέρα.

Με νέα ανάρτησή του προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να «αεριστεί» δίπλα στον αμερικανό πρόεδρο, ενώ βρίσκονται στην Ακρόπολη για να «δουν τα φερέφωνα της διαπλοκής και του μικροαστικού καθωσπρεπιζμού (sic) πώς μυρίζουν τα βοθροκάναλα των αφεντικών τους».

Μάλιστα στα πλαίσια της ενθάρρυνσης του Πρωθυπουργού να προβεί σε αυτή την αντισυμβατική και επαναστατική κίνηση κάνει και μια αναφορά στον Αρη Βελουχιώτη θυμίζοντας ότι έτσι έκαναν και οι αντάρτες όταν ήταν στα βουνά!

Αραγε ο ατίθασος επαναστάτης Παύλος Πολάκης, ο αντάρτης του facebook θα σταματήσει εκεί ή οι αντιδράσεις των συμβιβασμένων μικροαστών της διαπλοκής θα τον ωθήσουν να προτείνει στον Πρωθυπουργό και κάποια πιο ρηξικέλευθη σωματική ανάγκη που θα αποστομώσει οριστικά τις γραβατοφόρες ελίτ;

[URL unfurl="true"]http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/polakis-aleksi-aerisou-dipla-ston-obama-na-skasei-i-diaploki-44341277502[/URL]
:2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Μοντέρνα διασκευή του «Αρχοντοχωριάτη», της σατιρικής ηθογραφίας του Μολιέρου, θύμιζε σε ορισμένες στιγμές της η πρώτη ημέρα της ιστορικής επίσκεψης Ομπάμα στην Ελλάδα. Κι αυτό διότι υπήρξε χτυπητή αντίθεση ανάμεσα στον επαγγελματισμό, τη φυσική άνεση με το πρωτόκολλο κ.λπ εκ μέρους των Αμερικανών, με τον αδέξιο επαρχιωτισμό που φαντασμαγορικά επέδειξε η ελληνική πολιτική ηγεσία. Τον ιδιότυπο αρχοντοχωριατισμό, που υποτίθεται πως είναι αριστερόφρων και αντισυμβατικός, εξέφρασε με πανηγυρική επιτυχία ο πρωθυπουργός: Ενώ ο Ομπάμα έκανε πχ μια υπέρκομψη αναφορά στον «Επιτάφιο» του Περικλέους, ένα μνημειώδες απόσπασμα της Ιστορίας του Θουκυδίδη, στον «Παρθενώνα» θα μπορούσε κάποιος να πει της αρχαίας ελληνικής γραμματείας, ο Αλέξης Τσίπρας εισήγαγε για την περίσταση ένα δικής του έμπνευσης γλωσσικό υβρίδιο greeklish. Μίλησε ελληνικά με μια επιτηδευμένη, ψεύτικη αγγλική προφορά, σαν μετανάστης του '60 που επιστρέφει στο χωριό του από την Αστόρια.
Ο επικεφαλής της ελληνικής κυβέρνησης απευθύνθηκε επίσης στον ενικό στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Κοίταζε το ρολόι του στη διάρκεια των τυπικών δηλώσεων. Μισοχασμουρήθηκε, τουλάχιστον μία φορά ενόσω ο Ομπάμα απευθυνόταν σε όλη την υφήλιο μέσα από το Μέγαρο Μαξίμου.
Και κανείς δεν θέλει να φαντάζεται τη δολοφονία της αγγλικής στις κατ' ιδίαν συνομιλίες του Αλέξη Τσίπρα με τον Μπαράκ Ομπάμα.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
Υπάρχουν τόσα που θα’θελα να κάνω
και άλλα τόσα που θέλω να σου πω
είσαι ο λόγος που θέλω να πετύχω
ο λόγος που έχω για να υπάρχω και να ζω  :smitten: :smitten: :smitten:

Είναι η ομορφιά σου η γλυκιά ματιά σου  :smitten:
το χαμόγελό σου που με συναρπάζει
Είναι αυτό το νάζι που τόσο σου ταιριάζει
αγάπη μου μεγάλη και παντοτινή
Έχω τρελαθεί μαζί σου στο λέω ειλικρινά
έλα καρδιά μου να πετάξουμε σε μέρη μακρινά
είσαι ό’τι πιο τέλειο είχα ονειρευτεί
αλήθεια τόσο όμορφη δε σ’είχα φανταστεί  :smitten: :smitten: :smitten:
:S :S :S :S :S :S

Τι ειναι αυτα ρε???Τετοια Πιρφοριλικια εχουμε να δουμε απο τον καιρο του Βλαχαντερ!!!
Αισχος,τι κανουν οι αρμοδιοι?το κρατος?

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Kύριε Ομπάμα, σας παρακαλώ μην λησμονάτε τη χώρα μου. Κλαψ, κλαψ, κλαψ… :vomit: :vomit: :vomit:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
νυφη

12042958_156586158028496_5918844369881450077_n.png

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Αυτα καλο ειναι να μη γινονται  :grin:
αυτά τα λες εσύ επειδή τις έχεις δύο δύο τρεις τρεις.... Τις μερίδες... Κ όλα στο χέρι. Ρώτα κ τον νικ που είναι ένας μοναχικός καουμποι. Και τώρα που είπα καουμποι θυμήθηκα το ρωσικό γκαλουμποι αχαχαχαχαχαχα ποποφ!

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
7.680
Πόντοι
1.406
αυτά τα λες εσύ επειδή τις έχεις δύο δύο τρεις τρεις.... Τις μερίδες... Κ όλα στο χέρι. Ρώτα κ τον νικ που είναι ένας μοναχικός καουμποι. Και τώρα που είπα καουμποι θυμήθηκα το ρωσικό γκαλουμποι αχαχαχαχαχαχα ποποφ!
Αυτα τα ρωσικα με τον ποποφ μου βαζουν ψυλλους στα αυτια  :rolleyes: θα βαλω ντροουν μου φαινεται  :sunglasses:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom