eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Καλημέρα, χρόνια πολλά στην Θεσσαλονίκη!!
πενθήμερο ξεκούρασης πάνω, σωστά?![]()
Αύριο είναι εργάσιμη και το Σάββατο η αγορά είναι ανοιχτή αλλά γενικά ναι ... κάπως έτσι ...
Η Αφροδίτη είναι μαγκάκι, κι από τις λίγες εταίρες που μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί τους. Αν δε, στραπονάρει και τον νηματοθέτη, θα κερδίσει , εσαεί, μια θέση στην καρδιά μου...
ΥΓ. Δεν τον σφύριζες ρε Αφρο και στον Excalibur ......
Η Αφροδίτη είναι μαγκάκι, κι από τις λίγες εταίρες που μπορείς να μιλήσεις σοβαρά μαζί τους. Αν δε, στραπονάρει και τον νηματοθέτη, θα κερδίσει , εσαεί, μια θέση στην καρδιά μου...
ΥΓ. Δεν τον σφύριζες ρε Αφρο και στον Excalibur ......
Το νήμα είναι εδώ, στραποναρισμένο δυνατό!
down town![]()
![]()
![]()
Καλημέρα κυρίες και κύριοι τη διαφήμιση τη ξέρω καλογυρισμένη τα αγγλικά του τύπου τα σπάνε..................
Το νήμα της είναι παντού, κύριε.
Από το να φτιάξει ένα νήμα τύπου : "Ανοίξαμε και γαμιόμαστε", όπως οι άλλες, και να περιορίσει την δράση της εκεί και μόνον, είναι σαφώς πιο έξυπνο και με περισσότερες προοπτικές το να τριγυρνά στα νήματα και να καυλαντίζει με "άποψη" και με το θάρρος της γνώμης της. Άλλωστε είναι πολύ πιο πρωτότυπο να αναγγέλει : "Εχω αγοράσει καινούργιες γαλότσες! Ποιός θα με καλέσει στος σκάφος του να μου ρίξει μια συρτή βυθου με μολύβι φύλακα;;;", από το : "Έχω αγοράσει καινούργιο στρινγκάκι! Ποιος θέλει να μου το σκίσει;;;".
Αφήστε που είναι και πολύ πιό βολικό, γιατί στην περίπτωση που θα είχε δικό της νήμα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει τις συνήθεις επιθέσεις πού πράττουν οι "σκεπτικιστές" του παρόντος ιστοτόπου.![]()
Σεις έτσι όπως το πάτε, θα κερδίσετε μία θέση στα @@ μας!![]()
Καλημέρα!
Όπως και να έχει, το νήμα αγαπάει την κα. Αφροδίτη!
Δεν φταιει κανενας άλλος εσυ φταις που τον μαζεψες εδώ μεσα ..δεν ξερεις δεν ρωτας κιολας ..αμαν πια
Καλάααα!!!
Εσείς προκειμένου να υπάρχουν συμμετοχές στο νήμα σας και να γυρίζει σελίδες, θα καθήσετε να φάτε μέχρι και τρίλπε αναλ γκωνλικόν στραπονάρισμα (που λέει κι ο κ. Γείασας)...
Τι να λέμε τώρα;;;
Έχετε πολλάκις δηλώσει αγνωστικιστής. Πώς και μας προκύψατε ένθεος τωρα;![]()