Νέα

Οι παππούληδες και οι «μικροτσούτσουνοι» του μπου!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 483K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Ετικέτες
    bou classics
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (0 μέλη και 43 επισκέπτες)

Φευ ή 7ακις φευ; (Έως 4 ψήφους )

• Φευ.

• 7ακις φευ.

• Φευ + 7ακις φευ = 14.

• Where the Gypsy angels go...

• You won't sleep alone tonight.

• Γ.Ο.Κ. + @amjik=Sugar αρμεγουσα!

• Το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με φευ!

• Ο κ. @κωλογερος και ο κ. @ιζνογκουντ.

• Μια μελαχρινή!

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

zeljko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2016
Κριτικές
4
Like
235
Πόντοι
346
Ο Βοργίας και ο κάθε Βοργίας, μπορεί να γράφει όπου θέλει και για όποιον θέλει.
Μα καλά, παίρνεις στα σοβαρά το νήμα Mr Malakas; Εδώ ρε ο νηματοθέτης έβαλε και τον εαυτό του μέσα...
Το ότι έγραψε για σένα ο Βοργίας, αποδεικνύει κάτι; Αυτή η υπερβολή και η απολυτότητα σου κάνει ζημιά.

Το αυτό μπορώ να κάνω κι εγώ.
Ο Βοργίας ΚΑΙ ΟΧΙ εγώ , ανέφερε ως μειονέκτημα δικό μου, ότι πήρα ψήφους στη μαλακία του stekas.
Αυτό για μένα συνιστά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ , Ο ΒΟΡΓΙΑΣ δηλ, είναι πιο μαλάκας από το stekas (νταξει , πιο μαλάκας δεν γίνεται ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ).... και σούργελο ...............
Το ότι με ψήφισε, τον καθιστά ... ακόμη πιο σούργελο !!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ .

Εγώ και για τους εχθρούς μου, τα κουμμούνια, δεν σχολίασα ποτέ το αν θα φύγουν ή θα μείνουν!
Θα προτιμούσα να μείνουν ... για να τους γλεντάω .......
ΑΥΤΟΣ , ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ή ΘΑ ΜΕΙΝΩ ...... ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ... ΤΣΟΥΖΩ !!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
λακη, αντιλαμβανεσαι οτι κανεις κουβεντα και θες να βγει αποτελεσμα με εναν ηλικιωμενο που πληρωνει 3ωρα ραντεβου για να... μιλαει?

αποσπασμα απο την κριτικη του χουφταλου  :2funny:
"Επίσης, ένα ακόμα προτέρημα, που διέκρινα, είναι ότι ξέρει να ακούει τον συνομιλητή της, δίχως να αναλώνεται σε εκείνη την ακάτασχετη φλυαρολογία"

το υπολοιπο στορυ απο την καρδερινα που τα κελαηδησε  :grouphug: :tooth:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Το αυτό μπορώ να κάνω κι εγώ.
Ο Βοργίας ΚΑΙ ΟΧΙ εγώ , ανέφερε ως μειονέκτημα δικό μου, ότι πήρα ψήφους στη μαλακία του stekas.
Αυτό για μένα συνιστά ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ , ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙ , Ο ΒΟΡΓΙΑΣ δηλ, είναι πιο μαλάκας από το stekas (νταξει , πιο μαλάκας δεν γίνεται ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΜΩΣ).... και σούργελο ...............
Το ότι με ψήφισε, τον καθιστά ... ακόμη πιο σούργελο !!!!!!!!!!!
ΜΕ ΑΥΤΑ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑΝ ΟΛΟΙ .

Εγώ και για τους εχθρούς μου, τα κουμμούνια, δεν σχολίασα ποτέ το αν θα φύγουν ή θα μείνουν!
Θα προτιμούσα να μείνουν ... για να τους γλεντάω .......
ΑΥΤΟΣ , ΣΧΟΛΙΑΖΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΦΥΓΩ ή ΘΑ ΜΕΙΝΩ ...... ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ... ΤΣΟΥΖΩ !!

Κοίτα, μην είσαι αφοριστικός. Είπα πριν ότι θεωρώ πως σε κάποια πράγματα που έχεις γράψει
κατά καιρούς συμφωνώ μαζί σου. Αυτό δεν σε δικαιώνει συνολικά. Επίσης, αν έγραψε ο συνάδελφος
Βοργίας μια αστοχία ή αν είπε και κάτι παραπάνω, αυτό δεν τον ακυρώνει συνολικά.
Με τη λογική αυτή, αν κάποιος γαμήσει πεντήντα μουνάρες και μια κατσίκα, θα πρέπει να τον
βγάλουμε αναγκαστικά κατσικοκογάμη τον άνθρωπο;  :grin:

Υπάρχει δική μου απάντηση στον αγαπητό Βοργία, όπου τον συνετίζω. Θα ήταν κρίμα να σε χάσουμε
από κοντά μας. Όπως και να το κάνουμε
μια γραφική παρουσία όπως εσύ (και όχι μόνο), θα είναι σίγουρα πολύτιμη πηγή για τους ερευνητές
του μέλλοντος που θα μελετήσουν το φόρουμ...
Τότε, βέβαια, εμείς όλοι μπορεί και να μην βρισκόμαστε στη ζωή (και ειδικά οι του παρόντος νήματος που είμαστε
σαφώς σε προχωρημένη ηλικία) αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση... :grin:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
λακη, αντιλαμβανεσαι οτι κανεις κουβεντα και θες να βγει αποτελεσμα με εναν ηλικιωμενο που πληρωνει 3ωρα ραντεβου για να... μιλαει?

αποσπασμα απο την κριτικη του χουφταλου  :2funny:
"Επίσης, ένα ακόμα προτέρημα, που διέκρινα, είναι ότι ξέρει να ακούει τον συνομιλητή της, δίχως να αναλώνεται σε εκείνη την ακάτασχετη φλυαρολογία"

το υπολοιπο στορυ απο την καρδερινα που τα κελαηδησε  :grouphug: :tooth:

Condom Collector, η εν λόγω κριτική, έλαβε τις επιδοκιμασίες 26 συναγωνιστών, αρκετοί απ' τους οποίους κατέχουν εκλεκτή
θέση ανάμεσα στους υπόλοιπους συναγωνιστές του φόρουμ, ΠΟΥ ΓΑΜΟΥΝ. Νομίζεις ότι λαμβάνω υπόψη μου τη γνώμη ενός αποτυχημένου
αγάμητου που δεν έχει απο το 2008 τα αρχίδια να ανεβάσει κριτική ούτε για εργαζόμενη του 10άρικου; Εσύ ρε κομπλεξικό μηδενικό,
η μόνη διάκριση που μπορείς να λάβεις, είναι μια φορά τον χρόνο όταν σε βγάζουν Mr Malakas (αν και δεν σου αξίζει, διότι
είπαμε, ούτε να τον παίξεις δεν μπορείς).

Όσο για την καρδερινούλα σου, αν έχει τα αρχιδάκια ας βγεί να κελαηδήσει και δημόσια. Μόνο που την απάντηση θα την λάβει με φωτογραφικά και άλλα τεκμήρια, κι άμα λάχει καλώ και την πρωταγωνίστρια για να σας γαμήσει με στραπον,
και τότε Εκτοράκο, που αμολάς πορδές στον άνεμο, να σε δώ που θα τρέχεις να κρύψεις την ξεσκισμένη σούφρα σου.
Αντε ανάρχιδο μηδενικό που μου απλώνεις άδεια να βγάλεις γεμάτα. Λέγε ρε μουνάκι, θέλεις να το παίξουμε στα ίσα;

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με ψεγει ενα χουφταλο κλωνος (εγγραφη ιανουαριο του 2013 και πρωτο ποστ οκτωβριο 2015)
με τον θαυμαστο αριθμο των 2 κριτικων  :2funny:
εκ των οποιων απο οσο ξερουμε η εγγυροτητα ειναι για τα σκουπιδια επειδη απο οσο ξερουμε πληρωνει για να μιλαει οχι για να γαμαει.
εαν νομιζεις οτι ριχνω αδεια να πιασω γεματα μπορεις να με αμφισβητησεις ευθεως και θα λαβεις την συνεχεια.
Μην πονταρεις στην βοηθεια της πρωταγωνιστριας μονο και μονο επειδη πιρφοριζεις που ηταν καλη ακροατρια γιατι θα γελασουμε τελευταιοι  ;)

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
με ψεγει ενα χουφταλο κλωνος (εγγραφη ιανουαριο του 2013 και πρωτο ποστ οκτωβριο 2015)
με τον θαυμαστο αριθμο των 2 κριτικων  :2funny:
εκ των οποιων απο οσο ξερουμε η εγγυροτητα ειναι για τα σκουπιδια επειδη απο οσο ξερουμε πληρωνει για να μιλαει οχι για να γαμαει.
εαν νομιζεις οτι ριχνω αδεια να πιασω γεματα μπορεις να με αμφισβητησεις ευθεως και θα λαβεις την συνεχεια.
Μην πονταρεις στην βοηθεια της πρωταγωνιστριας μονο και μονο επειδη πιρφοριζεις που ηταν καλη ακροατρια γιατι θα γελασουμε τελευταιοι  ;)

Condom Collector, απέδειξε αν μπορείς όσα ισχυρίζεσαι, ότι δηλαδή 3 ώρες μιλούσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ετσι να παρακαλας θελω. χουφταλο κλωνε.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.795
Πόντοι
606
Το να μη λέμε πουτάνες , τις πουτάνες είναι πυρφορισμός ;
Το να γράφουμε "νινάκι" επειδή φοβόμαστε να γράψουμε μουνί ;
και το να εισαι ενας μαλακας,ειναι να εισαι ενας ΜΑΛΑΚΑΣ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
ετσι να παρακαλας θελω. χουφταλο κλωνε.

Όταν σκύψεις να σηκώσεις το γάντι, όπως σκύβεις να μαζεύεις τις καπότες όλων μας εδώ μέσα από το 2008,
να έχεις ξυρίσει και τη σούφρα σου. Παίξε τώρα μπάλλα να δώ αποδείξεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Condom Collector βλέπω ωραία με γάμησες με τον κώλο, μόνο που λιγάκι με λέρωσες...
Τώρα, επιτέλους, μπορείς να γράψεις την πρώτη σου κριτική.

Ημερομηνία εγγραφής: 09/08/08, 20:08
Τελευταία σύνδεση: σήμερα στις 05:37

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Good Morning στους αμετανόητους νεανίες... :grin:

36AB9FA500000578-3712825-image-a-1_1469715827980.jpg

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι
26.316
Καλημέρα στους νεολαίους, που σαν τις μελισσούλες πετούν από ανθό σε ανθό!

Εγγρ.
10 Σεπ 2013
Κριτικές
41
Like
6.779
Πόντοι
15.256
Καλημέρα στους ερωτύλους γέροντες που φροντίζουν για τη διαιώνιση του είδους μέχρι την τελευταία τους πνοή.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
26.526
Πόντοι