raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.473
- Πόντοι
- 5.006
δυνατος αρκετα .. Πάλι κουνιόσουν με την σαραντάρα;![]()
εχετε σπασει τα κρεβατια με τη σαρανταρα και λετε για μας που εχουμε να παμε με γυναικα από το 1962![]()
ποια;δεν ξερει αγγλικος ειμαι ιεκ τσιπρατην πεταω και την πιανεις
![]()
ποια;δεν ξερει αγγλικος ειμαι ιεκ τσιπρα![]()
αλητεια και ετσι δεν ειναι;Φρονώ ότι ούτε ο κ. raopau γνωρίζει τι σημαίνει thug life ...
εχω σπουδασει τα αγγλικα στα νησια μας μπαρμπαΦρονώ ότι ούτε ο κ. raopau γνωρίζει τι σημαίνει thug life ...
εχω σπουδασει τα αγγλικα στα νησια μας μπαρμπα![]()
εγω τα γαλλικα μου τα μαθα στην κρουαζετεχω σπουδασει τα αγγλικα στα νησια μας μπαρμπα![]()
αλητεια και ετσι δεν ειναι;![]()
Σεισμός έγινε αισθητός σήμερα, Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στη Θεσσαλονίκη.
Ο σεισμός, σύμφωνα με το Σεισμολογικό του ΑΠΘ ήταν 4,1 Ρίχτερ με επίκεντρο 40χμλ βόρεια βορειοδυτικά από τη Θεσσαλονίκη, 10 χμλ δυτικά από το Κιλκίς, το ίδιο επίκεντρο με την περασμένη εβδομάδα.
Ο σεισμός έγινε αισθητός κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη, αλλά και το κέντρο
τα εγγλέζικα λεω ότι σπουδασα ρε ραμολι, όχι το thug life....σεβομαι την γεροντικη ανοια, αλλα εισαι για τον πουτσοTo thug life είναι όρος που βγήκε από την ραπ και είναι πολύ πρόσφατος όρος της Αγγλικής. Άρα χλωμό να το σπουδάσατε εις τας νήσους μας!![]()
σε ενα μηνακι απο τωρα θα κανει μεγαλο .εχε κανει ηδη δυο προ σεισμους.. κληρονομικόν χαρισμα..Δεν μασάμε με 4,1 ... Αρκεί να παραμείνει σ΄ εκείνα τα επίπεδα ...
τα εγγλέζικα λεω ότι σπουδασα ρε ραμολι, όχι το thug life....σεβομαι την γεροντικη ανοια, αλλα εισαι για τον πουτσο![]()
Πως λέγετε ο καψούρης στα αγγλικά ?
Πως λέγετε ο καψούρης στα αγγλικά ?
απάντηση του τύπου : the kapsouris είναι μαλακία προσοχή !![]()