Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 69 άτομα (0 μέλη και 69 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Καλημέρα, χρόνια πολλά στην Θεσσαλονίκη!!

slight

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
down town  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα κυρίες και κύριοι τη διαφήμιση τη ξέρω καλογυρισμένη τα αγγλικά του τύπου τα σπάνε..................

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Η Αφροδίτη είναι μαγκάκι, κι από τις λίγες εταίρες που μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί τους. Αν δε, στραπονάρει και τον νηματοθέτη, θα κερδίσει , εσαεί, μια θέση στην καρδιά μου...
ΥΓ. Δεν τον σφύριζες ρε Αφρο και στον Excalibur ......

Να σου πω κατι εσενα μικρε ....

Εσενα στον σφυριξε και σου αρεσε και το προτείνεις και σε αλλους να ξερουμε ....

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η Αφροδίτη είναι μαγκάκι, κι από τις λίγες εταίρες που μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί τους. Αν δε, στραπονάρει και τον νηματοθέτη, θα κερδίσει , εσαεί, μια θέση στην καρδιά μου...
ΥΓ. Δεν τον σφύριζες ρε Αφρο και στον Excalibur ......

Σεις έτσι όπως το πάτε, θα κερδίσετε μία θέση στα @@ μας!  :2funny:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Το νήμα είναι εδώ, στραποναρισμένο δυνατό!

Το νήμα της είναι παντού, κύριε.

Από το να φτιάξει ένα νήμα τύπου : "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε", όπως οι άλλες, και να περιορίσει την δράση της εκεί και μόνον, είναι σαφώς πιο έξυπνο και με περισσότερες προοπτικές το να τριγυρνά στα νήματα και να καυλαντίζει με "άποψη" και με το θάρρος της γνώμης της. Άλλωστε είναι πολύ πιο πρωτότυπο να αναγγέλει : "Εχω αγοράσει καινούργιες γαλότσες! Ποιός θα με καλέσει στος σκάφος του να μου ρίξει μια συρτή βυθου με μολύβι φύλακα;;;", από το : "Έχω αγοράσει καινούργιο στρινγκάκι! Ποιος θέλει να μου το σκίσει;;;".

Αφήστε που είναι και πολύ πιό βολικό, γιατί στην περίπτωση που θα είχε δικό της νήμα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τις συνήθεις επιθέσεις πού πράττουν οι "σκεπτικιστές" του παρόντος ιστοτόπου.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Το νήμα της είναι παντού, κύριε.

Από το να φτιάξει ένα νήμα τύπου : "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε", όπως οι άλλες, και να περιορίσει την δράση της εκεί και μόνον, είναι σαφώς πιο έξυπνο και με περισσότερες προοπτικές το να τριγυρνά στα νήματα και να καυλαντίζει με "άποψη" και με το θάρρος της γνώμης της. Άλλωστε είναι πολύ πιο πρωτότυπο να αναγγέλει : "Εχω αγοράσει καινούργιες γαλότσες! Ποιός θα με καλέσει στος σκάφος του να μου ρίξει μια συρτή βυθου με μολύβι φύλακα;;;", από το : "Έχω αγοράσει καινούργιο στρινγκάκι! Ποιος θέλει να μου το σκίσει;;;".

Αφήστε που είναι και πολύ πιό βολικό, γιατί στην περίπτωση που θα είχε δικό της νήμα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τις συνήθεις επιθέσεις πού πράττουν οι "σκεπτικιστές" του παρόντος ιστοτόπου.  :)

Καλημέρα!
Όπως και να έχει, το νήμα αγαπάει την κα. Αφροδίτη!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Καλημέρα!
Όπως και να έχει, το νήμα αγαπάει την κα. Αφροδίτη!

Καλάααα!!!

Εσείς προκειμένου να υπάρχουν συμμετοχές στο νήμα σας και να γυρίζει σελίδες, θα καθήσετε να φάτε μέχρι και τρίλπε αναλ γκωνλικόν στραπονάρισμα (που λέει κι ο κ. Γείασας)...

Τι να λέμε τώρα;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: Zebu
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλάααα!!!

Εσείς προκειμένου να υπάρχουν συμμετοχές στο νήμα σας και να γυρίζει σελίδες, θα καθήσετε να φάτε μέχρι και τρίλπε αναλ γκωνλικόν στραπονάρισμα (που λέει κι ο κ. Γείασας)...

Τι να λέμε τώρα;;;

%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%A3%CE%99%CE%9F%CE%A3-%CE%93%CE%9A%CE%A1%CE%99%CE%9D%CE%99%CE%91.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έχετε πολλάκις δηλώσει αγνωστικιστής. Πώς και μας προκύψατε ένθεος τωρα;  :)

Και έτσι είναι.
Πλην όμως απευθύνθηκα στον ιδικό σας θρησκευτικό κόσμο [ με κάθε σεβασμό ]!  :woldman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom