Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 25 άτομα (0 μέλη και 25 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.457
Πόντοι
25.467
Τι αποτυχία λες αγιε. Ακόμα θυμάσαι κάθε λέξη μου. Πιπα κωλο σε έχω πάει. Πάνω στο ζόρι σου θα ομολογησει κ αλλά που σε πικραναν  :tits2:

Μάλιστα...

Και δεν μου λέτε;

Αυτές οι φαντασιώσεις άρχισαν ξαφνικά; Ή αποτελούν συνέχεια - εξέλιξη των φυσικών φνατασιώσεων που δημιουργεί κάθε νήπιο για να παίξει με τους φαντασιακούς του φίλους;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Μάλιστα...

Και δεν μου λέτε;

Αυτές οι φαντασιώσεις άρχισαν ξαφνικά; Ή αποτελούν συνέχεια - εξέλιξη των φυσικών φνατασιώσεων που δημιουργεί κάθε νήπιο για να παίξει με τους φαντασιακούς του φίλους;
αγιε το ότι ανασυρεις τι έχω κάνει και πει στο παρελθόν είναι γεγονός. Αυτό που πρέπει να σε προβλημάτισει είναι γιατί κάποιος της ηλικίας σου της μόρφωσης σου και της γενικότερης σου θέσης κοινωνικής και οικονομικής έχει ανάγκη να ψάχνει τι είπε η εριναλ το 20..τόσο, να την πέφτει στον κατώτερο του νοητικά πικερ και σε ιεροδουλες που έχουν εκ των πραγμάτων ευαλωτη κοινωνικα θεση. Τι ακριβώς κερδίζεις. Αντί να ψάχνεις τα δικά μου ψυχολογικά ψάξε λίγο τον εαυτό σου. :gay:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Παλι χασαμε.. Απο τον Πανιωνιο σημερα...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
επεσε πολυ πουτσα στην Καλαμαρια σημερα.....Μπηκανε δυο μουναρες μεσα σε καφετερεια η μια ξανθεια με κατι ματαρες και γαμω κι η αλλη μελαχροινη...και στραπονασιανε τον ιδιοκτητη... :pipa3:.Μαζευανε και κατι ασπρα χαρτακια απο τα τραπεζια....οσα ειχαν τουλαχιστον...

Παλι σε λαθος μαγαζι ημουν στη Καλαμαρια το μεσημερι...
Μονο αντρες ειχε κοντα μου...  :headbang:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
ξερω γω μωρε, και ειναι και μεγαλα παιδια ρε συ, 25+ ο ενας 27 + ο αλλος και τσακωνονται σαν αλητες  :rolleyes:

ντροπης πραγματα εγω πιστευω ο δελικατεσεν εφαγε της περισσοτερες...δεν μιλαει..

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
κ. dopamina = slavyanka delicatessen
:grouphug: :grouphug: :grouphug:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Ουδεν σχολιο απο τον κ.  dopamina οπως αναμενοταν...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.529
Πόντοι
26.316
Προς τους παλαιοτερους εδω μεσα..
Λετε, βρε 'παιδια';
Αν και ο Αλεκος της καρδιας μας θα ελεγε οτι ολες πανε δωρεαν μαζι του ...

Λεω να κάνω κι εγώ την συνεισφορα μου μετά απο το λιγο διάστημα που μπήκα στο σπορ.

Δεν θα το παίξω ξερόλας σε καμία περίπτωση αλλά έχω ρίξει αρκετό διάβασμα και ψάξιμο πριν κάνω οποιαδήποτε κίνηση και αυτό μου βγήκε πότε σε καλό αλλά με την σειρά μου έφαγα και κανα δυο φόλες..δεν τις γλιτώνεις.

Πρώτη δοκιμή η "καυλιάρα ουκρανή Έμυ¨ :

Εύκολη συνενόηση, στην ώρα της. Look κλασσικής ρωσίδας/ουκρανής γειτόνισσας που όμως με τα ρούχα δε λέει και πολλά και γενικά μια εμφάνιση που δεν εμπνέει. Το καλό πράμα σκάει όταν τα βγάζει. Για αματερ κατάσταση μιλφ κρατιέται πολύ καλά και στο βόλεϊ δωματίου δείχνει να προσπαθεί. Για κάποιον έμπειρο στο σπορ ίσως και να μην λέει πολλά αλλα για μένα πήγε καλά και λέω με σιγουριά πως δεν μετάνιωσα το 50αρικο. Ρολόι δεν κοιτάει και στην κουβέντα φάνηκε να είναι εντάξει χωρίς ούτε πονηριές κτλ.

