Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 49 άτομα (1 μέλη και 48 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
ααχαχαχα....σε παω με χιλια ..πλεουμενο χωρις καλαμοθηκη..αχρηστο

όχι πες εσυ που ξερεις ..κανει για ψαρεμα αυτή η μαλακια που μας κοτσαρανε εδώ μεσα
Αντε να το λερωσεις με ψαροζουμια αιματα  και υπολοιπα από δωλωματα

ασε που στη συρτη θα καει τον κωλο του ...δεν θα παρω

προτιμω το βαρκακι μου εγω

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
καλως το μελατο ακτινιδιο  :grin:

αχαχαχα...παραβρασμενο μπροκολο...καλιτερα ειναι ...τρως δηλ ολη τη μποχα την ωρα που το βραζεις και μετα ανακαλυπτεις οτι εγινε και νια νια κ δεν τρωγεται με τιποτα...ετσι κι ο σενιορ κωλοδαχτυλος..δε τρωγεται με τιποτα

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
αχαχαχα...παραβρασμενο μπροκολο...καλιτερα ειναι ...τρως δηλ ολη τη μποχα την ωρα που το βραζεις και μετα ανακαλυπτεις οτι εγινε και νια νια κ δεν τρωγεται με τιποτα...ετσι κι ο σενιορ κωλοδαχτυλος..δε τρωγεται με τιποτα
:new_shocked:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
όχι πες εσυ που ξερεις ..κανει για ψαρεμα αυτή η μαλακια που μας κοτσαρανε εδώ μεσα
Αντε να το λερωσεις με ψαροζουμια αιματα  και υπολοιπα από δωλωματα

ασε που στη συρτη θα καει τον κωλο του ...δεν θα παρω

προτιμω το βαρκακι μου εγω

και για να ειμαστε και συμφωνα με το πνευμα του bou...σκεψου να σου τυχει κανα καλαμαρι η ακομα χειροτερα σουπια ..να στα πεταξει κρυα στη μαπα και να σου μαυρισει και το πλεουμενο...παει?δε παει

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
και για να ειμαστε και συμφωνα με το πνευμα του bou...σκεψου να σου τυχει κανα καλαμαρι η ακομα χειροτερα σουπια ..να στα πεταξει κρυα στη μαπα και να σου μαυρισει και το πλεουμενο...παει?δε παει

ε ναι το ψαρεμα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ στο πνευμα του Bourdela
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
αδικη και αηθη επιθεση τυπε   :-

τι λες κανουμε εκεχειρια?να δουμε αν μας αρεσει ..κι αν δε μας αρεσει συνειζουμε δημητριοι...δρυμητεροι εννοω?τι λες?δε σε ενολω δε με ενοχλας?

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.260
Πόντοι
5.006
τι λες κανουμε εκεχειρια?να δουμε αν μας αρεσει ..κι αν δε μας αρεσει συνειζουμε δημητριοι...δρυμητεροι εννοω?τι λες?δε σε ενολω δε με ενοχλας?
ακου κυρα μου,  εγω δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου..εσυ το ξεκινησες προφανως μην αντεχοντας ένα ματσο ρσενικο σαν και του λογου μου...οποτε οσο εσυ δεν με ενοχλας, εγω είμαι κυριος με Κ κεφαλαιο  :hi:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
ακου κυρα μου,  εγω δεν εχω τιποτα να χωρισω μαζι σου..εσυ το ξεκινησες προφανως μην αντεχοντας ένα ματσο ρσενικο σαν και του λογου μου...οποτε οσο εσυ δεν με ενοχλας, εγω είμαι κυριος με Κ κεφαλαιο  :hi:
ατακτη υποχωρηση τυπε  :-

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
τυπε παρτην μια βιζιτα και γαματην κωλο μονο να την τιμωρησεις της αξιζει  :grin:

δε γαμιεμαι με αλητες δικηγορους μονο με κλασατους....εχω πεντε κουστουμαρισμενα πιπινια στο καρνε μου ..το εκτο πουναι λιγο σιτεμενο...ειναι κι ανωμαλο παναθεμα το ...ακουστε κυριοι τι βιτσιο εχει...

μολις δει μαυρη λιμουζινα με κερια τρεχει απο πισω να δει ποσο πιανει το κοντερ της..
εχω  δει ποδολαγνους αιδιολοειχους κοπρολαγνους τραβεστολαγνους σκλαβους perv...αλλα νεκροφορολαγνο πρωτη φορα ακουω....

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
15.060
Πόντοι
2.606
δε γαμιεμαι με αλητες δικηγορους μονο με κλασατους....εχω πεντε κουστουμαρισμενα πιπινια στο καρνε μου ..το εκτο πουναι λιγο σιτεμενο...ειναι κι ανωμαλο παναθεμα το ...ακουστε κυριοι τι βιτσιο εχει...

μολις δει μαυρη λιμουζινα με κερια τρεχει απο πισω να δει ποσο πιανει το κοντερ της..
εχω  δει ποδολαγνους αιδιολοειχους κοπρολαγνους τραβεστολαγνους σκλαβους perv...αλλα νεκροφορολαγνο πρωτη φορα ακουω....
ο παπις ειναι κλασατος δικηγορος απλα δεν κερδιζει δικες νομιζω πρεπει να κανεις μια εξαιρεση  :grin:

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492

εγινε...απο σημερα σταματανε οι σαλπιγγες του πολεμου.....ντομπρα και σαλονικιωτικα

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565

Συνημμένα

• Για_ποιον_χτυπά_την_κουδούνα;.jpeg.jpeg.jpg
    Για_ποιον_χτυπά_την_κουδούνα;.jpeg.jpeg.jpg
    17 KB · Εμφανίσεις: 11

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom