raopau
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2012
- Like
- 23.297
- Πόντοι
- 5.006
αγριο πραμα η σαρανταρα...
το gamises και ψοφησε :-
![]()
αχ να χαμε 2 εικοσαρες τωρα.....σκεψου οτι ειναι 2 εικοσαρες!ε!
![]()
πραγματι :-αγριο πραμα η σαρανταρα...
αχ να χαμε 2 εικοσαρες τωρα.....
πραγματι :-
εφαγες κι εσυ ενα ψιλοσκατωμα
πραγματι :-
εφαγες κι εσυ ενα ψιλοσκατωμα
τυπε σε ελουσε επειδη πεταγεσαι στα θρεντ με τα ται τσι και τα εφ μπι αι ωσαν την μπουτσα :-![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το ειδα τυπε..το ποσταρε 4 τα χαραματα η ρουφιανα...εμεις οι νοικοκυραιοι κοιμομαστε τέτοιες ωρες...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
δεν το ειδα τυπε..το ποσταρε 4 τα χαραματα η ρουφιανα...εμεις οι νοικοκυραιοι κοιμομαστε τέτοιες ωρες...
τυπε αυτή η παλιοσαρανταρα θα με κανει να πατησω τον ιερο μου ορκο : να μην την μπαινω και να μην τραμπουκιζω ποτε εργαζόμενες εδώ μεσα, οσο μπουρουχες και να είναι, γιατι σεβομαι την ιδιοτητα τους στο σαη... :Sμεχρι στιγμης εχει πατησει Ραοπαο και Πουλι η καυτη η σαρανταρα,και χωρις να ακουστει κιχ απο την αλλη πλευρα![]()
ο θειος μου!
Από το νηματοθέτη ο ανεψιός εισπράττει αγάπη και μόνο αγάπη. Ούτε χρήματα ούτε ψήφο!
τυπε αυτή η παλιοσαρανταρα θα με κανει να πατησω τον ιερο μου ορκο : να μην την μπαινω και να μην τραμπουκιζω ποτε εργαζόμενες εδώ μεσα, οσο μπουρουχες και να είναι, γιατι σεβομαι την ιδιοτητα τους στο σαη... :S
Έκτορα,πήρες το pm μου;τι θα κανεις τωρα γιαυτο τυπε.
τυπε σε ελουσε επειδη πεταγεσαι στα θρεντ με τα ται τσι και τα εφ μπι αι ωσαν τηνμπουτσαμπουτζα :-
Έκτορα,πήρες το pm μου;