κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 40.178
- Πόντοι
- 19.795
ααχαχαχα....σε παω με χιλια ..πλεουμενο χωρις καλαμοθηκη..αχρηστο
με το οποίο κουκλακι, ασχολείσαι καθημερινώς... με ζέσηκαλως το χαλασμενο το παιχνιδακι της αποθηκης![]()
με το οποίο κουκλακι, ασχολείσαι καθημερινώς... με ζέση![]()
καλως το μελατο ακτινιδιο![]()
αχαχαχα...παραβρασμενο μπροκολο...καλιτερα ειναι ...τρως δηλ ολη τη μποχα την ωρα που το βραζεις και μετα ανακαλυπτεις οτι εγινε και νια νια κ δεν τρωγεται με τιποτα...ετσι κι ο σενιορ κωλοδαχτυλος..δε τρωγεται με τιποτα
όχι πες εσυ που ξερεις ..κανει για ψαρεμα αυτή η μαλακια που μας κοτσαρανε εδώ μεσα
Αντε να το λερωσεις με ψαροζουμια αιματα και υπολοιπα από δωλωματα
ασε που στη συρτη θα καει τον κωλο του ...δεν θα παρω
προτιμω το βαρκακι μου εγω
και για να ειμαστε και συμφωνα με το πνευμα του bou...σκεψου να σου τυχει κανα καλαμαρι η ακομα χειροτερα σουπια ..να στα πεταξει κρυα στη μαπα και να σου μαυρισει και το πλεουμενο...παει?δε παει
αδικη και αηθη επιθεση τυπε :-
τυπε παρτην μια βιζιτα και γαματην κωλο μονο να την τιμωρησεις της αξιζειαδικη και αηθη επιθεση τυπε :-
αδικη και αηθη επιθεση τυπε :-
ακου κυρα μου, εγω δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου..εσυ το ξεκινησες προφανως μην αντεχοντας ένα ματσο ρσενικο σαν και του λογου μου...οποτε οσο εσυ δεν με ενοχλας, εγω είμαι κυριος με Κ κεφαλαιοτι λες κανουμε εκεχειρια?να δουμε αν μας αρεσει ..κι αν δε μας αρεσει συνειζουμε δημητριοι...δρυμητεροι εννοω?τι λες?δε σε ενολω δε με ενοχλας?
σενιορ κωλοδαχτυλος
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ατακτη υποχωρηση τυπε :-ακου κυρα μου, εγω δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου..εσυ το ξεκινησες προφανως μην αντεχοντας ένα ματσο ρσενικο σαν και του λογου μου...οποτε οσο εσυ δεν με ενοχλας, εγω είμαι κυριος με Κ κεφαλαιο![]()
τυπε παρτην μια βιζιτα και γαματην κωλο μονο να την τιμωρησεις της αξιζει![]()
δεν της μιλησα σωστα και πολιτισμένα τυπε?τι σοι τσετλεμαν ειμαστε...ατακτη υποχωρηση τυπε :-
ο παπις ειναι κλασατος δικηγορος απλα δεν κερδιζει δικες νομιζω πρεπει να κανεις μια εξαιρεσηδε γαμιεμαι με αλητες δικηγορους μονο με κλασατους....εχω πεντε κουστουμαρισμενα πιπινια στο καρνε μου ..το εκτο πουναι λιγο σιτεμενο...ειναι κι ανωμαλο παναθεμα το ...ακουστε κυριοι τι βιτσιο εχει...
μολις δει μαυρη λιμουζινα με κερια τρεχει απο πισω να δει ποσο πιανει το κοντερ της..
εχω δει ποδολαγνους αιδιολοειχους κοπρολαγνους τραβεστολαγνους σκλαβους perv...αλλα νεκροφορολαγνο πρωτη φορα ακουω....
ακου κυρα μου, εγω δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου..εσυ το ξεκινησες προφανως μην αντεχοντας ένα ματσο ρσενικο σαν και του λογου μου...οποτε οσο εσυ δεν με ενοχλας, εγω είμαι κυριος με Κ κεφαλαιο![]()
δε γαμιεμαι με αλητες δικηγορους μονο με κλασατους....εχω πεντε κουστουμαρισμενα πιπινια στο καρνε μου ..το εκτο πουναι λιγο σιτεμενο...ειναι κι ανωμαλο παναθεμα το ...ακουστε κυριοι τι βιτσιο εχει...
μολις δει μαυρη λιμουζινα με κερια τρεχει απο πισω να δει ποσο πιανει το κοντερ της..
εχω δει ποδολαγνους αιδιολοειχους κοπρολαγνους τραβεστολαγνους σκλαβους perv...αλλα νεκροφορολαγνο πρωτη φορα ακουω....