Επισκέπτης
ohh he mad!Πρότεινε η Έρη να κάνουμε σήμερα τρίο μαζί με Βλού, και λέω να πεταχτούμε μια βόλτα για να την ταράξουμε στην πάρλα...![]()
ohh he mad!Πρότεινε η Έρη να κάνουμε σήμερα τρίο μαζί με Βλού, και λέω να πεταχτούμε μια βόλτα για να την ταράξουμε στην πάρλα...![]()
ohh he mad!
κάνει χρέη "αγγελακι". Ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα αχαχαχαχαχαχαπετας στα ουρανια?![]()
εγω καλλικατζαρος
Φυσικά, τεράστια τριχωτά αφτιά, τεράστια μαλλιαρά χέρια, τεράστια μαλλιαρά πόδια, τεράστια τριχωτά όλα.......![]()
Ουτε με το τσιμπιδακι;
Χμ
Δεν θα ηταν κακή ιδέα να προμηθευτούμε άπαντες απο ενα ιατρικό μικροσκόπιο για τέτοιες περιστάσεις.
εγώ πάντως νοιώθω πολύ σελεμπριτι εδώ στο δεντροποταμο που έχω σταλκερ τον άγιο να κρατάει ημεροχρονολογιες για το πότε έχω περίοδο. Βέβαια επειδή συνηθίζει να βάζει την προσωπική του πινελιά με δικές του σάλτσες,χαρακτηριστικό ανθρώπων μυθομανων, σκέφτομαι να χρησιμοποιηθεί το ταλέντο του στην βιογραφία μου που μπορεί να γράψει. Θσ σπάσει ταμεία.
αγιε μην με λες τρελή γιατί θα σε κάνω μπουλινγκ και θα το θυμάσαι δέκα χρόνια μετά κλαιγοντας για τα ψυχικά τραύματα που σου άφησε κ θα την πέφτεις από τα νεύρα σου όπου τύχειΒασικά δεν θα είναι βιογραφία.![]()
Θα είναι επιστημονικό σύγγραμα. Και πιο συγκεκριμένα κλινική περίπτωση μελέτης ψυχοπαθολογίας.
Έχετε όμως δίκιο στο ότι θα σπάσει ταμεία. Θα γίνει ανάρπαστη στους ψυχιατρικούς κύκλους.![]()
αγιε μην με λες τρελή γιατί θα σε κάνω μπουλινγκ και θα το θυμάσαι δέκα χρόνια μετά κλαιγοντας για τα ψυχικά τραύματα που σου άφησε κ θα την πέφτεις από τα νεύρα σου όπου τύχει![]()