Δεύτερη στάση ¨παιχνιδιάρα ρωσίδα" :

Αρχικά κλείνω ραντεβού για νωρίς το απόγευμα στον χώρο της κάποου στην αττική και αφού ξεκινάω και λίγο πριν φτάσω με παίρνει εκείνη να με ακυρώσει..τεσπά μετά απο λίγο μπλα μπλα κανονίζουμε για λίγο αργότερα (μαλακία μεγάλη)
Σκάω στο χώρο της λοιπόν και είναι όπως τα περιγράφει κι άλλο μέλος σε προηγούμενα ποστ. Μέσα τα έχει όλα. Στολές, χαλιά μάσκες ρούχα διαδρόμους γυμναστικής..Πολύ μπλα μπλά, σε υποδέχεται με μια στολή χορέυτριας οριεντάλ για να μην φαίνονται οι πατσές. Οκ αυτά είναι υποκειμενικά η τραγωδία ξεκίνησε όταν τα βγάζει και σε αρχίζει στο ψησιμο λέγοντας ότι μαλακία της κατεβαίνε στο κεφάλι..
Μιλάμε για παλαβή..
Στο αγωνιστικό κομμάτι πολύ μαλακία με μπλα μπλα οτι να ναι που δεν ξέρω κι εγώ πως τα κατάφερα και μου σηκώθηκε. Πάντως δε ξέρει τι της γίνεται. Έριξα μια πιστολιά έκατσα λίγο να συνέλθω και την έκανα ρίχνοντας μπορεί και καμιά 10αρια ροχάλες για να μου φύγει η μυρωδιά και η γεύση απ το στομα. Και όχι δεν έγλυψα τίποτα, το λέω εννοώντας την ξενέρα..

Τρίτη περίοδος με "καυλιάρα σαραντάρα νάντια ρωσάκι" που ψήθηκα κυριώς διαβάζοντας το thread εδώ :

Ηθελα να δοκιμάσω ρωσίδα και με βυζάρες και δεν ξέρω κι εγώ πως κατέληξα σ αυτήν. Εδώ να πω πως έχει περάσει καιρός αφού η συνάντηση έγινε χρονικά πριν δυο+ μήνες και το αλλαξα γνώμη αρκετά μετά απο την συνάντηση.
Στο τηλ την πετυχαίνεις ευκολα και έκλεισα ραντεβού για την ίδια μέρα στο γνωστό ξενοδοχείο στο μεταξουργείο που της αρέσει όπως μου πε.
Άργησε λίγο αλλα όχι τόσο για να πεις οτι σε στήνει και βλέποντας την να πω πως δεν ήταν καθόλου αυτό που περίμενα και που διαβαζα στο φόρα. Δεν έχει και τόοσα περιτά κιλά και μόνο τα βυζιά κρεμάνε κάπως. Φάτσα που για ρωσίδα δεν την κάνεις, τώρα που το σκέφτομαι μου κανε πιο πολύ για τσιφσα κάρι παρά ρωσίδα.
Χωρίς πολύ μπλα μπλα η εμπειρία της φαίνεται και απ την μια αυτό μπορεί να είναι και καλό. Στήνεται ωραία και βγάζει ορέξεις για δυνατό κοπάνημα..Μια ψιλοξενέρα με κατι οσμές που έχουν ακουστει υπήρχε και το δευτερο μπιστόλιασμα ήρθε μετά απο κόπο παραπάνω.
70 τζούρο δεν αξίζει και στην αρχή έλεγα οτι δεν θα την ξανασυναντούσα ποτε..τώρα δεν είμαι σίγουρος αλλά για 70 σίγουρα όχι.

Αυτό ήταν το πρώτο μου πραγματικά ανταποδοτικό ποστ στο φόρα θα κάνω άλλο ένα σύντομα..

γκουντ λακ & γκουντ φακ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom