erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 93
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΕχει κανα δυο καλα τεμαχια..η μια τα χει και με εναν σφιχτη που του γαμσω το ταμτιριριμ αμα λαχει...
αχαχαχαχαχαχαχαχ αχαχαχαχ αχαχαχαχΕχει κανα δυο καλα τεμαχια..η μια τα χει και με εναν σφιχτη που του γαμσω το ταμτιριριμ αμα λαχει...
θα είχες απτές αποδείξεις απάνω σου οτι τον κατέχεις άρισταφυσικής. Θα εκανα εργασία πάνω στο νομό της βαρύτητας![]()
φυσικής. Θα εκανα εργασία πάνω στο νομό της βαρύτητας![]()
παιζει φαση σουινγκινγκ και ετσι τυπε?Εχει κανα δυο καλα τεμαχια..η μια τα χει και με εναν σφιχτη που του γαμσω το ταμτιριριμ αμα λαχει...
θα είναι πάνω στα πουλιά. Τύπου ραοπαπι. Τα μικρά σαν το δικό σου δεν ενδιαφερουνθα είχες απτές αποδείξεις απάνω σου οτι τον κατέχεις άριστα![]()
τυπε στο τρενάκι φαντάζεσαι ποιος κανει την ατμομηχανήπαιζει φαση σουινγκινγκ και ετσι τυπε?![]()
ειναι μιλφακια?Εχει κανα δυο καλα τεμαχια..η μια τα χει και με εναν σφιχτη που του γαμσω το ταμτιριριμ αμα λαχει...
Που να παιξει ρε μπραδερινι...εχω κανει κανα δυο νιξεις στην δικια μου για τις τρυπες τις φιλες της και το δικο μου το χαπατο τα παιρνε στην πλακα και γελουσε...που να φτασουμε στο σουινγκιγκ μετα.,... :Sπαιζει φαση σουινγκινγκ και ετσι τυπε?![]()
eroula
[/quote γλυκουλι
Που τα παιξει ρε μπραδερινι...εχω κανει ιανα δυο νιξεις στην δικια μου για τις τρυπες τις φιλες της και το δικο μου το χαπατο τα παιρνε στην πλακα και γελουσε...που να φτασουμε στο σουινγκιγκ μετα.,... :S
Οχι τυπε..μην ξερογλυφεσαιειναι μιλφακια?![]()
τυπε εσένα μόνο χαπατο σε ανεχεταιΠου να παιξει ρε μπραδερινι...εχω κανει κανα δυο νιξεις στην δικια μου για τις τρυπες τις φιλες της και το δικο μου το χαπατο τα παιρνε στην πλακα και γελουσε...που να φτασουμε στο σουινγκιγκ μετα.,... :S
εμ δε πηρες και εσυ μια γλωσσου χειραφετημενη να τα πιανει με την πρωτη αυτα,τι να σε καμωΠου να παιξει ρε μπραδερινι...εχω κανει κανα δυο νιξεις στην δικια μου για τις τρυπες τις φιλες της και το δικο μου το χαπατο τα παιρνε στην πλακα και γελουσε...που να φτασουμε στο σουινγκιγκ μετα.,... :S
Αφου λεω να ανοιξω σπιτικο ρε μαν...εμ δε πηρες και εσυ μια γλωσσου χειραφετημενη να τα πιανει με την πρωτη αυτα,τι να σε καμω
εμ δε πηρες και εσυ μια γλωσσου χειραφετημενη να τα πιανει με την πρωτη αυτα,τι να σε καμω
Μηπως εχουν ωραιες μαμαδες?Οχι τυπε..μην ξερογλυφεσαι
Μηπως εχουν ωραιες μαμαδες?![]()