raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.268
- Πόντοι
- 5.006
εγινε...απο σημερα σταματανε οι σαλπιγγες του πολεμου.....ντομπρα καισαλονικιωτικαπασαλιμανιωτικα
εγινε...απο σημερα σταματανε οι σαλπιγγες του πολεμου.....ντομπρα καισαλονικιωτικαπασαλιμανιωτικα
μαντεψε στα ρχιδια μαςΑπό εμένα παιδιά μην περιμένετε εκεχειρίες.
![]()
Να πω την αλήθεια μου πιστεύω δυστυχώς οτι αι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι εραστές που μπορεί να βρει γυναίκα.δε γαμιεμαι με αλητες δικηγορους μονο με κλασατους....εχω πεντε κουστουμαρισμενα πιπινια στο καρνε μου ..το εκτο πουναι λιγο σιτεμενο...ειναι κι ανωμαλο παναθεμα το ...ακουστε κυριοι τι βιτσιο εχει...
μολις δει μαυρη λιμουζινα με κερια τρεχει απο πισω να δει ποσο πιανει το κοντερ της..
εχω δει ποδολαγνους αιδιολοειχους κοπρολαγνους τραβεστολαγνους σκλαβους perv...αλλα νεκροφορολαγνο πρωτη φορα ακουω....
ναι αλλα πλαι τους κανεις υπνο σαν πουλακι αν κρινω απ τον μπλιζΝα πω την αλήθεια μου πιστεύω δυστυχώς οτι αι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι εραστές που μπορεί να βρει γυναίκα.
γτ μας τη λες ετσι?Να πω την αλήθεια μου πιστεύω δυστυχώς οτι αι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι εραστές που μπορεί να βρει γυναίκα.
Εμένα γιατί με βάζεις στην ίδια συνομοταξία με τους υπολοίπους;;;;δε γαμιεμαι με αλητες δικηγορους μονο με κλασατους....εχω πεντε κουστουμαρισμενα πιπινια στο καρνε μου ..το εκτο πουναι λιγο σιτεμενο...ειναι κι ανωμαλο παναθεμα το ...ακουστε κυριοι τι βιτσιο εχει...
μολις δει μαυρη λιμουζινα με κερια τρεχει απο πισω να δει ποσο πιανει το κοντερ της..
εχω δει ποδολαγνους αιδιολοειχους κοπρολαγνους τραβεστολαγνους σκλαβους perv...αλλα νεκροφορολαγνο πρωτη φορα ακουω....
Κάνετε λάθος αγαπητή μου. Μόνο ένας δικηγόρος που είναι χρόνια εκπαιδευμένος στο ψέμα μπορεί να προσποιηθεί τόσο αληθινά οργασμό με ένα μπάζο (δεν αναφέρομαι σε εσάς)...Να πω την αλήθεια μου πιστεύω δυστυχώς οτι αι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι εραστές που μπορεί να βρει γυναίκα.
εσυ δικηγορος εισαι ;γτ μας τη λες ετσι?![]()
Εμένα γιατί με βάζεις στην ίδια συνομοταξία με τους υπολοίπους;;;;
Παρακαλώ να ανασκευάσετε πάραυτα...
Δεκτόν. Αποκατασταθήκατε στα μάτια μου...παρεξηγησατε...δεν ειπα ο κ .ΑΙΔΙΟΛΕΙΧΟς.....αλλα αιδιολειχους γενικοτερα......
εσυ δικηγορος εισαι ;
πολλοί ψαραδες μαζευτήκαμε εδώ μεσα![]()
![]()
λοιπον αποδειξεις, εγω εχω βαλει φωτο
να τη δουμε παρακαλω ....ποτε την εβαλες
γενικως δεν φημίζεστεΚάνετε λάθος αγαπητή μου. Μόνο ένας δικηγόρος που είναι χρόνια εκπαιδευμένος στο ψέμα μπορεί να προσποιηθεί τόσο αληθινά οργασμό με ένα μπάζο (δεν αναφέρομαι σε εσάς)...
δεν ξερω μανα μου για εσενα εσυ εισαι αγιο παιδι :-*όχι βρεεε
απλα χειροτερος εραστης και με βάπτισες δικηγορο![]()
πολλες εχω βαλει, αλα που να τις βρω τωρα.........
καλα βρες εσυ πρωτα εραστη και μετα κανε συγκρισειςΝα πω την αλήθεια μου πιστεύω δυστυχώς οτι αι δικηγόροι είναι οι χειρότεροι εραστές που μπορεί να βρει γυναίκα.