Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
1932285_10152666832894784_5716816540229222775_n.jpg

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
:hi: :hi: :hi:  :kneel: :kneel: :kneel: :kneel: όλα αυτά για το μικρε

Για πες τωρα τι ψεματα πρεπει να πω για να με βαλεις στο club
Να σου  πω για τα θηρια ψαρια που ..γαμωτω μου κοπηκε το νημα και τα εχασα
Η για τα επισης θηρια ψαρια που εβγαλα αλλα δεν τα ειδε κανενας και εχασα γαμωτω και τις φωτογραφιες ..όχι πες εσυ

ΑΧΑΧΑ....ΘΕΛΟΥΜΕ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
εμενα δεν με θελεις κανεις  :grin:

Σε θελω εγω για μουτσο...εεε παρεουλα εννοουσα για ψαρεμα...αυριο το πρωι εισαι?και θα βγαλουμε και φωτος απο την ψαρια μας..να μη λενε αυτοι οτι πηγαμε τσαμπα

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Duke .... τη Ντενέβ , παίζει να καμάρωνα αν τη γαμούσα και τώρα, που είναι .... 73 ετών !!!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Σε θελω εγω για μουτσο...εεε παρεουλα εννοουσα για ψαρεμα...αυριο το πρωι εισαι?και θα βγαλουμε και φωτος απο την ψαρια μας..να μη λενε αυτοι οτι πηγαμε τσαμπα
 :grin: :grin: :grin: :grin: αγαπημενη μου εχω μάθημα αύριο πρωι (γιρασκω αει .. διδασκόμενηηηη) ομως θα κανονισουμε και μονο που το ειπες ο λογος σου με χορτασε :-*

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
τρίτον μισεί τις γυναίκες (αυτα τα στην κουζινα σου κτλ προδίδουν μισος και αγχος)

Εξ αυτού προκύπτει το συμπέρασμα , ότι εγώ , που δεν έχω απαιτήσει ποτέ από γυναίκα να πάει στην κουζίνα ή να την προτρέψω να μαγειρέψει κτλ , είμαι ιδιαιτέρως φιλικός προς αυτές ;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Εξ αυτού προκύπτει το συμπέρασμα , ότι εγώ , που δεν έχω απαιτήσει ποτέ από γυναίκα να πάει στην κουζίνα ή να την προτρέψω να μαγειρέψει κτλ , είμαι ιδιαιτέρως φιλικός προς αυτές ;
εσυ είσαι  φιλικός σε γενικές γραμμές... Λίγο ιδιορρυθμος και γεροντοπαράξενος είσαι και φασιστακι κατά τα λοιπά δεν είσαι κακός.  ;

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
άσε που μπορεί να του το 'δώσαν με γεμάτο ρεζερβουάρ.

+3 μεροκάματα κέρδος λοιπόν.

Φαντάζομαι ξέρεις πως μπορεί ο Τραμού να τριπλασιάσει την αξία των σπιτιών του , έτσι ;;;

Τα επιπλώνει με έπιπλα από το ΙΚΕΑ.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
493
Πόντοι
186
εσυ είσαι  φιλικός σε γενικές γραμμές... Λίγο ιδιορρυθμος και γεροντοπαράξενος είσαι και φασιστακι κατά τα λοιπά δεν είσαι κακός.  ;

Επιτελους δινει καρπους αυτο το πολυετες φλερτ!

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346

Όλες όσες έχω σοδομίσει μέχρι τώρα και είχαν προηγούμενες κακές εμπειρίες,
μου ομολόγησαν ότι ήμουν πολύ περιποιητικός !!!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565

κορίτσια να ερθω και εγω μαζι σας ..να σας δειξω και το καλαμι μου δηλαδή  :think: :think:
μη παει ο νους σας στο πονηρο

ενας ακακος γεροντάκος είμαι  :woldman: :woldman: ..δεν εχετε να φοβηθείτε τιποτα απολυτως

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
ενας ακακος γεροντάκος είμαι  :woldman: :woldman: ..δεν εχετε να φοβηθείτε τιποτα απολυτως

Δεν υπάρχουν άκακοι γεροντάκοι.
Έχω φτιάξει κάτι χλιάδες επένθετες οδοντοστοιχίες επί εμφυτευμάτων , όλες σε ηλικίες άνω των 70.
Με τα σύγχρονα φάρμακα, ξεκωλιάζουν γαϊδάρα στην ανηφόρα όλοι.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
κορίτσια να ερθω και εγω μαζι σας ..να σας δειξω και το καλαμι μου δηλαδή  :think: :think:

ενας ακακος γεροντάκος είμαι  :woldman: :woldman: ..δεν εχετε να φοβηθείτε τιποτα απολυτως
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στις δυο τριτος δεν χωρει

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
καλος και ΑΓΙΟΣ εισαι αλλα το πως θα κανω εγω τη δουλεια μου νομιζω οτι αφορα μοναα εμενα κ με συχωρειτε....αλλωστε δουλευω μονο θεσσαλονικη..αποκλειστικα....

Είχα την εντύπωση πως η συμμετοχή σας στο παρόν νήμα άπτεται μιας καθαρής κοινωνικής συναναστροφής, και ότι δεν υφίστανται μύχια επαγγελματικά κίνητρα. Ζητώ συγγνώμην για το λάθος μου αυτό.  :)

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

αχαχαχα....με ποιο καλαμι θα ρθεις το 19ποντο με τα ρουλεμαν η το 3μετρο με τον οριζοντιο μηχανισμο?

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Είχα την εντύπωση πως η συμμετοχή σας στο παρόν νήμα άπτεται μιας καθαρής κοινωνικής συναναστροφής, και ότι δεν υφίστανται μύχια επαγγελματικά κίνητρα. Ζητώ συγγνώμην για το λάθος μου αυτό.  :)

Το ότι είστε επιλεκτική εκδιδόμενη, το έχουμε ήδη εμπεδώσει.  Δεν χρειάζεται να μας το επιδεικνύετε με κάθε ευκαιρία.  :)
εξαλλου και συ για την δουλεια της αναφερθηκες...  :rolleyes: ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom