Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (0 μέλη και 42 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: στις δυο τριτος δεν χωρει

ελα βρε κυρια Ερι μας ...ολοι οι καλοι χωρανε και αυτά που λεει ο Ζελικο μην τα ακους
Ασε που εγω δεν εχω καμια απολυτως σχεση με φαρμακα ... μονο οσα μου δινει ο γεροντολόγος μου για την ανοια και το αλτζχαιμερ ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
ελα βρε κυρια Ερι μας ...ολοι οι καλοι χωρανε και αυτά που λεει ο Ζελικο μην τα ακους
Ασε που εγω δεν εχω καμια απολυτως σχεση με φαρμακα ... μονο οσα μου δινει ο γεροντολόγος μου για την ανοια και το αλτζχαιμερ ..
α δεν ξερω θα συνεδριάσουμε με την καυτη σαρανταρα και θα δουμε.  :grin:

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
αχαχαχα....με ποιο καλαμι θα ρθεις το 19ποντο με τα ρουλεμαν η το 3μετρο με τον οριζοντιο μηχανισμο?

α δεν ξερω βασικα ελεγα να φερω ένα Shimano beast master full roller  80 lib με τον 9000 τον ηλεκτρικο
Τωρα αν δεν τσιμπαει μπορει να χρησιμοποιησω το άλλο το ποιο μικρο

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Είχα την εντύπωση πως η συμμετοχή σας στο παρόν νήμα άπτεται μιας καθαρής κοινωνικής συναναστροφής, και ότι δεν υφίστανται μύχια επαγγελματικά κίνητρα. Ζητώ συγγνώμην για το λάθος μου αυτό.  :)

η συμμετοχη μου στο νημα και σε οποιοδηποτε αλλο νημα..υφισταται καθαρα για λογους χαβαλε...γτ τα παπουδια εδω ειναι εξω καρδια...αν υποεννοας οτι ειμαι εδω για να ψαρευω πελατες κανεις λαθος...αν το εκανα αυτο δε θα μαλιοτραβιομουνα με τοπαπι καθε μερα...θα ανοιγα ενα δικο μου θρεντ...θα ελεγα καλημερα αγορια σημερα εχω πολλες καυλιτσες....αυριο θα εβγαζα μια φωτο με κοκκινη καλτσουλα και θα ελεγα γεια σας αγορια ποιος θα μου τη σκισει κι αλλα τετοια...

εγω ειμαι διαφορετικος χαρακτηρας..βριζω κανω χαβαλε ψαρευω και οταν χτυπησει το τηλ τρεχω για δουλεια...

ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ?...το να αποφευγω μεθυσμενους ,,αλητες..παραξενους.....η ανθρωπους που δε θα μπορουσα να ειμαι εν ταξει μαζι τους νομιζω δεν ειναι κακο..ισα ισα...αλλωστε δε κρεμομαι και στο τσιγγελι να πουλιεμαι με το κιλο....εγω με πουλαω..οποτε εγω αποφασιζω...

με το παρδον δηλ και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
α δεν ξερω βασικα ελεγα να φερω ένα Shimano beast master full roller  80 lib με τον 9000 τον ηλεκτρικο
Τωρα αν δεν τσιμπαει μπορει να χρησιμοποιησω το άλλο το ποιο μικρο

παναθεμα σε.. εχεις και πανακριβα καλαμια...παω να ττο γκουγκλαρω να δω ποιο ειναι .....Δε μου λες...η θαλασσα θεωρειται δημοσιος χωρος?εννοω οτι ειναι μακρυα απο εκκλησιες μακρυα απο σχολεια..μακρυα απο απονηρευτα βλεμματα...λες αν ερχοταν το λιμενικο να τρωγαμε προστιμο για προσβολη της δημοσιας αιδους?και να με τρεχουν μετα για παρανομο οικο?τι λενε και οι δικηγοροι της παρεας?

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Νάμαι και εγώ, 'παιδιά'!

Excalibur

Τιμημένος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
55
Like
5.108
Πόντοι
15.565
παναθεμα σε.. εχεις και πανακριβα καλαμια...παω να ττο γκουγκλαρω να δω ποιο ειναι .....Δε μου λες...η θαλασσα θεωρειται δημοσιος χωρος?εννοω οτι ειναι μακρυα απο εκκλησιες μακρυα απο σχολεια..μακρυα απο απονηρευτα βλεμματα...λες αν ερχοταν το λιμενικο να τρωγαμε προστιμο για προσβολη της δημοσιας αιδους?και να με τρεχουν μετα για παρανομο οικο?τι λενε και οι δικηγοροι της παρεας?

Κοιτα πανάκριβα καλαμια και πανακριβο εξωπλισμο εχω μεχρι τωρα εχω περασει τα 15
..το κακο είναι ότι τα ψαρια που βγαζω τα βγαζει και ενας φιλος με μια καρουλα και δυο σκουριασμένα αγκιστρια  :headbang: :headbang: :headbang:
και φυσικα αν αθροισω τα λεφτα που εχω δωσει σε σκαφος , βενζίνες ,εξωπλισμο ,δολοματα ...ασε κάθε μερα ένα Ροφο θα ετρωγα και θα πεταγα στις γατες και καμια συναγριδα
Αλλα που θα μου παει θα το βγαλω και το καλο το ψαρι ..για την ωρα τα ταιζω να μεγαλωσουν

Για το άλλο που λες δεν ξερω ...δεν θελω να σε γελασω

Και δεν με νοιαζει γιατι  όπως δηλωσα και στην κυρια Ερη μας εγω ενας ακακος γερακος ..δεν μπορω ..λαπας που λενε

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Αν δεν μπορούν να αποδείξουν χρηματισμό, δεν υπάρχει κανένας παράνομος οίκος.
Όσο για την προσβολή της δημόσιας αιδούς ... Δεν υπάρχει πια ούτε δημόσιο ούτε αιδώς ...  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.385
Πόντοι
25.467
η συμμετοχη μου στο νημα και σε οποιοδηποτε αλλο νημα..υφισταται καθαρα για λογους χαβαλε...γτ τα παπουδια εδω ειναι εξω καρδια...αν υποεννοας οτι ειμαι εδω για να ψαρευω πελατες κανεις λαθος...αν το εκανα αυτο δε θα μαλιοτραβιομουνα με τοπαπι καθε μερα...θα ανοιγα ενα δικο μου θρεντ...θα ελεγα καλημερα αγορια σημερα εχω πολλες καυλιτσες....αυριο θα εβγαζα μια φωτο με κοκκινη καλτσουλα και θα ελεγα γεια σας αγορια ποιος θα μου τη σκισει κι αλλα τετοια...

εγω ειμαι διαφορετικος χαρακτηρας..βριζω κανω χαβαλε ψαρευω και οταν χτυπησει το τηλ τρεχω για δουλεια...

ΠΕΙΡΑΞΑ ΚΑΝΕΝΑΝ?...το να αποφευγω μεθυσμενους ,,αλητες..παραξενους.....η ανθρωπους που δε θα μπορουσα να ειμαι εν ταξει μαζι τους νομιζω δεν ειναι κακο..ισα ισα...αλλωστε δε κρεμομαι και στο τσιγγελι να πουλιεμαι με το κιλο....εγω με πουλαω..οποτε εγω αποφασιζω...

με το παρδον δηλ και χωρις διαθεση αντιπαραθεσης

Θα μου επιτρέψετε να αντιπαρέλθω την χαριτωμένη ημικατάθεση ψυχής σας, και να έλθω στο προκείμενο.  :)

Υπάρχουν πολλές μορφές "προβολής - προώθησης - διαφήμησης, κυρία.  Και δεν είναι όλες άμεσες.  Υπάρχουν και οι έμμεσες, οι οποίες μάλιστα θεωρούνται και πιο επιτυχείς διότι με αυτόν τον τρόπο ο καταναλωτής  δεν "ταμπουρώνεται" γνωρίζοντας ευθύς εξ΄αρχής ότι κάποιος προσπαθεί να ωραιοποιήσει το εμπόρευμα. :)

Προώθηση λοιπόν  του εαυτού σας κάνετε κυρία,  και μάλιστα καραμπινάτη. Αναγνωρίζω βέβαια την οξυδέρκειά σας στο να την κάνετε με έμμεσο και πολύ διακριτικό τρόπο.  :)

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

Σας ευχαριστώ για το κοπλιμέντο < λίγο σιτεμένος >.
Έχω προβεί εις πλείστας όσας συγκινητικάς καταθέσεις ψυχής, στις οποίες έχω δώσει την περιγραφή του νηματοθέτου. Ενδεχομένως κάποιοι να την ενθυμούνται και δίνω το ελεύθερο - εάν θέλουν - να με περιγράψουν.

Εγγρ.
25 Οκτ 2015
Like
492
Κοιτα πανάκριβα καλαμια και πανακριβο εξωπλισμο εχω μεχρι τωρα εχω περασει τα 15
..το κακο είναι ότι τα ψαρια που βγαζω τα βγαζει και ενας φιλος με μια καρουλα και δυο σκουριασμένα αγκιστρια  :headbang: :headbang: :headbang:
και φυσικα αν αθροισω τα λεφτα που εχω δωσει σε σκαφος , βενζίνες ,εξωπλισμο ,δολοματα ...ασε κάθε μερα ένα Ροφο θα ετρωγα και θα πεταγα στις γατες και καμια συναγριδα
Αλλα που θα μου παει θα το βγαλω και το καλο το ψαρι ..για την ωρα τα ταιζω να μεγαλωσουν

Για το άλλο που λες δεν ξερω ...δεν θελω να σε γελασω

Και δεν με νοιαζει γιατι  όπως δηλωσα και στην κυρια Ερη μας εγω ενας ακακος γερακος ..δεν μπορω ..λαπας που λενε

για το αλλο πλακα εκανα...δε συνηθιζω να προκαλω δημοσιως και το ξερεις ειμαι διακριτικη....

οσο για τα λεφτα που δινουμε για τα χομπυ μας ειναι ενα θεμα ...αλλα και χωρις χομπυ και σεξ η ζωη θα ητανε πολυ ανιαρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom