Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (0 μέλη και 57 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
συμφωνα με τις τελευταιες μελετες του μεγιστου σεξολογου Γαμικουλους Μεγαλοψωλιους...Η ΓΚΡΙΝΙΑ ..αν και γενους θυληκου εχει παντοτε σαν αιτιο την ανικανοποιητη σεξουαλικη πεινα...ανεξαρτητως φυλου...

ο λαμπρος αυτος επιστημονας με ντοκτορα στην σεξουαλικη πεινα  ασχοληθηκε με ενα δειγμα πλυθησμου απο 5 -75 χρονων...και κατεληξε στο συμπερασμα οτι πρεπει να τσιμπολογαμε καθε τοσο για να μην εχουμε ανεπιθυμητες εκκρηξεις...

με ατομα ανω των 75 δεν ασχοληθηκε γιατι οταν τους μιλουσε ειχαν απλανες βλεμα... και καπου καπου εβηχαν και πετουσαν κι ενα φλεμμα:think: :tickedoff:

Επίσης, πολλοί  γυναικολόγοι έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα, ότι η  άκρατη ξερωολίαση των θηλυκών, εκατραχύνεται με την εμμηνόπαυση.

Αλλά ας μην το κάνουμε θέμα...  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
αυτη την απαντηση δινετε στους αλλους μαλλον οταν περναει κανα καλο  κομματι......τι να πεις στν εισαγγελεα μεσα στην αιθουσα οτι κοιτας τον κωλο της αλληνης?θα σε αποβαλει απο την αιθουσα

Τα καλά κομμάτια διατηρούν απόσταση ασφαλείας 1 χλμ από το νηματοθέτη...  :dunno:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Είναι πλεόν γνωστό σε πολλούς, ότι είστε αυτόκλητος πουτανοπροστάτηςυπερασπιστής.  :)

Φυσικά και είναι πλεον γνωστό, διότι αρκετοί μετά την "υπεράσπιση" είχαν κάποια θεματάκια με το παχύ τους έντερο... :grin:

Φυσικά και αυτόκλητος, διότι όλες τους με αγαπούν και με πληρώνουν... :grin:

Το ίδιο ισχύει και για τους καλούς φίλους και άξιους συναδέλφους, οι οποίοι επίσης με αγαπούν και με πληρώνουν... :grin:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Toν Παϊσιο δεν θα τον ξανακοροιδεψεις :sunglasses:
images

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
Το νήμα των μικροτσούτσουνων παππούληδων, ως γνωστόν, δεν αρνείται την ύπαρξη της υπέρτατης θείας οντότητας, ασχέτως θρησκειών... :grin:

sticker,375x360.u1.png

Δείτε...  :)

Ο κ. νηματοθετης έχει δηλώσει ανγωστικιστής. Εσείς πάλι δηλώνετε ότι το νήμα είναι κατά κάποιον τρόπο ένθεο. Πράγματα που όπως θα αντιλαμβάνεσθε τυγχάνουν αντίθετα μεταξύ τους.

Προβείτε λοιπόν σε ένα συμβούλιο μεταξύ σας,  προκειμένου να αποφασίσεσε τις ακριβώς αρνείται και τι ενστερνιζεται το νήμα, και κοινοποιείστε μου το πόρισμα σας, για να σας γράψω κι εγώ με την σειρά μου στα μαραμένα μου.  :)

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.295
Πόντοι
5.006
Δείτε...  :)

Ο κ. νηματοθετης έχει δηλώσει ανγωστικιστής. Εσείς πάλι δηλώνετε ότι το νήμα είναι κατά κάποιον τρόπο ένθεο. Πράγματα που όπως θα αντιλαμβάνεσθε τυγχάνουν αντίθετα μεταξύ τους.

Προβείτε λοιπόν σε ένα συμβούλιο μεταξύ σας,  προκειμένου να αποφασίσεσε τις ακριβώς αρνείται και τι ενστερνιζεται το νήμα, και κοινοποιείστε μου το πόρισμα σας, για να σας γράψω κι εγώ με την σειρά μου στα μαραμένα μου.  :)
εγω είμαι ολυμπιακος παντως  :hi:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Φυσικά και είναι πλεον γνωστό, διότι αρκετοί μετά την "υπεράσπιση" είχαν κάποια θεματάκια με το παχύ τους έντερο... :grin:

Το ίδιο ισχύει και για τους καλούς φίλους και άξιους συναδέλφους, οι οποίοι επίσης με αγαπούν και με πληρώνουν... :grin:

εγω παντως δε σας εχω δωροδοκισει ποτε αφου δε σας ξερω καν....οποτε και με τιμα δυο φορες το οτι με υπερασπιζεστε απο τους κακους

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866

Άκομη με τη καυτη σαρανταρα παιδεύεται ο άγιος ?αχαχαχαχ αχαχαχαχ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
εγω παντως δε σας εχω δωροδοκισει ποτε αφου δε σας ξερω καν....οποτε και με τιμα δυο φορες το οτι με υπερασπιζεστε απο τους κακους

Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Προβληματικοί, συμπλεγματικοί, καταπιεσμένοι, και εν τέλει άξιοι λύπησης,
θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν. "Ουδείς εκών κακός" που έλεγε και ο αρχαίος εκείνος παππούλης μας!  :woldman:

Εσείς, είστε πάντως η Καυτή Σαραντάρα της καρδιάς μας.  :-*

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467

Εγω πάλι έχω επιλέξει να μην προστατεύω έναντι αμοιβής ή χάριν δεσμών "φιλίας και αδελφοσύνης", διότι αυτά δημιουργούν υποχρεώσεις - δεσμεύσεις, και μοιραία κάποια στιγμή θα βρεθώ στην δυσάρεστη  θέση να προστατεύσω κάτι το οποίο είναι λάθος.

Αντιθέτως με εσάς λοιπόν, προτιμώ να  παρέχω την προστασία μου αφιλοκερδώς και ανυστερόβουλα, και μόνον στις περιπτώσεις που θα το κρίνω εγώ ως δέον.  :)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Δεν νομίζω ότι υπάρχουν κακοί άνθρωποι. Προβληματικοί, συμπλεγματικοί, καταπιεσμένοι, και εν τέλει άξιοι λύπησης,
θα συμφωνήσω ότι υπάρχουν. "Ουδείς εκών κακός" που έλεγε και ο αρχαίος εκείνος παππούλης μας!  :woldman:

Εσείς, είστε πάντως η Καυτή Σαραντάρα της καρδιάς μας.  :-*
και εγώ αγαπώ σαρανταρα παιδιά είναι κουλ τυπακι και δουλειά να κάνει εδώ δεν με ενοχλεί εξάλλου αυτή είναι και η θεματολογία του σαιτ. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Επίσης αγαπάω άγιο με τις ιδιοτροπιες του αχαχαχαχαχαχα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.085
Πόντοι
2.606
και εγώ αγαπώ σαρανταρα παιδιά είναι κουλ τυπακι και δουλειά να κάνει εδώ δεν με ενοχλεί εξάλλου αυτή είναι και η θεματολογία του σαιτ. Δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα
χαρακτηριστικο γνωρισμα των ηλιθιων εκφερουν γνωμη χωρις να τους την εχει ζητησει κανεις  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Και τέλος χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες Δήμητρες του νήματος

Stories

Νέο!

Stories