Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 66 άτομα (0 μέλη και 66 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
καλημερα.....μη τους λες ετσι τους παπουδες θα τους δημιουργησεις κομπλεξ...θα παραγγειλουν ολοι τσιγγινα σωβρακακια...ξερεος τι ειναι να πηγαινεις στα δικαστηρια με τσιγκινο εσωβρακιο..να κρατας στο ενα χερι τον πανακριβο δερματινο χαρτοφυλακα...στο αλλο την ΑΡΜΑΝΙ καπαρντινα ...και ν ακουγεται γκρατσα γκρουτσα ο μεταλικος ηχος?λεει ?δε λεει
Καλημέρα αγαπητή  :hi:

Κι εγώ παππούλης, και σε δικαστήριο παρευρίσκομαι μόνο ως κατηγορούμενος. Οπότε βαράνε και τα βραχιολάκια, δεν έχω πρόβλημα. Άσε που μπορεί και να μας αρέσει, γιατί τσίγκινο σωβρακάκι;

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στην Δήμητρα και τον Δημήτρη.
Βεβαίως ούτε Δήμητρα ούτε Δημήτρη έχουμε στο νήμα ...  :think:
Δημήτρη είχαμε αλλά απέχει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τέλος πάντων ας είναι καλά σε ό,τι επέλεξε να κάνει στην ζωή του.
Καλημέρα σοφέ νηματοθέτη  :hi:

Κάπου θα υπάρχει μια Δήμητρα, εύφορη θεά και για εμάς ...

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
Καλημέρα Νικ  :hi:
Ευτυχώς για την ψυχική μας υγεία παρέμεινες στο ίδιο άβαταρ ...

:hi:

Καλημέρα και Χρόνια Πολλά στην Δήμητρα και τον Δημήτρη.
Βεβαίως ούτε Δήμητρα ούτε Δημήτρη έχουμε στο νήμα ...  :think:
Δημήτρη είχαμε αλλά απέχει εδώ και πάρα πολύ καιρό. Τέλος πάντων ας είναι καλά σε ό,τι επέλεξε να κάνει στην ζωή του.

:hi:

Χρόνια πολλά στους Δημητριους-τρες και από μενα

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Καλημέρα αγαπητή  :hi:

Κι εγώ παππούλης, και σε δικαστήριο παρευρίσκομαι μόνο ως κατηγορούμενος. Οπότε βαράνε και τα βραχιολάκια, δεν έχω πρόβλημα. Άσε που μπορεί και να μας αρέσει, γιατί τσίγκινο σωβρακάκι;

εεε αφου φορας βραχιολακια ελα να στα περασω εγω ....θα ακολουθηθει και η σχετικη τελετουργεια....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.765
Πόντοι
28.246
εεε αφου φορας βραχιολακια ελα να στα περασω εγω ....θα ακολουθηθει και η σχετικη τελετουργεια....
Έτσι είχε κάνει και η Σαρον Στοουν στο βασικό ένστικτο και του έπεσε αμέσως του Μάικλ Ντάγκλας.  :2funny: Πρόσεχε Βλαντή, είναι παγίδα!  ;)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
BASIC-INSTINCT_458.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Η κα. Έριναλ γιατί απέφυγε να σχολιάσει το κείμενο για το αγαπημένο της ζώο;  :think:

Αφιερούται εις την κα. Έριναλ!  :)

Η ψιψίνα είναι ένας από τους πιο στυγερούς δολοφόνους της άγριας ζωής, επιβεβαιώνει μελέτη σε κέντρο περίθαλψης άγριων ζώων στις ΗΠΑ. Περισσότερα από 80 είδη ζώων, ανάμεσά τους αρκετά απειλούμενα, βρέθηκαν να υποφέρουν στα νύχια του χαδιάρικου αιλουροειδούς -και αυτό δεν αποκλείεται να είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου.

Μελέτη στην επιθεώρηση Journal of Wildlife Management εξετάζει 21.000 περιπτώσεις άγριων ζώων που μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο Wildlife Center στο Γουέινσμπορο της Βιρτζίνια το διάστημα 2000-2010. Το 14%, περίπου 3.000 ζώα, διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί από γάτες.

Τα θύματα της ψιψίνας

Περιστέρια, σπάνια υδρόβια πτηνά, σκίουροι και λαγοί ήταν μερικά από τα θύματα, τα οποία μοιράζονται εξίσου στις ομάδες των πτηνών και των θηλαστικών. Ακόμα και σχετικά μεγάλα ζώα, όπως πάπιες ή ακόμα και γεράκια, έπεσαν θύματα άγριων γάτων.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι ο πραγματικός αριθμός των θυμάτων πρέπει να είναι πολύ μεγαλύτερος, δεδομένου ότι η μελέτη εξέτασε μόνο τα ζώα που βρέθηκαν στο στόμα της γάτας ή μεταφέρθηκαν από γάτες στους ιδιοκτήτες τους.
Τα ευρήματα «δεν προκαλούν έκπληξη» και έχουν αναφερθεί επανειλημμένα και από άλλα κέντρα περίθαλψης, σχολίασε στην εφημερίδα Washington Post ο Πίτερ Μάρα, επικεφαλής του Κέντρου Αποδημητικών Πτηνών του Ιδρύματος Smithsonian και ένας από τους συγγραφείς του βιβλίου Cat Wars για τις επιπτώσεις των κατοικίδιων γατών στα οικοσυστήματα.

Ο Μάρα ήταν ένας από τους συντάκτες μελέτης του 2013 που διαπίστωνε ότι οι κατοικίδιες γάτες σκοτώνουν κάθε χρόνο στις ΗΠΑ τουλάχιστον 1,3 δισεκατομμύρια πτηνά και τουλάχιστον 6,3 δισεκατομμύρια θηλαστικά κάθε χρόνο.

Σύμφωνα με τον ίδιο, οι γάτες είναι γεννημένοι δολοφόνοι και δεν πρέπει να αφήνονται να κυκλοφορούν ελεύθερες.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Έτσι είχε κάνει και η Σαρον Στοουν στο βασικό ένστικτο και του έπεσε αμέσως του Μάικλ Ντάγκλας.  :2funny: Πρόσεχε Βλαντή, είναι παγίδα!  ;)
Πεσμένο μου είναι, δεν έχω τίποτε να χάσω.

Κυρία, φοράω μεγάλο νούμερο, να ξέρετε! Στις χειροπέδες ...

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Πεσμένο μου είναι, δεν έχω τίποτε να χάσω.

Κυρία, φοράω μεγάλο νούμερο, να ξέρετε! Στις χειροπέδες ...

Πείτε ότι χρησιμοποιούμε μεγεθυντικό φακό για να το εντοπίσουμε ...
Να τα λέμε όλα!  :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αφήστε με να πουλήσω και λίγο φιγούρα ... 

Σας αφήνουμε κύριε!
Πείτε επίσης ότι είσθε 28 ετών, απόφοιτος του Harvard, μέλος αριστοκρατικής λέσχης εν Λονδίνω, μέλος του παγκόσμιου forum των ολιγαρχών, συνδαιτύμων στις συνεδριάσεις του G8, ακαταμάχητος εραστής, προσόντα 20+ κ.α.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom