Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 40 άτομα (0 μέλη και 40 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Μίλα μου για μήλα!  :grin:
Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο, δέκα φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.

Τι να κάνουμε κύριε, την πατήσαμε. Μια εβδομάδα νωρίτερα και 4 ορόφους παραπάνω, μια άλλη υπέροχη κοπέλα από την ίδια ομάδα, με ανέβαζε στα ουράνια!

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ένα ακόμη βραχύβιο νήμα από την κα. Pentagiotissa ... Like a moth to a flame,  ως η Αγγλίς τροφός μου θα εσχολίαζε αδιάφορα.
Γιατί ανοίγει συνέχεια νέα νήματα και δεν δημοσιεύει τα κείμενά της σε ένα νήμα για να είναι συγκεντρωμένα.
Ούτως ή άλλως είναι εμφανές ότι πρόκειται για μία απόπειρα γραφής και όχι για πραγματικές καταστάσεις.
:think:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Του κυνηγού και του ψαρά το πιάτο, δέκα φορές είναι αδειανό και μια φορά γεμάτο.

Τι να κάνουμε κύριε, την πατήσαμε. Μια εβδομάδα νωρίτερα και 4 ορόφους παραπάνω, μια άλλη υπέροχη κοπέλα από την ίδια ομάδα, με ανέβαζε στα ουράνια!

Έγινε απόλυτα κατανοητό ότι την πατήσατε. Ως και ημείς πλειστάκις εις το παρελθόν.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Αγαλι αγαλι κλπ
Σιγα σιγα θα κατανοησετε την εμπειρια του νηματοθετη.
Βαρεθηκα την πολυ ομορφια της Ρωσιας.
Εχω αναγκη απο υπηρεσιες..!

Ολα τα κομοδινα που πληρωσα 200 ευρω / ωρα χαμογελουσαν και ηταν πανεμορφες.
Εγω ομως δεν περασα καλα.
Αρα;;;
Δεν φτανει το χαμογελο..

Οι καλυτερες εργαζομενες που εχω παει τα τελευταια χρονια ηταν - και αυτο ειναι μια εισετι συγκινητικη καταθεσις ψυχης - οι Cinzia, Alona, Maria.  Εχω γραψει κριτικη και για τις τρεις.
Δεν ειναι οι πιο ομορφες. Ειναι ομως οι καλυτερες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
moths_to_a_flame.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
κ. Vlandis,
μου ήρεσε η άλλη όψη της τεμπελιάς περί της οποίας ομιλήσατε. Σε σχέση πάντα με το πρόσφατο δικό μου πόνημα / κριτική επί της τεμπελιάς!  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Ιδού απόσπασμα από την κριτική μου ...  :2funny:

Η πρώτη δημόσια φιλοσοφική εμφάνιση του καπιταλισμού έγινε πριν από 2600 χρόνια όταν ο λακές, Αίσωπος δίδαξε ότι ο εργατικός ευημερεί [ και έτσι του εκμεταλλεύονται την παραγόμενη υπεραξία του εις υγείαν της ευημερίας του ] ενώ ο τεμπέλης δυστυχεί. Αποτέλεσμα ήταν ότι εξαιτίας αυτού του αχρείου δισεκατομμύρια παιδιά αναθρέφονται υπό την συνεχή γκρίνια των γονέων τους για εργατικότητα ενώ η τεμπελιά παρουσιάζεται ως κατάρα.
Η ισοπεδωτική αυτή προπαγάνδα επιχειρήθηκε να αντικρουσθεί από τον Χάϊνλάϊν, ο οποίος εδίδαξε ότι η πρόοδος γίνεται από τους τεμπέληδες που ψάχνουν ευκολότερους τρόπους για να κάνουν τα πράγματα. Σχεδόν όλη η πρόοδος της τεχνολογίας βγαίνει από την τεμπελιά: οδηγούμε αυτοκίνητα αντί να περπατάμε γιατί βαριόμαστε να περπατήσουμε, χρησιμοποιούμε πλυντήρια γιατί βαριόμαστε να πλύνουμε στο χέρι, χρησιμοποιούμε κομπιούτερ γιατί είναι κουραστικό να γράφουμε ή να υπολογίζουμε με το χέρι κλπ

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
λακη, αντιλαμβανεσαι οτι κανεις κουβεντα και θες να βγει αποτελεσμα με εναν ηλικιωμενο που πληρωνει 3ωρα ραντεβου για να... μιλαει?

αποσπασμα απο την κριτικη του χουφταλου  :2funny:
"Επίσης, ένα ακόμα προτέρημα, που διέκρινα, είναι ότι ξέρει να ακούει τον συνομιλητή της, δίχως να αναλώνεται σε εκείνη την ακάτασχετη φλυαρολογία"

το υπολοιπο στορυ απο την καρδερινα που τα κελαηδησε  :grouphug: :tooth:
Γιατί εμένα αυτή η καρδερίνα δε μου τα κελάηδησε όπως τα περιγράφεις  :think: Διότι αν ήταν αλήθεια δε θα μιλούσες για καρδερίνΑ.

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Ιδού απόσπασμα από την κριτική μου ...  :2funny:

Η πρώτη δημόσια φιλοσοφική εμφάνιση του καπιταλισμού έγινε πριν από 2600 χρόνια όταν ο λακές, Αίσωπος δίδαξε ότι ο εργατικός ευημερεί [ και έτσι του εκμεταλλεύονται την παραγόμενη υπεραξία του εις υγείαν της ευημερίας του ] ενώ ο τεμπέλης δυστυχεί. Αποτέλεσμα ήταν ότι εξαιτίας αυτού του αχρείου δισεκατομμύρια παιδιά αναθρέφονται υπό την συνεχή γκρίνια των γονέων τους για εργατικότητα ενώ η τεμπελιά παρουσιάζεται ως κατάρα.
Η ισοπεδωτική αυτή προπαγάνδα επιχειρήθηκε να αντικρουσθεί από τον Χάϊνλάϊν, ο οποίος εδίδαξε ότι η πρόοδος γίνεται από τους τεμπέληδες που ψάχνουν ευκολότερους τρόπους για να κάνουν τα πράγματα. Σχεδόν όλη η πρόοδος της τεχνολογίας βγαίνει από την τεμπελιά: οδηγούμε αυτοκίνητα αντί να περπατάμε γιατί βαριόμαστε να περπατήσουμε, χρησιμοποιούμε πλυντήρια γιατί βαριόμαστε να πλύνουμε στο χέρι, χρησιμοποιούμε κομπιούτερ γιατί είναι κουραστικό να γράφουμε ή να υπολογίζουμε με το χέρι κλπ
Έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη παράθεση μου, ότι οι κριτικές σας αποτελούν Ευαγγέλιο τρόπον τινά, για εμάς τους αμαθείς επαναστάτες.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Έχω ήδη αναφέρει σε προηγούμενη παράθεση μου, ότι οι κριτικές σας αποτελούν Ευαγγέλιο τρόπον τινά, για εμάς τους αμαθείς επαναστάτες.

Είμαι ένας ταπεινός και ασήμαντος νηματοθέτης.  :)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
καλημέρα  :hi:

υπάγω για μπανιο  :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786

Μου φαινεται ότι τσιμπήσατε

Ρε πούστη μου, είπαμε είμαι πσαρας, αλλα όχι κι ετσι......

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
34.754
Πόντοι
28.246
Προς κύριους blizardeye και Vlandis.

Η γραφή σας στις κριτικές σας με έχει κάνει να τις διαβάζω με τέτοιο ζήλο, κάτι το οπόιο δεν έπράξα ούτε όταν το διάβασμα ήταν απαιτητό.

Την καλημέρα μου!

:hi: :hi:

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Προς κύριους blizardeye και Vlandis.

Η γραφή σας στις κριτικές σας με έχει κάνει να τις διαβάζω με τέτοιο ζήλο, κάτι το οπόιο δεν έπράξα ούτε όταν το διάβασμα ήταν απαιτητό.

Την καλημέρα μου!

:hi: :hi:
Καλημέρα αγαπητέ  :hi:

χαίρομαι αν σε διασκεδάζω, κάτι σα να διαβάζεις για τον δον Κιχώτη ας πούμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom