eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
καλος μαλακας εισαι και του λογου σου τυπε...μην το χασεις το κελεπουρι.... :SΤυπε το ξανασκεφτηκα κ αποφασισα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στο γαμο μας![]()
εμενα δε με εχουν βαλει ποτε. περναω απαρατηρητος απο το σαιτ :'(ειμαι πολυ υπερηφανος.
με βαλανε στον αρχιμαλακα 2016![]()
σαουλ πως παει με την δικια σου?εμενα δε με εχουν βαλει ποτε. περναω απαρατηρητος απο το σαιτ :'(
την εχω στρωσει τυπε...μονο παρασκευη σαββατο και κυριακη βγαινει με τις φιλες της.σαουλ πως παει με την δικια σου?
εσυ ποτε βγαινεις με τις φιλες της?την εχω στρωσει τυπε...μονο παρασκευη σαββατο και κυριακη βγαινει με τις φιλες της.
οχι οσο συχνα θα ηθελαεσυ ποτε βγαινεις με τις φιλες της?
αρχιδια στρωσιμο την εκανες τοτε...οχι οσο συχνα θα ηθελα![]()
Δεν χαλανε ετσι ευκολα τα σπιτια τυπε,τι διαολο νοικοκοιραιοι ανθρωποι ειμαστε στο κατω κατωκαλος μαλακας εισαι και του λογου σου τυπε...μην το χασεις το κελεπουρι.... :S
σ αυτο εχεις δικιο μαν, αλλα δεν ειναι για σπιτι το γυναιο που εμπλεξες... :SΔεν χαλανε ετσι ευκολα τα σπιτια τυπε,τι διαολο νοικοκοιραιοι ανθρωποι ειμαστε στο κατω κατω
Εχω ρωτησει πολλες φορες παλιοτερα αλλα κανεις δεν απαντησε.Ψηφιζουμε για τον καλυτερο μαλακα η για τον χειροτερο;εμενα δε με εχουν βαλει ποτε. περναω απαρατηρητος απο το σαιτ :'(
γιατι ρε τυπε επειδή του δίδω κωλο και εσένα τον δίνει στο γκομενο ?σ αυτο εχεις δικιο μαν, αλλα δεν ειναι για σπιτι το γυναιο που εμπλεξες... :S
Χονδρο.γιατι ρε τυπε επειδή του δίδω κωλο και εσένα τον δίνει στο γκομενο ?
γιατι ρε τυπε επειδή του δίδω κωλο και εσένα τον δίνει στο γκομενο ?
Τι λες ρε τυπε,εγω μια φορα μολις εφαγα αρακα κ τυροπιτα με φυλλο σπιτικο που εφκιασε η γυναικουλα μουσ αυτο εχεις δικιο μαν, αλλα δεν ειναι για σπιτι το γυναιο που εμπλεξες... :S
τσουλιγιατι ρε τυπε επειδή του δίδω κωλο και εσένα τον δίνει στο γκομενο ?
ειδικα μετα τις εφημερίδες πανελλαδικής εμβέλειας επρεπε να στο δώσουν τιμής ενεκενΑυτό που δεν έχω πάρει ακόμα Νόμπελ πως το εξηγείτε
τυπε η δικια σου ειναι γλωσσου, χειραφετημενη και φεμινιστρια...ο,τι χειροτερο δηλαδη... :SΤι λες ρε τυπε,εγω μια φορα μολις εφαγα αρακα κ τυροπιτα με φυλλο σπιτικο που εφκιασε η γυναικουλα μου
και θα γαμησω και κωλο μετα![]()