Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
σαν να μπηκες στο πλυσιμο ειναι
βαλε το παλιο
δεν μασαει καστανο ο ντελικανης τυπε...![]()
![]()
![]()
Φιλε όποτε θες πες μου. Εμείς οι γαύροι δεν μπαίνουμε σε άλλες ομάδες. Κατεβάζω θύρα 7 κάτω και τα γαμάμε όλαδεν μασαει καστανο ο ντελικανης τυπε...![]()
![]()
![]()
Φιλε όποτε θες πες μου. Εμείς οι γαύροι δεν μπαίνουμε σε άλλες ομάδες. Κατεβάζω θύρα 7 κάτω και τα γαμάμε όλα![]()
τυπε αφου θα κανεις τον κόπο να ανέβεις μεχρι επάνω μήπως σου δίναμε το στοκεχω ξενερωσει τελευταια
λεω να ανηφορησω προς θεσσαλονικη
να βρω καμια μαγκιωρα ελλεεινιδα χοτ φορτυσαμθινγκ να παιξω μπαλιτσα :-
εχω ξενερωσει τελευταια
λεω να ανηφορησω προς θεσσαλονικη
να βρω καμια μαγκιωρα ελλεεινιδα χοτ φορτυσαμθινγκ να παιξω μπαλιτσα :-
Θα σε ξεπουπουλιασω καο.θσ φτιαξω μαξιλαρια
τεζα το πουλίΘα σε ξεπουπουλιασω καο.θσ φτιαξω μαξιλαρια
θα μας γαμησει τη πανιδα η σαρανταρατεζα το πουλί![]()
τυπε του πέρασε η σκέψη του μπλιζ να την παρει αλλα βλεπω να το μετανιώνει αυτη θα τον στραποναρει για πλακαθα μας γαμησει τη πανιδα η σαρανταρα![]()
και δινει και ντεντλαιν μεχρι τελος του μηνου τυπε.τυπε του πέρασε η σκέψη του μπλιζ να την παρει αλλα βλεπω να το μετανιώνει αυτη θα τον στραποναρει για πλακα![]()
Εμάς μη γαμησει και την πανίδα ποιος τη γαμείθα μας γαμησει τη πανιδα η σαρανταρα![]()
τυπε του πέρασε η σκέψη του μπλιζ να την παρει αλλα βλεπω να το μετανιώνει αυτη θα τον στραποναρει για πλακα![]()
πες επάγγελμαΟ μπλιζ ειναι κυριος αγαπη μου γιατι να τον στραποναρω?
Αλλωστε περασα ενα υπεροχο πραγματικα απογευμα ...και δε θα σας πω με ποιον που να σκασετε...
ε καλα δεν θα ρωτούσαμε κιόλαςΟ μπλιζ ειναι κυριος αγαπη μου γιατι να τον στραποναρω?
Αλλωστε περασα ενα υπεροχο πραγματικα απογευμα ...και δε θα σας πω με ποιον που να σκασετε...