Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φιλε κατι τετοιες περιπτώσεις πρεπει να τις προσεχουμε γιατί μπορεί να αντιμετωπισουμε το πρόβλημα που περιγραφεται στη φωτογραφία!!
παρτα αρχιδια μου τωρα τσουλακι...που με γλωσσοφαγες ότι δεν ειχα καλη σχεση με την δικια μου...τωρα που ο δικος σου σε πεταξε σαν στημενη λεμονοκουπα αφου σε γλεντησε καλα καλα, τραβα πλυνε κανα πιατοπαιδια ο βασιλοφρων μολις μου εστειλε μειλ χωρισμου . μετα απο τις ανιερες συκοφαντιες σας.
μες στον νιονιο δεν παιζουμαι?αυριο θα ερθεις νιονιο?
ναι ρεμες στον νιονιο δεν παιζουμαι?
δεν παω ποτε σε γηπεδο που δεν εχουμε παρει εισητηρια τυπε...ναι ρε
παρτα αρχιδια μου τωρα τσουλακι...που με γλωσσοφαγες ότι δεν ειχα καλη σχεση με την δικια μου...τωρα που ο δικος σου σε πεταξε σαν στημενη λεμονοκουπα αφου σε γλεντησε καλα καλα, τραβα πλυνε κανα πιατο
για τα στανταρ μου είναι μετεξεταστεαθα χρειαστεί παρηγοριά τώρα...
Σου αρεσε η Καρολάιντο κακο ειναι οτι ο μπλιζ δεν μοιαζει με ριτζ φορεστερ πολλω δε μαλλον η γεροντοκορη με μπρουκ λογκαν
Τυπε το ξανασκεφτηκα κ αποφασισα να δωσω μια δευτερη ευκαιρια στο γαμο μαςπαρτα αρχιδια μου τωρα τσουλακι...που με γλωσσοφαγες ότι δεν ειχα καλη σχεση με την δικια μου...τωρα που ο δικος σου σε πεταξε σαν στημενη λεμονοκουπα αφου σε γλεντησε καλα καλα, τραβα πλυνε κανα πιατο
[size=30pt]ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ BOUEFA[/size]
Το Champions League για τον MR. MALAKAS 2016 ξεκίνησε.
Η διοργανώτρια αρχή BOUEFA σας εύχεται καλή διασκέδαση και σε όλους τους παίκτες καλή επιτυχία.
εμενα δεν με εχει Να υυποθεσω δεν ειμαι μαλακας ή οτι παιζω σε αλλο επιπεδο μαλακιαςτυπε με τιμησες φετος βλεπω
Ο άλλος έχει βάλει τον λαιον 7 που έχει να μπει ένα χρόνο αχαχαχαχ αχαχαχαχ