blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Ο νηματοθέτης, στον πρώτο γύρο, οδηγεί το θήλυ εις οργασμόν!

Φρονώ ότι μετά την εξαίρετη κριτική σας [ την έχω αναγνώσει 4 φορές έως τώρα ], απωλέσατε την αίσθηση της ελληνικής γλώσσας.
Ποιοι είναι οι ατίθασοι εδώ μέσα;
Υπάρχουν και κρύβονται;
http://[URL unfurl="true"]www.ilovemlm.hu/wp-content/uploads/2013/07/oldman.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Ατίθασα πνεύματα σε ημιθανή σαρκία.
Σας ευχαριστώ αγαπητέ νηματοθέτα για τα καλά σας λόγια. Πολύ φοβούμαι όμως πως μεροληπτείτε!
Οι σπουδαίοι Pink Floyd στο υπέροχο άσμα The Trial αναφέρουν χαρακτηριστικά " Was caught red-handed showing feelings of an almost human nature". Αλλά για το νήμα μας ας κρατήσουμε καλύτερα το "πρωτεύουσα της Μπανανίας που της είχαν τελειώσει οι μπανάνες" ...
O Nick Vlandis στον πέμπτο γύροΟ νηματοθέτης στον δεύτερο γύρο!
Καλημέρα στα ατίθασα νιάτα! Βλέπω τον νματοθέτη να σας βγάζει όλους στην φόρα. Πολλά μαζεύτηκαν και ας τα βγάλουμε στην φόρα για τον κύριο νηματοθέτη! Τζάμπα μας κλαίγεται!
![]()
O Nick Vlandis στον πέμπτο γύρο
![]()
Για τα φάσκελα όχι, για τους γύρους απλή συνωνυμία ...Σας βοηθά ο κ. NICK TRIVE;
Καλημέρα φίλε,Τι λέει παιδάκια; Σαν πολλές σηκωμάρες βλέπω πρωινιάτικα...![]()
Καλημέρα φίλε,
αν εννοείς που σηκωθήκαμε από την κλίνη μας, μετά βίας το πράξαμε. Αν εννοείς οτιδήποτε άλλο καλύτερα να πας αλλού ...
Τώρα που το ξεκαθάρισες κανένα. Έτσι μου 'ρχεται να ξαναπέσω. Ο νηματοθέτης κοιμάται ήδη.Καλημέρα φίλε μου,
Μα το πρώτο φυσικά εννοούσα! Υπάρχει μήπως περιθώριο παρανόησης στα γραφόμενά μου;![]()
Καλημέρα στη γοργόνα του νήματοςΚαλημέρα σας γεροσαπακια![]()
Τώρα που το ξεκαθάρισες κανένα. Έτσι μου 'ρχεται να ξαναπέσω. Ο νηματοθέτης κοιμάται ήδη.
![]()
Ιδού και μια φώτο από ένα πρόσφατο duo που πήρα ...
![]()
Σφόδρα!Είστε βλέπω κι εσείς, λίαν ομιλητικός κι επεξηγηματικός γέροντας, σαν κι εμένα!...![]()