erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
γουδ εσύti kanoume paides
γουδ εσύti kanoume paides
να κοιμηθώ δηλαδή με σφυριχτρα ?αχαχαχαχαχαχα κ όχι γυμνή προς θεού...15 μερες λεω γω....παρατηρημενο....
τραγικές εικόνες αλλά τι να πεις αχαχαχαχ
ο ποποφ είναι ο μόνος που θα καταλάβει. Εσένα θα σου πω στο αυτί..Αυτα τα ρωσικα με τον ποποφ μου βαζουν ψυλλους στα αυτιαθα βαλω ντροουν μου φαινεται
![]()
να κοιμηθώ δηλαδή με σφυριχτρα ?αχαχαχαχαχαχα κ όχι γυμνή προς θεού...
τραγικές εικόνες αλλά τι να πεις αχαχαχαχ
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ θα πέσω από την καρέκλα και είμαι γριά γυναίκα. Και ως γνωστόν ο γέρος η από πέσιμο... Αχαχαχαχαχαχαουαου ελειψες κι εμαθες καινουργια κολπα....Αλανια η κ Ερη μας κοιμαται γυμνη και με σφυριχτρα στον κ,.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν καταλαβαίνω τι εννοειτε κύριε. Το ότι έχει λαλησει είναι φανερό. Καψουρα εγώ δεν βλέπω. Να τον πάτε σε θεραπευτηριο.Ολοταχώς για Mister Καψούρης 2016-2017 (σου έδωσα ιδέα εε ? )
Εδώ άλλοι βάζουν βουβουζέλα, στην σφυρίχτρα κρατήθηκες εσύ;ουαου ελειψες κι εμαθες καινουργια κολπα....Αλανια η κ Ερη μας κοιμαται γυμνη και με σφυριχτρα στον κ,.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν καταλαβαίνω τι εννοειτε κύριε. Το ότι έχει λαλησει είναι φανερό. Καψουρα εγώ δεν βλέπω. Να τον πάτε σε θεραπευτηριο.![]()
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχ θα πέσω από την καρέκλα και είμαι γριά γυναίκα. Και ως γνωστόν ο γέρος η από πέσιμο... Αχαχαχαχαχαχα
Εδώ άλλοι βάζουν βουβουζέλα, στην σφυρίχτρα κρατήθηκες εσύ;
αχαχαχαχαχαχαχαχ ορθως! Τεχνική πρόληψης όχι παίζουμεε ναι βρε κουμπαριτσα...στον κωλο τη βαζουμε τη σφυριχτρα οταν φοβομαστε για σεισμο ..και θα στο εξηγησω επιστημονικα...
αμα πεσει το κτηριο (χτυπα ξυλο η μαλλον το κεφαλι του μπραμπ)...μπορει να μας ακινητοποιησει ..και να μη μπορουμε να σφυριξουμε ενω αμα η σφυριχτρα ειναι στην κωλοτρυπιδα μια κλανια να σου φυγει σε εντοπισε η ΕΜΑΚ
μασατζου ?Υπάρχει κλεισμένο ραντεβου για αύριο σε γιατρό 12.00![]()
Βασιλοφρων μπορείς σε παρακαλώ να μου τη βάλεις ? Τη σφυριχτρα ? Αχαχαχαχαχαχα
Βεβαιως,η ασφαλεια πανω απ'ολαΒασιλοφρων μπορείς σε παρακαλώ να μου τη βάλεις ? Τη σφυριχτρα ? Αχαχαχαχαχαχα
αν έχεις κ φακό φέρε θσ παίξουμε σεισμό αχαχαχαχαχαχαΒεβαιως,η σαφαλεια πανω απ'ολα![]()