Duke Nukem
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2015
- Like
- 493
- Πόντοι
- 186
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
όλα αυτά για το μικρε
Για πες τωρα τι ψεματα πρεπει να πω για να με βαλεις στο club
Να σου πω για τα θηρια ψαρια που ..γαμωτω μου κοπηκε το νημα και τα εχασα
Η για τα επισης θηρια ψαρια που εβγαλα αλλα δεν τα ειδε κανενας και εχασα γαμωτω και τις φωτογραφιες ..όχι πες εσυ
εχω μια χειρα με πεντε ορφανατυπε εσυ εχεις γκομενα; η γελας εις βαρος μου ενω και συ εισαι ρεστος;![]()
εμενα δεν με θελεις κανειςεχω μια χειρα με πεντε ορφανα![]()
εμενα δεν με θελεις κανεις![]()
Σε θελω εγω για μουτσο...εεε παρεουλα εννοουσα για ψαρεμα...αυριο το πρωι εισαι?και θα βγαλουμε και φωτος απο την ψαρια μας..να μη λενε αυτοι οτι πηγαμε τσαμπα
τρίτον μισεί τις γυναίκες (αυτα τα στην κουζινα σου κτλ προδίδουν μισος και αγχος)
εσυ είσαι φιλικός σε γενικές γραμμές... Λίγο ιδιορρυθμος και γεροντοπαράξενος είσαι και φασιστακι κατά τα λοιπά δεν είσαι κακός. ;Εξ αυτού προκύπτει το συμπέρασμα , ότι εγώ , που δεν έχω απαιτήσει ποτέ από γυναίκα να πάει στην κουζίνα ή να την προτρέψω να μαγειρέψει κτλ , είμαι ιδιαιτέρως φιλικός προς αυτές ;
άσε που μπορεί να του το 'δώσαν με γεμάτο ρεζερβουάρ.
εσυ είσαι φιλικός σε γενικές γραμμές... Λίγο ιδιορρυθμος και γεροντοπαράξενος είσαι και φασιστακι κατά τα λοιπά δεν είσαι κακός. ;
εσυ είσαι φιλικός σε γενικές γραμμές... Λίγο ιδιορρυθμος και γεροντοπαράξενος είσαι και φασιστακι κατά τα λοιπά δεν είσαι κακός. ;
Επιτελους δινει καρπους αυτο το πολυετες φλερτ!
Σε θελω εγω για μουτσο...εεε παρεουλα εννοουσα για ψαρεμα...αυριο το πρωι εισαι?και θα βγαλουμε και φωτος απο την ψαρια μας..να μη λενε αυτοι οτι πηγαμε τσαμπα
ενας ακακος γεροντάκος είμαι![]()
..δεν εχετε να φοβηθείτε τιποτα απολυτως
κορίτσια να ερθω και εγω μαζι σας ..να σας δειξω και το καλαμι μου δηλαδή![]()
μη παει ο νους σας στο πονηρο
καλος και ΑΓΙΟΣ εισαι αλλα το πως θα κανω εγω τη δουλεια μου νομιζω οτι αφορα μοναα εμενα κ με συχωρειτε....αλλωστε δουλευω μονο θεσσαλονικη..αποκλειστικα....
κορίτσια να ερθω και εγω μαζι σας ..να σας δειξω και το καλαμι μου δηλαδή![]()
μη παει ο νους σας στο πονηρο
Είχα την εντύπωση πως η συμμετοχή σας στο παρόν νήμα άπτεται μιας καθαρής κοινωνικής συναναστροφής, και ότι δεν υφίστανται μύχια επαγγελματικά κίνητρα. Ζητώ συγγνώμην για το λάθος μου αυτό.![]()
εξαλλου και συ για την δουλεια της αναφερθηκες...
Το ότι είστε επιλεκτική εκδιδόμενη, το έχουμε ήδη εμπεδώσει. Δεν χρειάζεται να μας το επιδεικνύετε με κάθε ευκαιρία.![]()