Kaligoulas28
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2013
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Μπορείτε, κύριε.
Το 99,99% των μελών του μπου τον έχουν 20+!
Δεν σας πιστευω θα ηθελα αποδειξεις
Μπορείτε, κύριε.
Το 99,99% των μελών του μπου τον έχουν 20+!
Ευτυχώς!
Γόνατο ή αστράγαλος;
Ζητήστε να σας στείλουν φωτο ...![]()
Το Ανδρομέδα το καταφέρνω, το 111 επίσης, άντε και το καυτό νερό στην μπανιέρα. Τα υπόλοιπα όμως ... Γιατί μας προκαλείς κυριακάτικα αγαπητή μου :'(Ευχαριστω για τη φιλοφρονηση...το καυτο το θελω στη μπανιερα...εκςι το απολαμβανω πραγματικα...
Χθες ας πουμε ημουνα στο 111 στο Ανδρομεδα με πολυ ωραιο παρτενερ..κι ηταν απολαυση...
Το μονο μειον οτι μετα ετσι οπως ειναι ζεστο το σωμα σου πρεπει να βγεις εξω ..
Εγώ το μάζεψα λίγο γιατί είχα συνεχώς ατυχήματα...
Θα το πραξω αμεσα
Ρωτήστε τις εργαζόμενες κύριεΔεν σας πιστευω θα ηθελα αποδειξεις
Κι εσεις κυριε μου 20+ ? Θα ηθελα να σας εκμεταλλευτω σε μια ταινια Μικρου μηκους που ετοιμαζω.
Κι εσεις κυριε μου 20+ ? Θα ηθελα να σας εκμεταλλευτω σε μια ταινια Μικρου μηκους που ετοιμαζω.
Αχίλλειος τένοντας, έχω πρόβλημα από παλιά.
Είχε φύγει με κάποιο άλλο ατύχημα, επανήλθε αλλά από τότε είναι σε αστάθεια.
Εδώ το μόνο μικρού μήκους που μας απασχολεί είναι το πουλί μας ...Κι εσεις κυριε μου 20+ ? Θα ηθελα να σας εκμεταλλευτω σε μια ταινια Μικρου μηκους που ετοιμαζω.
Εδώ το μόνο μικρού μήκους που μας απασχολεί είναι το πουλί μας ...
Δεν συμμετέχουμε, κύριε.
Να απευθυνθείτε στον κ. raopau. Αυτός είναι ο μέγας επιβήτωρ!
Καλημέρα!
Και στα κλειστά κολυμβητήρια ουσιαστικά περί χειμερινής κολύμβησης πρόκειται ...
Η κρίση και η υπερπληθώρα εργαζομένων οδηγεί σε περικοπές δαπάνες θέρμανσης... >![]()
Πως θα εκβιαστεί ο χερ Σόιμπλε αν εδώ κάνει ο Αλέκος μας εκλογές, δεν μπορώ να το καταλάβω....![]()
![]()
![]()
Μας απειλεί δλδ? Ας γελάσω κλέφτικα....![]()
![]()
![]()
![]()
Γνωριζομεθα με τον κ. raopau.Θα συγκρινω μηκος και πλατος και θα επανελθω.Αναμεινατε των αποτελεσματων ισως χρειασθει γενικη αναθεωρησης του νηματος και αλλαγη τιτλου!
"Το πρόβλημα με τις σοσιαλιστικές κυβερνήσεις είναι ότι τελειώνουν πολύ γρήγορα τα λεφτά των άλλων"Όπως εκβιάστηκε και τις προηγούμενες φορές που δήθεν η Ελλάδα θα χτυπούσε ντέφι και οι Ευρωπαίοι θα χόρευαν ...![]()