Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (0 μέλη και 45 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
αυτο διορθωνεται τυπε. με την πουτσα ζελε δεν ξερω τι γινεται (φημη που ακουγεται στους διαδρομους).
οι μπολντοτυποι εχουν ψωλη μπετον αρμε αδιαπραγματευτα.
αυτή την φημη την εβγαλε και την συντηρει η γεροντοπουστα ο μπλιζ τυπε...κοψε φατσα και καταλαβε τι παιζει δηλαδης...

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αυτή την φημη την εβγαλε και την συντηρει η γεροντοπουστα ο μπλιζ τυπε...κοψε φατσα και καταλαβε τι παιζει δηλαδης...
τυπε σε θυμαμαι κι εγω σαν τωρα να λες οτι σου συμβαινει πρωτη φορα και κατι τετοια κολοκοτρωνεικα

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
τυπε σε θυμαμαι κι εγω σαν τωρα να λες οτι σου συμβαινει πρωτη φορα και κατι τετοια κολοκοτρωνεικα
μια και μονο φορα εγινε τυπε και μαλιστα με το γκομενετο μου...ηταν η εποχη που ειχα ρεψει στην μαλακια...ισως να εφταιγε και αυτό, αν και είμαι ασσος στο ψωλοβροντημα....μετα ο γερος το δεσε σκοινι κορδονι ότι δεν μου σηκώνεται...αφου ζηλευει η γεροντοπουστα ρε τυπε.... :S

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
μια και μονο φορα εγινε τυπε και μαλιστα με το γκομενετο μου...ηταν η εποχη που ειχα ρεψει στην μαλακια...ισως να εφταιγε και αυτό, αν και είμαι ασσος στο ψωλοβροντημα....μετα ο γερος το δεσε σκοινι κορδονι ότι δεν μου σηκώνεται...αφου ζηλευει η γεροντοπουστα ρε τυπε.... :S
τυπε και ενας θειος μου μια και μονο φορα επαθε αυτο το "κουφιο" με το πουλι του
αλλα ξεκινησε το 1996 και δεν εχει τελειωσει ακομα  :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
τυπε και ενας θειος μου μια και μονο φορα επαθε αυτο το "κουφιο" με το πουλι του
αλλα ξεκινησε το 1996 και δεν εχει τελειωσει ακομα  :-
αν σε δωκω μια στο κουτελο με το μαντζαφλαρι μου τυπε, θα σ αφησω κουσουρι να ξες... :hi:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
αν εξαιρέσεις τον πουτσαρα τον νικολα, παιζει να μαι και το νουμερο 2 εδώ μεσα....
τυπε σε πιστευω
ολοι στο μπου ειμαστε πουτσαραδες
ειχε γινει παλια μια δημοσκοπηση εδω μεσα "ποσο τον εχετε;" και ειχε βγει ενας μεσος ορος 19 εκατοστα
αν θυμασαι ηταν μερικους μηνες πριν δημοσιευθει η ερευνα του ανδρολογικου ινστιτουτου οτι το πεος του μεσου ελληνα κυμαινεται απο 11 ως 14 εκατοστα  :-

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
τυπε σε πιστευω
ειχε γινει παλια μια δημοσκοπηση εδω μεσα "ποσο τον εχετε;" και ειχε βγει ενας μεσος ορος 19 εκατοστα
αν θυμασαι ηταν μερικους μηνες πριν δημοσιευθει η ερευνα του ανδρολογικου ινστιτουτου οτι το πεος του μεσου ελληνα κυμαινεται απο 11 ως 14 εκατοστα  :-
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
τυπε σε πιστευω

Αν δεν ημασταν πουτσαραδες δεν θα γραφαμε στου μπου τυπε αλλα στο forum του ανδρολογικου ινστιτουτου.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

κατι τετοια λεει και ο πικερ για το κωλοδαχτυλο τυπε  :rolleyes:

Kaligoulas28

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2013
Like
6
Πόντοι
16
Σ'εχουνε στριμωξει οι μπολντοτυποι raopau.Θα σε αποκαλεσουν Φλωρο!Μικροψωλη!Μελατο!Αλλα μη φοβηθεις!Ειναι δοκιμασιες σαν τις αμερικανικες κολεγιακες ταινιες για να σε δεχτουν ως μελος τους.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
23.297
Πόντοι
5.006
Σ'εχουνε στριμωξει οι μπολντοτυποι raopau.Θα σε αποκαλεσουν Φλωρο!Μικροψωλη!Μελατο!Αλλα μη φοβηθεις!Ειναι δοκιμασιες σαν τις αμερικανικες κολεγιακες ταινιες για να σε δεχτουν ως μελος τους.
δεν μασαει καστανο ο ντελικανης τυπε... :rockon: :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom